SAM...si filmele astea nu trebuia sa le postezi la Vanatoarea Filme Noi?Mesaj iniţiat de SAM
![]()
sau le-ai vazut
cele 2 le`am vazut..!Mesaj iniţiat de D@ny
![]()
Am vazut aseara The Amytville -horormarfa filmu
![]()
loool pai ai vazut Drama frumoasa in intelesul cuvantului desigur drama = ceva cu sfarsit tragic ..oricum exista si drame pe la mij filmului si cu happy end ca cinderella man
cea mai mare tzeapa!!! Possessed
cel mai jalnic film ... nici nu`l terminai de vazut pe la minutu 40/80 nu mai suportai. practic... pana in minutu ala sunt 2 filme, primu se intampla undeva, al doilea altundeva.... nici nu stiu daca au legatura intre ele. dar e JALNIIICCCCCCC !!! atat de jalnic incat plang curentu care l`am consumat pentru downloadare
edit: cred ca si eu pot face un film ca asta cu o camera semipro.adica ... fac 4 filme, cate unu in fiecare camera
![]()
Rome ( doar primul sezon, astept sa apara sezonul 2).Ce pot sa zic,mi-a placut.Nu este viata in Imperiul Roman tratata superficial ca in "Gladiatorul", ai intriga destula, ai si ceva lupte(nu cine stie ce, dar nu este important), personaje placute ( Titus Pullo si Octavian mi-au placut)...Ave Caesar![]()
kids, lasati netu si dati pe prima TV, abia incepu Shawshank Redemption, un film cu adevarat bun. Este in top 5 all time IMDb.
last movie: what dreams may come true, (1998)-->> 4/10
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ultimu film a fost 15 a lu nicolaescu mi sa parut o drama super tare!!!!
nu stiu in urmatorii 10 ani daca vom mai vedea filme romanesti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hotel Rwanda - un film despre razboiul civil din Rwanda din 1994.Merita vazut.
Cut me off at the knees and call me tripod.
aici ai facut o mica ironie la adresa filmului si nu m-am prins eu sau filmul care a fost desfiintat, si subliniez desfiintat, de critica de specialitate este " o drama super tare ".Mesaj iniţiat de LaserLock
era parerea mea ce ma intereseaza critici de filme care il invidiaza pe Sergiu ?????
am vazut in ultima saptamana:
-Adam and Eve (2005): un film teenage, cu un baiat care incearca sa o convinga pe prietena lui virgina sa faca sex cu el - NOTA:7/10 (ma asteptam la mai multe faze siropoase)
-Going The Distance (2005): un film teenage canadian inspirat din succesul peliculelor Road Trip si Euro Trip;nu se ridica insa la nivelul acestora;are cateva faze comice - NOTA 7/10
-Senseless (1998): am tot citit pe forum k este o comedie misto si l-am luat sa-l urmaresc; are un subiect interesant: un tanar care este cobai pt un medicament ce ii dezvolta foarte mult simturile; devine dependent de chestia asta si la un moment dat dubleaza doza, lucru ce il face sa ii dispara, la anumite intervale, unul din cele 5 simturi. Acest lucru duce la mai multe faze comice, iar finalul este un Happy-End - NOTA: 8/10
-Cloud 9 (2006): este povestea unui barbat din Malibu care vrea sa devina bogat; acesta isi face un obicei sa umble prin vilele starurilor cand acestea sunt plecate de acasa; la un moment dat are ideea de a forma o echipa de volei cu jucatoare stripperitze - NOTA: 8/10
-100 Girls (2000): titlul filmului mi-a sunat foarte promitator, dar odata ce l-am urmarit mi-am dat seama k am cam pierdut timpul; actiunea filmului se refera la faptul k un tanar ramane singur cu o fata in lift si se ia energia electrica; in acest timp cei doi fac dragoste, iar baiatul se indragosteste de ea, nevazandu-i insa fatza; dupa aceea, tot filmul, incearca sa afle cine e fata misterioasa, fiind convins k este una din cele 100 de fete din camin; putine faze comice, makar fata misterioasa arata destul de misto, pt asta a meritat ceva - NOTA: 6/10
-Dorm Daze (2003): o super comedie de situatii- NOTA: 10/10
-Big Mommas House 2: o frumoasa ocontinuare a primei parti, cu destule faze comice si un scenariu destul de misto- NOTA: 10/10
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: