Ligament incrucisat anterior si ligamentoplastie


  1. #1
    0-day Member ioanasora reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-01-2014
    Varsta
    42
    Sex
    F
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Ligament incrucisat anterior si ligamentoplastie

    Buna ziua ! Am si eu o problema ... Sunt sportiva de performanta iar in urma unui accident in timpul unui meci , mi-a cedat ligamentul incrucisat si meniscul intern...Mi-a fost curatat meniscul in septembrie iar acum 2 luni mi s-a facut o ligamentoplastie la spitalul Sanador la Dr Andrei Bogdan iar piciorul arata super ... Am facut pana acum recuperare cu un kinetoterapeut , iar in continuare mi s-a spus sa lucrez foarte mult la forta pentru ca este slabit si am atrofiere aproximativ 2,5 cm . Nu am dureri si nici nu este umflat . Eu sunt totusi sunt disperata ca trebuie sa stau 6-9 luni fara sa joc. Va rog mult sa-mi spuneti daca exista o metoda mai rapida de recuperare. Exista acea plasmafereza, oare ma ajuta?

  2. #2
    Newcomer zerro65's Avatar zerro65 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-06-2006
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    11
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    buna.

    Nu stiu daca o sa mai citesti postul meu, pentru ca vad ca al tau este mai vechi, dar daca da, si eu am suferit acum doi ani o operatie de Ligamentoplastie la LIA si acum 3 sap. am facut o entorsa de gradul 1 cu complicatii ale lia, ( nu am facut inca un RMN) astept sa ma edific dupa.... si sfatul meu este sa faci chiar mai multa masa decat la piciorul sanatos dupa care sa te apuci sa practici sportul de performanta.
    Conteaza extrem de mult masa musculara, eu am facut recuperare ca la carte si tot nu a fost suficient. Iti zic ca de alegat, alergam la sala pe banda cate 6-7 km o data la 2 zile timp de 2 ani si tot s-a rupt din pacate, mare mare grija dar niciodata sa nu te astepti ca o sa mai fie ca inainte de opereatie, nu vreau sa te descurajez dar iti zic ca daca nu mai vrei sa treci prin suferinta trecuta, trebuie sa faci multa masa musculara.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    https://ro-ro.facebook.com/ovidiu.kurti - omul a fost obiect de studiu dupa recuperarea miraculoasa a lui Cristi Bud http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ajut...ei-416034.html

    PS daca va fi imposibil sa ajungi la el , poate cumva va binevoi si ti va da sfaturi , incercarea moarte n are . Sanatate maxima !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: