Ce ar trebui sa cumpere RAT_ul ? sau trebuie sa mergem tot in conserve gen bacriz?
Ce ar trebui sa cumpere RAT_ul ? sau trebuie sa mergem tot in conserve gen bacriz?
pai la nivel de Craiova sunt bune....
La ce calitate are Bacriz ....cand ii vad cum se inghesuie in iveco alea vechi cate 170 de persoane.
A fost intr-un timp o chestie deasta cu ce sa aleaga dar vad ca nu s-a mai finalizat nimic. Au zis ca o sa aduca niste seconduri de prin germania si alte state care le au la tomberon asa si cu tramvaiele. Daca puteti sa puneti si voi modelu de autobuz de care ziceti voi ca nu prea le am cu asa ceva.![]()
![]()
Nu cred k este vorba de zgarcenie, este vb. de lacomie k doar sunt si ei romani trebuie sa le ramana si lor bani de pus acoperisul pe casa sau sa isi termine shemineul in "mica" lor casuta!!!![]()
Toata afacerea este bine planuita de cei care controleaza banii ptr. achizitionarea de asa ziselor aurobuze.![]()
orice ar alege, dar sa fie MARI, de tipul celor BMC. nu sunt stralucite ca autobuze, dar macar ai loc frate in ele. ivecourile sunt foarte bune, dar in afara orelor de varf! si in plus, ideea de rentabilitate la RAT este de a merge autobuzul superful, daca se merge doar cu oameni care stau pe scaune si max 2 -3 in picioare, d'apai ce, autobuzele alea circula goale?
sunt cei mai **************************** oameni daca aduc tot turcesti dintr-alea cubice, de dai cu capul de tavan!
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
autobuzele alea MAN, putzine cate sunt la RAT, imi par ca niste masinarii kiar perfecte. (dpdv al spatiului, vitezei, and all)
am disperat cu prestijurile puse pe 1R... nu le gasesc nici astora prea multe punkte slabe insa... ar trebui sa fie mai MULTE.![]()
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
Este un punct slab si la cele Prestij. Incearca sa stai in picioare pe treapta aceea(ma refer la modelul cu usa din fata aflata in dreptul soferului). Iar cele Iveco mi se par chiar mai bine gandite decat Prestij-urile.
MAN-urile acelea albe sunt totusi cele mai bune din Craiova, desi sunt destul de vechi. Deci cel mai bine pentru pasageri ar fi sa aduca tot MAN-uri.(si chiar nu conteaza daca sunt la mana a 2-a, oricum o sa fie mai bune decat multe dintre cele pe care le avem acum)
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
ma acu` cum or fi, noi sa fie ca naiba sau dus CIUPERCILE astia de autobuze din 66te trage curentu si langa geam
![]()
decat autobuzele alea mari si vechi de 100 de ani sunt mai bune astea aja cum sunt ele mai mici
tu vorbesti in numele tau, cutiile alea de autobuze (1R,2R) sunt groaznice, nu apelez prea des la srviciile lor insa cand o fac....e groaznic, eu unu nu am loc in ele, nici in picioare si nici pe scaun, sunt inghesuite, urate, facute in badjocura![]()
vreau sa-l vad pe xan intr-un autobuz din asta,d aca eu n-am loc....el nici atat, sta pe burta![]()
ar fi beton sa bage pe toate traseele autobuze ca pe 6, sunt mari, spatioase, iarna calduroase.....
SUSTIN AFIRMATIA!
Grija de ele trebuiue sa aiba si cei care le folosesc, nu cum te sui in el hopa sa te apuci de mancat seminte, scuipat guma, aruncat biletul, puse picioarele pe unde nici nu iti imaginezi k ajung, scrie numele la toti "smecherii" pe scaune sau pe ele si ar mai fi o sumedenie de lucruri care caracterizeaza oltenii!
true. eu am vazut doar un singur MAN, sau doua.. alb(e). din cate am auzit, au cutie de viteze automata :/ ceea ce mi se pare putin aiurea pentru un autobuz.. dar in fine. poate-s doar zvonuriadevarul e ca sunt destul de incapatoare autobuzele, destul de bine-gandite, si ai loc in ele.. nu sunt ca prestijurile in fata, sa fie pusa treapta aceea aditionala, unde nu ai loc sa stai decat in genunchi..
oricum.. e bine ca nu mai functioneaza conservele alea de autobuze, in care iarna era mai frig inauntru decat afara....chiar, are cineva idee cam cat ar trebui folosit un autobuz, inainte sa fie casat?
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
io am avut "placerea" sa-l vad ... saracu' ..... statea cu capu'ntr-o parte, noroc ca s-a eliberat un scaun
desi consuma ceva mai mult, e mult mai bine sa aiba automata.. gandeste-te la sofer cat freaca la schimbatul vitezelor... din cele 3 autobuze albe "MAN", unul are automata, iar altul din cate stiu de fapt e ROCAR (da, e facut la noi, sub nush ce licenta!).
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
MAN fara dar si poate, din cate am inteles din presa locala deja s-au facut demersurile pt cumpararea a 40 de astfel de autobuze pt innoirea parcului auto. Decizia a fost influentata in special de fiabilitatea lor, cei de la RAT spunand ca pt cele 2 MAN-uri existente costurile de intretinere si reparatii au fost aproape insesizabile.
Subscriu. Acelasi lucru as putea spune si despre linia 25, pe care circula numai Iveco-uri si pur si simplu nu mai fac fata.
Last edited by Moderator; 25-11-2006 at 02:28. Motiv: Automerged Doublepost
Cut me off at the knees and call me tripod.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: