care se prezinta![]()
care se prezinta![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
la velodrom sa ne meet sa ne vedeam vreau sa ii vad pe simpaticii de la ooftopic luaiar draq ca place de ei...deci sambata seara pe la 20- la velodrom in fata sau in parc la intrarea principala e bene...care vine sa confirme aici
MEET DE ZILELE CRAIOVEI bemparty etc distractie
![]()
baaaaaaaai,si duminica,ca vin si eu!!![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
de zilele craiovei e vorba stabilim de acum![]()
Eu sunt pe dinafara.Eu credeam ca sapt viitoare sunt zilele Craiovei. Wtf.
![]()
kandya, Aetana si Trabook
pai saptamana viitoare sunt? nu?![]()
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
pai da dar incepe de astazi...![]()
i'm in![]()
azi vazui si eu pe un afis programul. poate vin si eu sambata, nu stiu sigur.
kandya, Aetana si Trabook
ne vedem pe acolo sambata si duminicabere si mici moca
![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
asa si daca imi fac si eu aparitia acolea,cum fac sa stiu ca am ajuns in grupu CF si nu in grupu fotomodelelor care beau apa cu paiu si cu lamaie?
nu promit nimic,poate citeste "dusmanii" de pe forum si ma trezesc acolo cu vreunu de baga furca in mine,vreunu fara frica de Dumnezeu...
poate ma calca LKVu cu evo9, ca el e suparat pe mine.
deci,cum recunoastem shatra forumistilor?![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
moca ne moca meeeeeeeeeeeeeeeeet sa fie![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: