stiti daca s-au deschis strandurile sau cand se deschid sa-mi spuneti si mie ajutor plsss![]()
![]()
![]()
![]()
stiti daca s-au deschis strandurile sau cand se deschid sa-mi spuneti si mie ajutor plsss![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Dadi; 17-07-2007 at 02:21. Motiv: stay in school
din cate am inteles s-a deschis decat valencia
laguna urmeaza sa se deschida... exact... nu stiu cand![]()
e deschis si Roma
la valencia e deskis, 100 k intrarea, prea misto
la roma nu am fost inca
iar laguna se va deskide ori de pe 1, ori de pe 15. nu cunosc![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
eu stiu k e intrarea 70 k pe valencia k a fost un prieten ........ cine stie cand se deschide laguna sa imi zik si mie![]()
mie imi pare rau ca s-a inchis titulescu.
era chiar misto strandu exceptand apa mizera,dar aveai loc sa inoti.Pai la laguna daca dau 2-3 tire de bazin nu se poate sa nu-i dau cuiva vreo palma sau sa nu imi sara vreun nebun in cap de pe margine.De valencia nici nu mai zic ar trebui redenumit cada ala in mod sigur nu e strand.
Dar in lipsa de altceva laguna e cea mai tare.
Sa speram ca se deschide pana pe 15.
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
La Isalnita care stie cand se deschide?!
100 k intrarea, platesti la bar. am fost sambata trecuta, so.. cred ca stiu mai bine decat prietenu` tauMesaj iniţiat de Bogdan99ts
![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Laguna nu e deschisa...batui drumu pana acolo azi...pusa pe treaba ..si degeaba ... imi mai facui si draci![]()
dap, la Valencia e nashpa rau...n-au loc 10 oameni in "piscina" alora
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
s-a deschis Roma
am fost yo martzi a fost super apa calda si totu mishto
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
piscina de la roma e mai mare decat cea de la valencia?
daca da ...Mesaj iniţiat de Bogz
Bogz?![]()
La Isalnitza cica s-ar fi deschis ieri ... acum nush sigur .
nu, ca ploo afara :<Mesaj iniţiat de WarLock__
weekendul viitor, mai mult ca sigur
roma e deschisa
valencia e deshisa
laguna sambata viitoare
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
sunt totate deschise dar pacat de vremea asta de kkt ca nu poti sa faci o baie
valencia - apa curata, fara puradei, 100k intrarea, nice place,equiped
roma - n`am fost, nu cred c`o sa ma duc, mi se pare pusa in strada, nush, nu`mi place locatia ! la un suc merge , dar nu piscina ! daca a fost cineva rog a impartasii atmosfera pe timp de plaja![]()
titulescu - bine ca s-a inchis, intradevar "plaja" era mare si bazinul de astfel, dar nu`mi placeau coloratii(am ramas si fara adidasi acolo 1 data) si sa nu uitam ca aceasi culoare o avea si apa,dusuri si baia naspa, strandu era facut pt profit la nesimtire ! .
![]()
isalnita - imi place, mare, nu te deranjeaza masinile, insa n`am mai fost de 2 ani asa ca nu stiu daca s`a modernizat ceva sau daca s-a schimbat "lumea"
bazinul de la cernele - n`am fost niciodata desi trec pe acolo de cand ma stiu ca ma duc la tara, cine a fost poate ne spune si noua cateva impresii![]()
strandul zeus - strict pentru "bosorogi"(scuze dar astai adevaru) si pentrupunct
"hanul doctorului" - nume cu rezonanta, sa nu uitam desi de tarani, da multi rau de tot, e bine ca au mai renovat si ei pe acolo , insa prefer alte locatii
laguna albastra - care cateodata e sora cu marea neagra, muzica oameni ,locatie, sa zicem ca ok, am fost de f multe ori, dar la un moment dat sunt singuru alb si sanatos de pe acolo(zic eu), multi figuranti![]()
![]()
sper ca n`am uitat nimik, asa ca unde o sa mergem vara asta sa ne racorim ?![]()
THis is a very important message so deal with it!...bleah...don`t bother ! CARPE DIEM PPL !
raman 2 locatii : valencia si isalnita(the best)
intr-un final
s-a deschis sau nu s-a deschis laguna??
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
inseamna ca tu nu vezi ce vreme e afaraMesaj iniţiat de tha_man
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: