Aviz tuturor Craiovenilor, fugiti de FHL cat va tin picioarele, ca altfel nu mai fugiti deloc
O mica istorioara:
Am o Toyota HILUX (noua, are 9100 km azi), prin octombie am fost implicat intr-un accident, tinichigeria si vopsitoria a fost facuta la FHL.
URMARI ale INTERVENTIEI mesterilor FHL:
1. Placa bord in dreapta zgaraiata, frumos si adanc - ei trebuiau doar sa schimbe parbrizul si air-bagu...ce or fi cautat cu surubelnitele pe acolo nu inteleg.
2. Aripa dreapta fata, a fost schimbata si vopsita, numai ca a iesit din cuptor gata infundata in 3 (trei) locuri.
3. Desi au luat bani pe intreptat si revopsit cateva chestii, bara de jos a radiatorului a fost omisa de la vopsit, se vede culoarea de tabla, sper sa nu rugineasca pana cand voi gasi nitica vopsea neagra sa dau pe acolo.
4. acum SURPRIZA, sambata din cauza unu incident cu un bolovan m-am gandit sa verific geometria rotilor ..... si bine am facut suruburile care tineu pivotul inferior erau stranse la mana,unul statea sa cada se mai tine in cateva filete, celalalt a fost desfacut la mana, iar telescopul nu stiu in ce se mai tinea ca a necesitat ture bune de tubulara pentru a fi strans. Daca nu ajungeam in service ce se intampla oare cu pivotul meu? La vreo 2 tone cat are masina nu cred ca statea prea bine pe sosea in 3 roti.
5. in devizul de lucrari am gasit tot felul de gogorite, vobsit bara spate - e cromata saraca, ce or fi vopsit la ea numai ei stiu- valoare manopera 128.8 lei (la materiale nu ma bag ca la cate feluri de chituri si rondele de banda ... m-am pierdut), si inca o suma (5.6 lei) pentru montat capac proiector in bara din fata - eu nu am reflectoare si capacele vin in montaj din fabrica, de aripa si capota ca nu sunt aliniate nu mai zic. Nu e mare suma dar 1+1=2. Preturile sunt fara T.V.A.
6. asta e mai veche, si m-am tot ciondanit cu Marius, mi-am pus folie ... omologata, vreo 7 mil parca am dat; am bule si acum. Explicatia a fost ca se "trag" ele.... astept de vreo 5 luni sa se traga.
Masina a iesit din service acum apoximativ o luna, si daca cineva imi spune ca se desfaceau suruburile singure il mananc crud si cu mustar.
Cam atat.... deocamdata, daca mai e ceva va zic.
Cu Stima, Conduceti prudent si fugiti cat va tin picioarele de F H L Craiova.
P.S. tot ce am declarat aici poate si sustinut cu acte (factura lor) si martuia celor de la ROKOR Service care au remarcat suruburile. Masina o pun la dispozitie oricui vrea sa o vada.