azi mi-am cumparat "Dracula" de Bram Stoker in engleza si vroiam sa imi cumpar si "Parfumul", dar nu mai avusei bani... heh poate maine daca mai e deschis targul de carte.
DA
DA,numai atunci cand exista obligatie din partea scolii sau a parintilor
NU
azi mi-am cumparat "Dracula" de Bram Stoker in engleza si vroiam sa imi cumpar si "Parfumul", dar nu mai avusei bani... heh poate maine daca mai e deschis targul de carte.
Unde e?La teatru..sau..?Sunt cam pe dinafara,Sau a fost?"Parfumul" e povestea unuia care omoara femei?![]()
Last edited by Nicole; 01-03-2007 at 15:47. Motiv: Sunt varza...
"I'm just a soul whose intentions are good.....
Oh Lord please don't let me be misunderstood"
![]()
![]()
da (la Teatrul National) si da desprea asta e cartea (m-am apucat acum 2 ani sa o citesc, dar eram in vizita la cineva si nu am apucat sa o termin ... si uitasem de ea).
Oricum merita sa treci pe acolo au si reduceri (nu prea mari, dar totusi)
ale nu sint "bunutze". alea sint foarte bune, mai ales daca iti place postmodernismul. pina pe la numarul 13-14 au fost carti reeditate, dar acum au carti in "prima editie". mie mi se pare unul din cele mai interesante lucruri facute de un ziar, chiar daca poate fi considerat campanie de marketing. dar ce imi pasa mie, imi iau cartea si sint multumit.
la tirgul de la teatrul national, cineva de la un stand mi-a zis ca pot sa cumpar 5 carti din colectia "penguin popular classic" si imi da una cadou. foarte multe in engleza si mai deloc in franceza.
si am mai vazut o carte "interesanta". avea titlul "1000 e carti ce ar trebui citite inainte sa mori"(sau asa ceva, nu mai stiu exact; era in engleza) si avea povestite pe scurt, fiecare carte pe o coloana de jumatate de pagina, 1000 carti.
Atata timp cat exista internet , categoric NU!Totul este contratimp .Cu un mass-message, se poate face rost foarte repede de un referat , comparativ cu timpul pe care l-ai pierde daca ai citi cartea si apoi sa etalezi un referat.Ce s-ar intampla,daca ar dispare calculatorul?Dezastru total!
Respecta! Sa fii respectat!
eu zic, ca citesc(si eu fac parte din noua generaite) care vor, care nu treaba lor
acum incerc sa fac rost de niste romane de Anne Rice
multam celui care a inchis threadul. nu am vazut ca mai era asa ceva.
e bine ca mai citim...m-am saturat de cartile astea online, nu e la fel cu o carte adevarata, sa ii simti mirosul ala de pagina statuta si prafuita. Cioran citeste careva? Tutea?...asta am citit un ultimul timp...de scris scrie careva, as fi curios sa schimbam niste lucrari porprii...so long men...
da care imi spune si mie de unde fac rost de "Cronicile vampirilor" de Anne Rice e cel mai tare
Cauta-le la biblioteca judeteana!
On-topic: Ma bucura totusi interviul pe care il vazui astazi cu o angajata la standul de la Editura "Humanitas", la targul de carte Gaudeamus: " Fata de anul trecut s-a dublat numarul de vizitatori si cumparatori, si cei mai multi dintre ei sunt tineri. "
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
e tare dupa parerile mele
ms macar acum stiu unde sa caut
Uite acuma sa fiu sincer nu prea am mai citit deloc o carte ....singurele carti care le citesc sunt despre ce ma intereseaza adica despre domeniile calculatoarelor ....mai nou nu am mai citit carti intrucat fiind intrun secol al computerelor ceea ce te intereaseaza te uiti pe net dai la imprimanta si citesti ....asta este acestea sunt vremurile si hai sa fim seriosi parinti ce mai citeau carti multe ....nu spun ca e ceva neobisnuit .celor care le place ft bine dar pe mine nu ma atrage sportul numit "citeala"....asta e
da la biblioteca nu se gasesc???
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
citesc prea putini din placere si majoritatea care citesc o fac din obligatie pentru scoala
Cati dintre noi mai citesc?
Ce mai cititi - detalii?
Ce recomandati si de ce?
Oare mai citeste cineva??
Incep eu
Tocmai am terminat de citit primul volum din QUO VADIS , scrisa de HRNRYK SIENKIEWICZ si tradusa de Stan Velea , opera inspirata de persecutiile crestinilor in timpul imparatului Nero,pentru care i se confera autorului premiul nobel in 1905.
Opera ce detaliaza modul de viata al romanilor contrar modului de viata al crestinilor si care expune o poveste de dragoste intre un inalt tribun roman si o fica de imparat pagan,crescuta intru credinta crestina in Orasul Etern
H.SIENKIEWICZ - Despre geneza romanului Quo VadisCu sapte ani in urma , in timpul ultimei sederi la Roma,am vizitat orasul cu tacit in mana.Pot afirma ca ideea este deja matura;mai era vorba doar de gasirea unui punct de plecare.Capela Quo vadis,vederea bisericii San Pietro Muntii albani,Tre fontane - au facut restul.Intorcandu-ma la varsovia am intreprins studii istorice care mi-au inspirat o dragoste si mai puternica pentru viitoare opera...La aceste motive se mai pot adauga multe altele - sentimente personale... , escapade prin catacombe,peisajul minunat ce inconjoara Orasul Etern, apeductele vazute in rasaritul sau apusul soarelui...
Va astept si pe voi atat cu pareri,comentarii depsre aceasta opera ,cat si cu alte recomandari![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
H.SIENKIEWICZ-fara ideal
Padurea Norvegiana Haruki Murakami
Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor:
incercarea de a face pe placul tuturor…
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: