Hmm...buna intrebarea "cate perechi are un suflet?" Eu zic k poate sa aiba si o pereche si mai multe nu se stie niciodata...pana cand acea pers care tot isi cauta perechea si nu o gaseste,se va uita in spate,cine stie cate perechi a lasat in urma sa,iar acele perechi in mod sigur nu-l vor mai primi inapoi sa formeze un intreg!Viata alaturi de cineva nu o percep k o necesitate,un mod de a-ti usura suferinta si frica de singuratate,sau cum zic unii "nu te insura/marita k e puscarie!" Poi scuza-ma,nu e chiar asa...sa zicem k iesi cu nevasta sau cu sotul intr-un club unde baietii/fetele se uita la perechea ta...normal k nu te simti prea bine!Poti sa te si distrezi dar poti sa ii oferi mult mai mult decat distractie...poti sa-i oferi caldura,intelegere si mai presus de toate
IUBIRE! Poti sa mori seara langa ea cand adormi...iar dimineatza sa renasti din propria-ti cenusa,ca pasarea phoenix,pt a-i oferi si mai multa iubire
Tind din ce in ce mai mult sa cred pe masura ce stau si ma gandesc pe aici...e mult mai bine sa ai o singura pereche, sa o accepti asa cum e:cu calitati si defecte! Calitatile le poti valorifica,le poti face sa ia amploare,pe scurt-le poti slefui,fiecare dintre noi este o piatra pretioasa neslefuita...iar defectele le poti intelege,poti incerca impreuna cu perechea ta sa corectati defectele celuilalt. Uneori dragostea fata de perechea ta te poate ajuta,intr-un fel sau altul...
Tot ce poti face,e decat sa fii fericit alaturi de perechea ta,sa formati un intreg,si sa iubesti pers respectiva pana la adanci batranetii
Promit k data viitoare am sa scriu mai putin