Terapeut Bowen ofer colaborare cabinete medicale


  1. #1
    0-day Member usernou reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-04-2010
    Varsta
    49
    Sex
    F
    Mesaje
    8
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Terapeut Bowen ofer colaborare pentru cabinete medicale

    Bowtech este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos, cat si la nivel muscular. Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica.
    Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.
    Un tratament Bowen consta intr-un numar de miscari delicate, practicate cu degetele, asupra muschilor si tesuturilor articulare, care transmit mesaje in interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stari ideale, de relaxare si echilibru. Rezultatele pot fi remarcabile, chiar de la prima sedinta de tratament, deoarece, corpul incepe procesul de auto-vindecare.
    Deoarece fiecare dintre noi poseda abilitatea de a se auto-vindeca, terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare atletilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale.
    Unele dintre afectiunile in care s-a demonstrat o ameliorare dupa terapia Bowen sunt: Scleroza Multipla, Paralizie Cerebrala, Paralizie Faciala Periferica, Distrofie Musculara, Oboseala Cronica, Mialgie Fibrinoasa, Atac Cerebral, Boala Parkinson.
    Alte afectiuni care raspund foarte bine la Bowtech, sunt:
    Umar intepenit, probleme la genunchi, luxatie a gleznei, migrene-dureri de cap, stress -tensiune, simptome asmatice si bronsite, dureri de spate, imobilitate a gatului, probleme renale, alergii de primavara, enurezis.

    Arata datele de contact

    Last edited by usernou; 29-04-2011 at 21:29.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: