Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Ce parere aveti depre desfintarea Hipodromului?

0-day Member KissLove's Avatar KissLove reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-12-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Exclamation Ce parere aveti depre desfintarea Hipodromului?

Salutare tuturor!
    Stiati ca Hipodromul din Craiova este in pericol de desfiintare?Cate generatii au trecut pragul lui,cata performanta s-a facut in incinta lui si acuma o sa il stergem cu buretele ca sa se inalte un maret mall.Primaria nu a mai investit nici un ban in el doar ca poate... poate o sa se desfiinteze.Saracii cai mai sunt pe acolo...si cu banii care ii castica se plateste hrana lor...dar dotari el nu mai are ...decat niste obstacole putrezite de atata vreme.Nimeni nu face nici o sponsorizare acolo...l-am uitat definitiv...si totusi are o importanta istorica pentru Craiova.Poate ca restul dintre noi o sa realizam cand o sa vedem mall-ul...o sa realizam ca am avut ceva important pentru Oltenia dar prin incostienta noastra ...si pentru ca ne place sa stam cu mainile in san l-am pierdut definitiv!

Oldtimer Scacea's Avatar Scacea reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-10-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

Angry

Citat Mesaj iniţiat de PungaDePlastic Vezi mesajele
    ce hipodrom? boschetii aia? vreau cel mai mare MALL sa creasca acolo.

gasiti voi alte locuri sa va dati pe cal....
    varsta isi face efectul. cand te cresc parintii e normal ca vrei cel mai mare mall, dar tu habar nu ai pe ce lume traiesti. hipodromul este un loc unde tot timpul te poti duce sa te linistesti.mare pacat de velodrom
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned Fillipo's Avatar Fillipo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-10-2007
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Scacea Vezi mesajele
    hipodromul este un loc unde tot timpul te poti duce sa te linistesti.mare pacat de velodrom
    ...Nu as vrea sa se desfinteze hipodromul

el_tard el_max's Avatar el_max are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Locaţie
    inner self...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    nu sunt de acord cu facerea unui mall acolo..sa-l faca in masii unde vor ei dar nu in parc......e una din putinele zone verzi ramase in orasul asta......
    ar trebui sa facem ceva cum au facut aia din bucuresti cu un parculet de au stat pe acolo vreo saptamana si pana la urma au castigat

nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
    I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
    nobody moves...nobody gets hurt...
    While You Sleep I'll Destroy Your World

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    e pacat. cand eram mic voiam sa me urc pe cal si acum as vrea... pacat...
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Bariera Valcii, e trecuta in zona 1 a Craiovei, dupa ea urmeaza Cart. Marin Sorescu (fost Simnic) sunt hectare bune pe zona aia cum te duci spre Valcea... pana la sensul giratoriu cu Centura, SA FACA ACOLO !!! Vrea sa il faca langa prietenii lui acolo, spre Romanesti
    Uite asa cocalarizeaza si parcul ala, al II-lea din Europa parca.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de V.I.B Vezi mesajele
    Bariera Valcii, e trecuta in zona 1 a Craiovei, dupa ea urmeaza Cart. Marin Sorescu (fost Simnic) sunt hectare bune pe zona aia cum te duci spre Valcea... pana la sensul giratoriu cu Centura, SA FACA ACOLO !!! Vrea sa il faca langa prietenii lui acolo, spre Romanesti
    Uite asa cocalarizeaza si parcul ala, al II-lea din Europa parca.
    se pare ca orasul nostru este condul de interesele meschine ale conducatorilor, din banii contribuabililor. cetateniinu au nici un cuvant
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Senior Member CORRADO's Avatar CORRADO este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2333
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    49
    Puncte CF
    37.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    se pare ca orasul nostru este condul de interesele meschine ale conducatorilor, din banii contribuabililor. cetateniinu au nici un cuvant
    Asta este traditie in orasul asta ca primaria sa faca ce vrea fara a consulta cetatenii.

Nu credeti ca toate festinele si circurile care le organizeaza Solomon and co nu sunt facute cu un scop bine definit?

Se injosesc rau de tot majoritatea cetatenilor acestui oras pentru doi mici si o bere.

PAINE SI CIRC!!!
    Cosmote 0764607451

id:nistor33

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CORRADO Vezi mesajele
    Asta este traditie in orasul asta ca primaria sa faca ce vrea fara a consulta cetatenii.

Nu credeti ca toate festinele si circurile care le organizeaza Solomon and co nu sunt facute cu un scop bine definit?

Se injosesc rau de tot majoritatea cetatenilor acestui oras pentru doi mici si o bere.

PAINE SI CIRC!!!
    PANEM ET CIRCENSIS.

Data de inscriere
    20-12-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    e pacat. cand eram mic voiam sa me urc pe cal si acum as vrea... pacat...
    contrar asteptarilor antrenorii velodromului..care sunt f putini..inca mai tin lectii de hipism ...asa ca poti sa te duci sa urci pe cal,,,eu vroiam sa o inscriu pe fata mea peste 2 ani la ei pentru lectii ...dar nu cred ca o sa mai am unde...poate sa o duc prin mall si sa ii spun...uite mama caii ( de plus)
    Tot ce am avut bun ...se duce de rapa..Prima data a vrut sa faca mall-ul in parculetul de la teatru ..acum o sa il faca in al doilea parc ( ca marime ) din Europa,ca asa vrea el...

Citat Mesaj iniţiat de el_max Vezi mesajele
    nu sunt de acord cu facerea unui mall acolo..sa-l faca in masii unde vor ei dar nu in parc......e una din putinele zone verzi ramase in orasul asta......
    ar trebui sa facem ceva cum au facut aia din bucuresti cu un parculet de au stat pe acolo vreo saptamana si pana la urma au castigat
    Oare o sa ne strangem suficienti?Ti-ai pus intrebarea asta ...eu una as veni...impreuna cu familia mea...indiferent de vreme..chiar imi pare rau de acest Hipodrom...nu de cum arata el acuma...a fost demult ceva frumos.
    Last edited by KissLove; 13-11-2007 at 11:12. Motiv: Automerged Doublepost

Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de KissLove Vezi mesajele
    contrar asteptarilor antrenorii velodromului..care sunt f putini..inca mai tin lectii de hipism ...asa ca poti sa te duci sa urci pe cal,,,eu vroiam sa o inscriu pe fata mea peste 2 ani la ei pentru lectii ...dar nu cred ca o sa mai am unde...poate sa o duc prin mall si sa ii spun...uite mama caii ( de plus)
    Tot ce am avut bun ...se duce de rapa..Prima data a vrut sa faca mall-ul in parculetul de la teatru ..acum o sa il faca in al doilea parc ( ca marime ) din Europa,ca asa vrea el...
    pai acuma sunt mare nu sunt asa de fascinat de cai cum eram inainte. acum vreau un "cal" de vreo 100 si ceva de cai
    on: aveam un coleg care se ducea la hipodrom cand era mai mic si trebuiau sa mai duca din cand in cand hrana la cai: paine, cubulete de zahar ca nu era hrana

Data de inscriere
    20-12-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    pai acuma sunt mare nu sunt asa de fascinat de cai cum eram inainte. acum vreau un "cal" de vreo 100 si ceva de cai
    on: aveam un coleg care se ducea la hipodrom cand era mai mic si trebuiau sa mai duca din cand in cand hrana la cai: paine, cubulete de zahar ca nu era hrana
    Acuma e cam aceeasi treaba...acuma vin atrenorii...ca de caii sunt cica ai lor...pleaca cu ei acasa...nu sunt si ai nostrii...Foarte putini parinti isi mai inscriu copii acolo..pentru ca majoritatea cred ca nu mai e nimic acolo..

Banned Ebel's Avatar Ebel reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-11-2007
    Locaţie
    ghost dog
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Eu as vrea sa se desfiinteze tot parcul si sa faca circuit de formula 1 acolo iar in mijlocu' circuitului cel mai mare Mall, mai mare ca in timisoara.

Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    mi se pare ceva normal sa desfinteze acei boscheti si sa faca un AQUA PARK si nu mall cum urla retarzii din editie.Mall este unul foarte mic dar campania pe care o face editia impotriva lui Solomon prezinta constructia ce se va ridica in locul hipodromului ca mall.Asta e presa de la noi,in loc sa sustina proiectele care vor mai dezvolta cat de cat acest oras ei fac campanie electorala.
    Ps:cautati pe net proiectul care se vrea facut in locul vegetatiei salbatice numita hipodrom si dupa aia urlati ca se distruge parcul si ca nu e bine ca se face pt noi.

Trancer dj_b0by's Avatar dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    25-06-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    925
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Ebel Vezi mesajele
    Eu as vrea sa se desfiinteze tot parcul si sa faca circuit de formula 1 acolo iar in mijlocu' circuitului cel mai mare Mall, mai mare ca in timisoara.
    Citat Mesaj iniţiat de E.G.R Vezi mesajele
    mi se pare ceva normal sa desfinteze acei boscheti si sa faca un AQUA PARK si nu mall cum urla retarzii din editie.Mall este unul foarte mic dar campania pe care o face editia impotriva lui Solomon prezinta constructia ce se va ridica in locul hipodromului ca mall.Asta e presa de la noi,in loc sa sustina proiectele care vor mai dezvolta cat de cat acest oras ei fac campanie electorala.
    Ps:cautati pe net proiectul care se vrea facut in locul vegetatiei salbatice numita hipodrom si dupa aia urlati ca se distruge parcul si ca nu e bine ca se face pt noi.
    bah voi sunteti intregi la bila daca tot desfiinteaza hipodromul ce-ar fi sa taie copacii si sa demoleze parcu sa va faca voua par de distractii doamne e plina lumea de nebuni

zic sa inaintam o petitie la primarie sa oprim demolarea hipodromului.....p.s:am calcarit acolo si mai vreau sa calaresc nenorocitii astia de la primarie zic sa facem o petitie ceva sa oprim demolarea hipodromului va spun eu ca daca ar anunta cineva cetatenii multi nu ar fi de acord cu aceasta hotarare a primarului nostru idiot si tembel

Spammer darkthunder's Avatar darkthunder este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    13-02-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    40
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dj_b0by Vezi mesajele
    bah voi sunteti intregi la bila daca tot desfiinteaza hipodromul ce-ar fi sa taie copacii si sa demoleze parcu sa va faca voua par de distractii doamne e plina lumea de nebuni

people , people , people
    Nu stii ce e phpVibe? Incearca-l pe VideoInedit.com!!!

Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    dj_b0by dar tu ce vrei sa faca ?? sa tina hipodromul pt cativa insi care nu pricep ca in secolul asta se folosesc masinile si nu cai?hai sa fim seriosi,maine poimaine o sa vad cativa cu gandirea ta invechita ca merg cu calul prin centru ca de frate,asa e frumos. Daca vrei cai dute la tara ca sunt destui ca la oras se folosesc masinile nu cai si carutele.Daca s-ar lega de copacii din parc as mai zice sa criticam primaria dar atata timp cat nu se leaga de parc si se leaga de o parcela care are plante salbatice,chiar ca nu inteleg ce e in capul vostru.Lumea isi cumpara masini iar voi vreti sa va cumparati cai sa alergati pe hipodrom.

Data de inscriere
    20-12-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de E.G.R Vezi mesajele
    dj_b0by dar tu ce vrei sa faca ?? sa tina hipodromul pt cativa insi care nu pricep ca in secolul asta se folosesc masinile si nu cai?hai sa fim seriosi,maine poimaine o sa vad cativa cu gandirea ta invechita ca merg cu calul prin centru ca de frate,asa e frumos. Daca vrei cai dute la tara ca sunt destui ca la oras se folosesc masinile nu cai si carutele.Daca s-ar lega de copacii din parc as mai zice sa criticam primaria dar atata timp cat nu se leaga de parc si se leaga de o parcela care are plante salbatice,chiar ca nu inteleg ce e in capul vostru.Lumea isi cumpara masini iar voi vreti sa va cumparati cai sa alergati pe hipodrom.
    Mie mi se pare un sport foarte frumos!Cumpara tu cat mai multe masini...daca aste te face fericit...dar ce varsta ai 11...12 ani?Tu nu iti dai seama ca hipodromul e mai in varsta decat tine ...decat mine...si multi altii de aici...pentru noi a fost o oaza de relaxare...dar fara bani nu faci nimic...si de ce a devenit "Boscheti" ca primaria nu i-a ajutat cu nimic..dar cica tine la monumentele istorice...

Spammer Alyn_Barosanu's Avatar Alyn_Barosanu este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    973
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    0.0
    Sa lase hipodromul in pace, sunt contra desfintarii hipodromului, dupa ce ca au inceput sa defriseze din ce in ce mai mult acum vor sa intre sa defriseze si din parc incet incet o sa il defriseze tot

Trancer dj_b0by's Avatar dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor dj_b0by este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    25-06-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    925
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de KissLove Vezi mesajele
    Mie mi se pare un sport foarte frumos!Cumpara tu cat mai multe masini...daca aste te face fericit...dar ce varsta ai 11...12 ani?Tu nu iti dai seama ca hipodromul e mai in varsta decat tine ...decat mine...si multi altii de aici...pentru noi a fost o oaza de relaxare...dar fara bani nu faci nimic...si de ce a devenit "Boscheti" ca primaria nu i-a ajutat cu nimic..dar cica tine la monumentele istorice...
    de acord cu tine stiu cum e ca am luat si eu lectii de calarit si stiu cum e am fost atasat de el si acu sa il vad demolat mai bine demolez primaria lui solomon sau fantana aia lui muzicala
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: