Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

MAN sau autobuze turcesti????

Junior godzila reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

MAN sau autobuze turcesti????

Ce ar trebui sa cumpere RAT_ul ? sau trebuie sa mergem tot in conserve gen bacriz?

Banned bogdancr's Avatar bogdancr reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Slatina/Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pai la nivel de Craiova sunt bune....
    La ce calitate are Bacriz ....cand ii vad cum se inghesuie in iveco alea vechi cate 170 de persoane.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Addicted! @dyxp's Avatar @dyxp va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Unde tu nu poti ajunge!!!!
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1967
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de godzila Vezi mesajele
    Ce ar trebui sa cumpere RAT_ul ? sau trebuie sa mergem tot in conserve gen bacriz?
    Daca tot arunca bani sa cumpere ceva frumos MAN,dar parca vad ca se zgarcesc la bani si ne pomenim iar cu niste carciuri cum sunt alea de la mit.... care troncane si cad tablele dupa ele.
    0748193666

Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va

PDA User AlbAlbastru's Avatar AlbAlbastru este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-03-2006
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    554
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    A fost intr-un timp o chestie deasta cu ce sa aleaga dar vad ca nu s-a mai finalizat nimic. Au zis ca o sa aduca niste seconduri de prin germania si alte state care le au la tomberon asa si cu tramvaiele. Daca puteti sa puneti si voi modelu de autobuz de care ziceti voi ca nu prea le am cu asa ceva.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de @dyxp Vezi mesajele
    Daca tot arunca bani sa cumpere ceva frumos MAN,dar parca vad ca se zgarcesc la bani si ne pomenim iar cu niste carciuri cum sunt alea de la mit.... care troncane si cad tablele dupa ele.
    Nu cred k este vorba de zgarcenie, este vb. de lacomie k doar sunt si ei romani trebuie sa le ramana si lor bani de pus acoperisul pe casa sau sa isi termine shemineul in "mica" lor casuta!!!
    Toata afacerea este bine planuita de cei care controleaza banii ptr. achizitionarea de asa ziselor aurobuze.

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    orice ar alege, dar sa fie MARI, de tipul celor BMC. nu sunt stralucite ca autobuze, dar macar ai loc frate in ele. ivecourile sunt foarte bune, dar in afara orelor de varf! si in plus, ideea de rentabilitate la RAT este de a merge autobuzul superful, daca se merge doar cu oameni care stau pe scaune si max 2 -3 in picioare, d'apai ce, autobuzele alea circula goale?

sunt cei mai **************************** oameni daca aduc tot turcesti dintr-alea cubice, de dai cu capul de tavan!
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Senior Member De_Grieux's Avatar De_Grieux este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Red Valley - Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    88
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    21
    Puncte CF
    16.0
    Usergroups:
    autobuzele alea MAN, putzine cate sunt la RAT, imi par ca niste masinarii kiar perfecte. (dpdv al spatiului, vitezei, and all)

am disperat cu prestijurile puse pe 1R... nu le gasesc nici astora prea multe punkte slabe insa... ar trebui sa fie mai MULTE.

Addicted! @dyxp's Avatar @dyxp va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Unde tu nu poti ajunge!!!!
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1967
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de De_Grieux Vezi mesajele
    autobuzele alea MAN, putzine cate sunt la RAT, imi par ca niste masinarii kiar perfecte. (dpdv al spatiului, vitezei, and all)

am disperat cu prestijurile puse pe 1R... nu le gasesc nici astora prea multe punkte slabe insa... ar trebui sa fie mai MULTE.
    Au inceput sa cada cele de la MAN dar cred ca le ajunge si sunt destul de forjat si neintretinute,miroase si altele in ele dar daca s-ar avea grije de ele cred ca ar arata impecabil si ar merge la fel.
    0748193666

Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va

Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0 Vezi mesajele
    orice ar alege, dar sa fie MARI, de tipul celor BMC. nu sunt stralucite ca autobuze, dar macar ai loc frate in ele. ivecourile sunt foarte bune, dar in afara orelor de varf! si in plus, ideea de rentabilitate la RAT este de a merge autobuzul superful, daca se merge doar cu oameni care stau pe scaune si max 2 -3 in picioare, d'apai ce, autobuzele alea circula goale?

sunt cei mai **************************** oameni daca aduc tot turcesti dintr-alea cubice, de dai cu capul de tavan!

Este un punct slab si la cele Prestij. Incearca sa stai in picioare pe treapta aceea(ma refer la modelul cu usa din fata aflata in dreptul soferului). Iar cele Iveco mi se par chiar mai bine gandite decat Prestij-urile.
    MAN-urile acelea albe sunt totusi cele mai bune din Craiova, desi sunt destul de vechi. Deci cel mai bine pentru pasageri ar fi sa aduca tot MAN-uri.(si chiar nu conteaza daca sunt la mana a 2-a, oricum o sa fie mai bune decat multe dintre cele pe care le avem acum)
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    ma acu` cum or fi, noi sa fie ca naiba sau dus CIUPERCILE astia de autobuze din 66 te trage curentu si langa geam

Member roxyy_lena's Avatar roxyy_lena reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-10-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    53
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    decat autobuzele alea mari si vechi de 100 de ani sunt mai bune astea aja cum sunt ele mai mici

Banned bogdancr's Avatar bogdancr reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Slatina/Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de darkbabe Vezi mesajele
    Iveco-urile alea de la Bacriz ar fi super ok daca firma nu ar fi de kkt ...nu ar trebui sa accepte mai multi pasageri decat numarul de locuri, asa spune legea, ce fac ei este ilegal dar banos.

Si ontopic, MAN klarr..
    daca tu ai pretentii la firme ca Bacriz ....

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Eu merg pe MAN, clar. De nenumarate ori m-am tapit cu produse ieftine si s-au dovedit de proasta calitate. NU SE MERITA sa iei ceva mai ieftin pt ca sunt bani aruncati. Alea sunt de unica folosinta.
    Vorba aia: suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine.

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de roxyy_lena Vezi mesajele
    decat autobuzele alea mari si vechi de 100 de ani sunt mai bune astea aja cum sunt ele mai mici
    tu vorbesti in numele tau, cutiile alea de autobuze (1R,2R) sunt groaznice, nu apelez prea des la srviciile lor insa cand o fac....e groaznic, eu unu nu am loc in ele, nici in picioare si nici pe scaun, sunt inghesuite, urate, facute in badjocura
    vreau sa-l vad pe xan intr-un autobuz din asta,d aca eu n-am loc....el nici atat, sta pe burta
    ar fi beton sa bage pe toate traseele autobuze ca pe 6, sunt mari, spatioase, iarna calduroase.....

Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0 Vezi mesajele
    SUSTIN AFIRMATIA!

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Cele mai tari autobuze sunt alea de pe 6. Din cate stiu eu cel putin. Din alea sa mai aduca.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de @dyxp Vezi mesajele
    Au inceput sa cada cele de la MAN dar cred ca le ajunge si sunt destul de forjat si neintretinute,miroase si altele in ele dar daca s-ar avea grije de ele cred ca ar arata impecabil si ar merge la fel.
    Grija de ele trebuiue sa aiba si cei care le folosesc, nu cum te sui in el hopa sa te apuci de mancat seminte, scuipat guma, aruncat biletul, puse picioarele pe unde nici nu iti imaginezi k ajung, scrie numele la toti "smecherii" pe scaune sau pe ele si ar mai fi o sumedenie de lucruri care caracterizeaza oltenii!

Россия-Матушка Bogz's Avatar Bogz are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-01-2006
    Locaţie
    Москва, Россия
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    841
    Puncte CF
    50.0

true. eu am vazut doar un singur MAN, sau doua.. alb(e). din cate am auzit, au cutie de viteze automata :/ ceea ce mi se pare putin aiurea pentru un autobuz.. dar in fine. poate-s doar zvonuri adevarul e ca sunt destul de incapatoare autobuzele, destul de bine-gandite, si ai loc in ele.. nu sunt ca prestijurile in fata, sa fie pusa treapta aceea aditionala, unde nu ai loc sa stai decat in genunchi..
    oricum.. e bine ca nu mai functioneaza conservele alea de autobuze, in care iarna era mai frig inauntru decat afara....chiar, are cineva idee cam cat ar trebui folosit un autobuz, inainte sa fie casat?
    did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el Vezi mesajele
    vreau sa-l vad pe xan intr-un autobuz din asta,d aca eu n-am loc....el nici atat, sta pe burta
    io am avut "placerea" sa-l vad ... saracu' ..... statea cu capu'ntr-o parte, noroc ca s-a eliberat un scaun

Citat Mesaj iniţiat de Bogz Vezi mesajele
    din cate am auzit, au cutie de viteze automata :/ ceea ce mi se pare putin aiurea pentru un autobuz..
    desi consuma ceva mai mult, e mult mai bine sa aiba automata.. gandeste-te la sofer cat freaca la schimbatul vitezelor... din cele 3 autobuze albe "MAN", unul are automata, iar altul din cate stiu de fapt e ROCAR (da, e facut la noi, sub nush ce licenta!).
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    MAN fara dar si poate, din cate am inteles din presa locala deja s-au facut demersurile pt cumpararea a 40 de astfel de autobuze pt innoirea parcului auto. Decizia a fost influentata in special de fiabilitatea lor, cei de la RAT spunand ca pt cele 2 MAN-uri existente costurile de intretinere si reparatii au fost aproape insesizabile.

Subscriu. Acelasi lucru as putea spune si despre linia 25, pe care circula numai Iveco-uri si pur si simplu nu mai fac fata.
    Last edited by Moderator; 25-11-2006 at 02:28. Motiv: Automerged Doublepost
    Cut me off at the knees and call me tripod.

Banned Crixtian_Tabara's Avatar Crixtian_Tabara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-11-2006
    Varsta
    75
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de godzila Vezi mesajele
    limuzine bmw.

Intrebare : E mai buna hubba bubba sau orbit.

Acelasi ax dezaxat al integritatii morale.

Recomand iesitu` in lume
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: