Pagina 17 din 77 PrimaPrima ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... UltimaUltima

Spam primit pe Yahoo, Continuare la vechiul Thread.

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Angry

cine e impotriva scolii(liceului pt unii)sa se semneze aici.......dak nu te semnezi si nu dai mesajul mai departe inseamna ca esti tocilar... semneaza-te aici:matey,maryusik,jojo,MaRi,george,andreiutza_30 ,R@DUCU,deea,buga,Catala R@mmy,danuta Klaudia,Emmy,mariana,andrei,matei,ion,ghorghe,marg areta,georgi,claudia,vanesa,ion,mihaio,iulia,vali, jean,claudia madalina , Myh@y ,andreiutza_rock, the_king_of_the_night100 , adi4ever,adreiutza,@leXutz@, r@zvy, cristina, johnsmith,dlaur555,TIBy barosanu' nr.1,xblocker.night_kid,myhay00705,byutza_b5,ByanK (iubiTa~),irinapsk, _<DizZzoU>_
    cine e impotriva scolii, toti care s-au semnat aici, sunt niste tampiti! pt ca fara scoala esti un nimeni
    Last edited by ovisebdan; 29-01-2006 at 17:09. Motiv: Automerged Doublepost

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    asa ovisebdan..fii rau..apropo, atunci glumeam, stiam ca nu dai msj mai departe, ziceam si eu asa.
    P.S.: am mai primit unul de la ultra$e ca vinde scuteru
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Fan Stiinta WhiteZomby's Avatar WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    HELL
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    401
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    damn nu am mai primit mass de nici minte nu mai tin.Bine,adevaru e ca am jumatate din lista in ignore list .Totusi acum e plictisitor fara bancurile alea .

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Angry

ciudat,trimite acest mesaj la toti din lista ta in 5 min si apoi apasa F1 si numele iubitei/ului tau adevarat o sa-ti apara pe ecran. e adevarat. asa e. am dat si io

Oldtimer DanaLolo's Avatar DanaLolo va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    94
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

Smile

La mine in lista se cearta unu` cu una prin mass-uri... se fac unu pe altu` maimuta blonda, agarici blond (nici unu` dintre ei nu e blond), si le-as da ignore, da` sunt prea amuzanti

anti prosti JUsTundelineME's Avatar JUsTundelineME va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    13-11-2005
    Locaţie
    undeva departe...
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    162
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    76
    Puncte CF
    31.5
    Citat Mesaj iniţiat de Al3XxX
    si eu am astfel de probleme....defapt nu primesc mesajele cand sunt online.....le primesc la urmatoarea logare in offline messages!
    la fel
    "Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."

Addicted! Im2good4U's Avatar Im2good4U este placut de toti Im2good4U este placut de toti Im2good4U este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2638
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    235
    Puncte CF
    32.5
    mie imi place cand imi mai dau bancuri...da` sa nu devina insistenti...ca
    Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
    Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.

Fan Stiinta WhiteZomby's Avatar WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    HELL
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    401
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de DanaLolo
    La mine in lista se cearta unu` cu una prin mass-uri... se fac unu pe altu` maimuta blonda, agarici blond (nici unu` dintre ei nu e blond), si le-as da ignore, da` sunt prea amuzanti
    nu e bine ca li se urca la cap Amuzant sau nu ignore them all
    trimite acest mesaj tuturor din lista ta si vei afla ce parere au despre tine: 1)esti dragutz/a 2)esti frumos/a 3)as vrea sa fiu acum cu tine 4)vrei sa fii prietena/prietenul meu? 5)vreau sa ne impacam 6)nu ma interesezi 7)imi esti total indiferent(a) 8)antipatic(a)
    Finally a mass
    Last edited by WhiteZomby; 29-01-2006 at 23:35.

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Angry

Da si thu mai departe ca sa aflii ce cred altii despre tine: 1.esti dragut/a 2.as vrea sa ma combin cu tine 3.esti prost/proasta 4.imi place de tine asteptam raspunsurile !!!FARA NUMAR!!!
    I'm loosing my patience!

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    daca primesti acest msg inseamna k esti o pers iubita.trimite acest msg in 4 min la 10 pers din lista si maine o sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta pt k in seara asta la 12:00 o pers va realiza k te iubeste....MASS MSG....NU VA SUPI PE MNE...asa am primit....
    primita de la 2 -> 2 ignore-uri ..damn it si credeam ca am scapat si eu de spammeri
    @ ovisebdan: man..just do it!it's easy
    btw..am facut ce scrie acolo..si la ora 12 cineva a realizat ca ma iubeste (joking )

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Sick

E chiar pe bune!!Incepand cu data de 7 martie yahoo anunta marirea spatiului de gazduire la 500mb pt. fiecare client si serviciul de telefonie gratis pt. toti abonatii pe baza unui punctaj 10 pct-0,01$. Trimite la fiecare prieten din lista ta si acumulezi 1 punct instant:yahoo se inchide pe 17 august. Ei vor sa se descotoroseasca de messengerul gratuit.O groaza de oameni au fost deja stersi.Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/8) si click send message to all in group si trimite acest mesaj tuturor.Fiecare persoana caruia i-o trimiti va avea o semnatura si nu va fi sters.L-am primit si eu si l-am trimis
    v-ati prins?

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Atentie! Extraterestrii au venit sa caute noi forme de inteligenta pe pamant. Ascunde-te repede ca ne faci de ras!
    sa sau sa ?

liberlaelice Robin_SA's Avatar Robin_SA are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    296
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    70
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    deci am vazut ca la moda acuma sunt bancurile pe yahoo...

Oameni buni nu ne intereseaza bancurile pe yahoo oricat de haioase ar fi el.
    Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de Alin_utzu
    sa sau sa ?

daca ar fii asa n-ar gasii astia nimic!!!

Member cand33a's Avatar cand33a reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Big grin

Citat Mesaj iniţiat de Robin_SA
    deci am vazut ca la moda acuma sunt bancurile pe yahoo...

Oameni buni nu ne intereseaza bancurile pe yahoo oricat de haioase ar fi el.
    mda...
    am dat 10 ignoruri pana acum

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Angry

E chiar pe bune!!! Incepand cu data de 7 martie yahoo anunta marirea spatiului de gazduire la 500mb pentru fiecare client si serviciul de telefonie gratis pentru toti abonatii pe baza unui punctaj 10 pct-0,01 $. Trimite la fiecare prieten din lista ta si acumulezi 1 punct instant:yahoo se inchide pe 17 august. Ei vor sa se descotoroseasca de messengerul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends0/8) si click "send message to all in group" si trimite acest mesaj tuturor.Fiecare persoana careia i-o trimiti va avea o semnatura si nu va fi sters. l-am primit si eu si l-am trimis.

Senior Member gotty_inc va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    335
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    0.0
    Sora mea Andreea (martaloaga aia)...a facut aseara accident cerebral (din fericire pt mine)...Dak vrea sa ii faca cineva o vizita,momentan se afla in locul in kre ii plache ei cel mai mult,vreo 3 metri sub pamant...Dak vrea sa ii duca cineva niste flori la cimitir,,duce-tii niste flori ofilite k nu sunt scumpe ...(( saracutza!!! ....................ASTA ESTE CEL MAI TAMPIT SI IDIOT MASS..primit vreodata ....ce om inapt...asta ar trebui impuscat cu glumele astea

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0

Angry

tocmai ai fost blestemat/a! la miezul noptii adevarata ta iubire va realiza k te iubeste, ceva frumos se va intampla intre 1 si 4 dupa amiaza maine, se poate intampla oriunde FII PE FAZA la cel mai mare soc din viata ta, dak rupi lantul acesta vei fii blestemat timp de 10 ani dak iubesti pe cineva fa o copie si trimite la toti din lista ta in max. 10 min. si dragostea ta iti va trimite un msj. sau te va iubi. incerkti sa trimiteti mai departe, nu rupeti lantul. ..
    am rupt lantul asa ca voi muri impuscat pe scaunul electric in timp ce sunt calcat de un camion in flacari

Addicted! Al3XxX's Avatar Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craioviţa Noo
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    345
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    care face conferinta cu mine?
    Cel mai idiot mass primit vreodata

Nu.....m`am inselat....asta e cel mai idiot mass primit vreodata:
    sal alll cine epe invizibil sa imi spuna
    Last edited by Al3XxX; 31-01-2006 at 19:57.

Senior Member gotty_inc va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    335
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    0.0
    asta e cald.....ce zicetzi de el?????????????
    aida _15_aida (1/31/2006 5:18:55 PM): acuma descarc niste mmuzik...va rog lasati-ma......dar va dau eu un buzz cand termin...sunt pe invizible....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 17 din 77 PrimaPrima ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: