Organizare cheltuieli lunare - pentru tineri -


  1. #1
    De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
    Data de inscriere
    23-05-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    282
    Mesaje bazar
    323
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    115
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Exclamation Organizare cheltuieli lunare - pentru tineri de toate varstele -

    Buna seara,

    Numele meu este Vasile Lucian BUJOR si am 29 de ani.

    In 2011, in vara, m-a lovit boala si dupa o perioada de 6 luni, in care rar paraseam patul, am putut sa-mi reincep viata usor-usor. A trebuit sa traiesc cat mai eficient, sa mananc cat mai sanatos, cu minim de bani. Practic a trebuit sa-mi reincep viata, traind altfel, iar fisierele atasate prezinta cum m-am organizat.

    Informatiile puse la dispozitie va pot ajuta sa progresati, sa va descurcati cu un buget mic, dar totusi puteti sa fiti la fel sau similar de puternici si sanatosi precum oameni bogati din Craiova care au grija de ei, dar care cheltuiesc mult mai mult pe existenta lor. Fac referire la anumite produse, dar nu vand, pur si simplu enumar ce consum. Ii rog pe cititori sa renunte la prejudecati. Am facut analize totale de doua ori si sunt mult mai sanatos decat acum 2 ani, exceptie facand un polip din vezica aparut in 2008 care este mai mare decat atunci, insa nu mi-am permis sa ma duc la cei mai buni doctori, iar altii, care s-au dus si s-au operat, le-au reaparut, deci nu stiu exact ce sa fac, dar sunt optimist. Printre altele am slabit 25Kg in 9 luni, anul trecut, dar deja luptam sa progresez de un an si ceva pana sa-si dea drumul organismul.

    In opinia mea, multe dintre problemele lumii exista datorita faptului ca noi atunci cand am fost pusi in fata unei decizii, am ales varianta imorala. Suntem inzestrati cu acest dar, de a simtii in sinea noastra, inainte de orice indrumare teologica, ce este bine sau rau, de a discerne, asa ca daca vreti sa imbunatatiti lucruri in viata voastra, incepeti sa faceti alegerile morale, chiar daca par greu de suportat, insa niciun castig material nu va rascumpara sufletul vostru. Referitor la lumea materiala, cel mai de pret si performant obiect din lume este propriul vostru corp.

    Cu deosebit respect,
    Vasi Lucian BUJOR
    0747 62 68 84
    www.vasi.pro

    PS. Pentru a slabii din excesul de grasime, pe langa organizarea alimentatiei, am facut in principal ciclism stradal pedaland o ora pe zi, cu o cadenta de 90, 6-7 zile pe saptamana, in pozite de contratimp http://goo.gl/yJICsR, iar din august 2014 am inceput sa alerg 20 de minute pe zi ( jogging ). Dumneavoastra puteti apela la spinning si alergarea pe banda.
    Organizare cheltuieli lunare - pentru tineri - Fisiere Atasate
    Last edited by vasile_bujor67; 06-09-2015 at 01:45.

  2. #2
    De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
    Data de inscriere
    23-05-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    282
    Mesaje bazar
    323
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    115
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Smile Poze progres

    Atasat aveti pozele cu progresul meu.

    M-a ajutat foarte mult in progresul meu cartea Margaritare duhovnicesti, de Arsenie Boca, impreuna cu revenirea unui obicei din adolescenta, acela de a ma ruga zilnic. In acea carte srisa de Arsenie Boca, unde printre foarte multe lucruri bune, dumnealui scrie cat de importanta este alimentatia sanatoasa pentru a traii echilibrat si moral, dand explicatii stiintifice.

    PS. A trebuit sa-mi adun curaj ca sa pun cea mai urata poza cu mine de pana acum, aceea din 28 Decembrie 2012, dar am vrut sa vedeti progresul. Este cumva amuzanta, deoarece pare ca imi sodomizez pisicul cu degetul, mai ales daca te uiti la mocuta lui simpatica, insa va asigur ca niciun pisic nu a fost ranit :-).

    Organizare cheltuieli lunare - pentru tineri --2012-12-28-481-jpgOrganizare cheltuieli lunare - pentru tineri --vasi-24-11-2014-jpg

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: