Pagina 7 din 664 PrimaPrima ... 5 6 7 8 9 17 57 107 507 ... UltimaUltima

O noua zi un nou film

Red Devil DD2ny's Avatar DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

Citat Mesaj iniţiat de SAM
    Zathura.DVDRip.XviD-DiAMOND
    Love.Ludlow.2005.DVDRip.Xvid-FiCO

in share! si o sa apara azi:

Cheaper.By.The.Dozen.2.TC.XviD-ASTEROiDS
    Mortal Kombat 2
    The.Shadow.Dancer.2005.LiMiTED.DVDRiP.XViD-iKA
    SAM...si filmele astea nu trebuia sa le postezi la Vanatoarea Filme Noi?
    sau le-ai vazut

The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de D@ny
    sau le-ai vazut
    cele 2 le`am vazut..!

Red Devil DD2ny's Avatar DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om DD2ny este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

Aaa...ok atunci...
    Love Ludlow cum e?...k il am si yo...sub ai la el?

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Am vazut aseara The Amytville -horor marfa filmu

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

doar ce vazui Cloud Nine...nice film 6/10

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

i've just seen Junebug...NASHPAAA...de aia nu suport yo dramele...4/10

Addicted! LaserLock's Avatar LaserLock va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    loool pai ai vazut Drama frumoasa in intelesul cuvantului desigur drama = ceva cu sfarsit tragic ..oricum exista si drame pe la mij filmului si cu happy end ca cinderella man

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

mai vazui un film Cheaper By the Dozen 2 TC Xvid-ASTEROiDS...nice film...7/10

Senior Member CrazyRama's Avatar CrazyRama reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    cea mai mare tzeapa!!! Possessed
    cel mai jalnic film ... nici nu`l terminai de vazut pe la minutu 40/80 nu mai suportai. practic... pana in minutu ala sunt 2 filme, primu se intampla undeva, al doilea altundeva.... nici nu stiu daca au legatura intre ele. dar e JALNIIICCCCCCC !!! atat de jalnic incat plang curentu care l`am consumat pentru downloadare

edit: cred ca si eu pot face un film ca asta cu o camera semipro. adica ... fac 4 filme, cate unu in fiecare camera

Addicted! an_deea's Avatar an_deea va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Sub pat
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    79
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CrazyRama
    cel mai jalnic film ... nici nu`l terminai de vazut pe la minutu 40/80 nu mai suportai. practic... pana in minutu ala sunt 2 filme, primu se intampla undeva, al doilea altundeva.... nici nu stiu daca au legatura intre ele. dar e JALNIIICCCCCCC !!! atat de jalnic incat plang curentu care l`am consumat pentru downloadare

edit: cred ca si eu pot face un film ca asta cu o camera semipro. adica ... fac 4 filme, cate unu in fiecare camera
    l-am vazut si eu mai de mult...ma gandeam si eu ca e vreun horror...ca ma sperii de moarte...dar,cand colo... naspa film,daca se poate numi film

Banned woland's Avatar woland reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2005
    Locaţie
    Yoknapatawhpa
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Rome ( doar primul sezon, astept sa apara sezonul 2).Ce pot sa zic,mi-a placut.Nu este viata in Imperiul Roman tratata superficial ca in "Gladiatorul", ai intriga destula, ai si ceva lupte(nu cine stie ce, dar nu este important), personaje placute ( Titus Pullo si Octavian mi-au placut)...Ave Caesar

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    392
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    496
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

Citat Mesaj iniţiat de CrazyRama

Pai u acuma ai vazut filmul ala?...e putin mai vechi...
    BTW:tocmai revazui big mommas house 2

Custom User Title xan's Avatar xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta xan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    70
    Reputatie
    1475
    Puncte CF
    86.5
    Usergroups:
    kids, lasati netu si dati pe prima TV, abia incepu Shawshank Redemption, un film cu adevarat bun. Este in top 5 all time IMDb.

Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    last movie: what dreams may come true, (1998)-->> 4/10
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ultimu film a fost 15 a lu nicolaescu mi sa parut o drama super tare!!!!
    nu stiu in urmatorii 10 ani daca vom mai vedea filme romanesti!

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Hotel Rwanda - un film despre razboiul civil din Rwanda din 1994.Merita vazut.
    Cut me off at the knees and call me tripod.

Banned woland's Avatar woland reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2005
    Locaţie
    Yoknapatawhpa
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de LaserLock
    ultimu film a fost 15 a lu nicolaescu mi sa parut o drama super tare!!!!
    nu stiu in urmatorii 10 ani daca vom mai vedea filme romanesti!
    aici ai facut o mica ironie la adresa filmului si nu m-am prins eu sau filmul care a fost desfiintat, si subliniez desfiintat, de critica de specialitate este " o drama super tare ".

Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    era parerea mea ce ma intereseaza critici de filme care il invidiaza pe Sergiu ?????

Fan Stiinta dj_sory reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    155
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    am vazut in ultima saptamana:
    -Adam and Eve (2005): un film teenage, cu un baiat care incearca sa o convinga pe prietena lui virgina sa faca sex cu el - NOTA:7/10 (ma asteptam la mai multe faze siropoase )
    -Going The Distance (2005): un film teenage canadian inspirat din succesul peliculelor Road Trip si Euro Trip;nu se ridica insa la nivelul acestora;are cateva faze comice - NOTA 7/10
    -Senseless (1998): am tot citit pe forum k este o comedie misto si l-am luat sa-l urmaresc; are un subiect interesant: un tanar care este cobai pt un medicament ce ii dezvolta foarte mult simturile; devine dependent de chestia asta si la un moment dat dubleaza doza, lucru ce il face sa ii dispara, la anumite intervale, unul din cele 5 simturi. Acest lucru duce la mai multe faze comice, iar finalul este un Happy-End - NOTA: 8/10
    -Cloud 9 (2006): este povestea unui barbat din Malibu care vrea sa devina bogat; acesta isi face un obicei sa umble prin vilele starurilor cand acestea sunt plecate de acasa; la un moment dat are ideea de a forma o echipa de volei cu jucatoare stripperitze - NOTA: 8/10
    -100 Girls (2000): titlul filmului mi-a sunat foarte promitator, dar odata ce l-am urmarit mi-am dat seama k am cam pierdut timpul; actiunea filmului se refera la faptul k un tanar ramane singur cu o fata in lift si se ia energia electrica; in acest timp cei doi fac dragoste, iar baiatul se indragosteste de ea, nevazandu-i insa fatza; dupa aceea, tot filmul, incearca sa afle cine e fata misterioasa, fiind convins k este una din cele 100 de fete din camin; putine faze comice, makar fata misterioasa arata destul de misto, pt asta a meritat ceva - NOTA: 6/10
    -Dorm Daze (2003): o super comedie de situatii- NOTA: 10/10
    -Big Mommas House 2: o frumoasa ocontinuare a primei parti, cu destule faze comice si un scenariu destul de misto- NOTA: 10/10

Addicted! an_deea's Avatar an_deea va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Sub pat
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    79
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    ultimul film vazut de mine a fost "Dawn of the dead"...frumos film horror...merge...mi-a fost cam frica la el

Pagina 7 din 664 PrimaPrima ... 5 6 7 8 9 17 57 107 507 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: