adevarat asta, dar din pacate nu ai ce faceMesaj iniţiat de completlyinsane15
![]()
are si media aia de pe toti anii ponderea ei, care se simte daca ai avut mediile de 9-10
adevarat asta, dar din pacate nu ai ce faceMesaj iniţiat de completlyinsane15
![]()
are si media aia de pe toti anii ponderea ei, care se simte daca ai avut mediile de 9-10
Mesaj iniţiat de completlyinsane15
crezi ca ai viitorul mai luminat daca esti in Buzesti ? sau ca e o mandrie sa fi acolo ? ca altfel nu inteleg de ce ai specificat ca esti in Buzesti
nu zisai eu ca am viitoru luminat sau ceva ed genu astaMesaj iniţiat de Sezione
dar a fost ambitia mea sa intru la o institutie de invatamant unde chiar ( nu tot timpu) se mai ia in consiedare faptu ca noi ne ducem la scoala ca sa invatam ceva ...
e si o mandire
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Cred ca la noi a devenit traditie sa aiba toti cel putin liceu si multi facultateNu e obligatoriu,obligatoriu ar fi ca toti sa stie sa scrie,sa citeasca si sa aiba "respect pentru lege si valori".Ca sistemul de invatamant nu e cine stie ce sunt de acord dar nu trebuie ca toata lumea sa invete, cineva trebuie sa faca si munca de jos.Despre nivelul foarte scazut de "cultura" iti dai seama usor cand vezi cum se scrie, cat este de masacrata limba romana si pe forum dar si la TV.
Si inca cei care au acces la internet sunt dintre cei privilegiati,cu posibilitati.Romania reala arata mult mai rau, cu abandonuri scolare si alcoolism de la varste fragede.
Insa nu e nici o tragedie, viata merge inainte. Din ce in ce mai bine.![]()
Mesaj iniţiat de completlyinsane15
poti sa inveti oriunde .. ti-as da un exemplu Doctorul Pascual![]()
daca ai auzit de el ar trebui sa sti ca a invatat intr-o cismarie
![]()
![]()
nu ma referea la invatzat in sensul de stupiu personal, ma refeream la invatzat in sensul de stat in clasa si ascultat explicatiile unui cadru didactic ... asa de invatzat de una singura pot sa invatz si in fatza blocului... ca tot se prinde
on-topic : oare mi se pare mie sau in fiecare an subiectele sune din ce in ce mai ushoare si cam incep sa se repete ? de ex la mine s-a nimerit carac. unui pers din roman...si parca in generatia lui Cirozel tot aia a picat![]()
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Si in generatia mea la fel a picat "Lipaneasa"![]()
eu nu am pretentii...macar sa invete sa isi treaca corect numele la capacitate pe foaie![]()
nu stiu ce sa spun de noua generatie...doar ca mai exista si copii silitori din fericre,cunosc eu cazuri
am auzit si eu ca au facut dezastru,dar acum asta avem...presupun ca ar tb totusi sa fim recunoscatori...au luat peste 1 majoritatea...
![]()
de fapt au cam luat 1 majoritatea,cel putin la romanaMesaj iniţiat de fatum
Visul Raiului.. stai tata linistit... capacitatea e o nimica toata.. iti spun eu... daq pui mana shi inveti ceva o sa fie super usor... sau daq nu... copiazaaaa!!!
sora mea da anul asta examenul
generatiile sunt din ce in ce mai slabe![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
..... problema e ca in viata nu poti "copia"........... si viata e cel mai crunt examen.... si daca nu te pregatesti cum trebuie.......
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
loool..da..si eu dau capacitatea..daca pica la romana o specie literara gen FABULAcum s-a dat la simulare..(adica imn, pastel etc) pica jumate'.face pariu
. nu toti isi invata toate comentariile..
si la faza cu aia de-a opta care asculta manele, batai 'n shit in scoli...don't worry's no sugar..asa este in toate..(mai ales la mine..numai " manelari"![]()
![]()
)
/edit:am trecut acu cateva zile pe langa unii care cica erau "jmekeri"...se duc la altu si-i zic"baa fraiere..itz arat ca eu copiez la capacitate, sa moara mama..pe mine nu ma prinde"![]()
Ca sa dau un mic exemplu referitor la examene... profesoara mea de romana a participat la corectarea pt bacsi a spus ca din 28 de lucrari sau cate a corectat , doar 2 au trecut(cu 5..)
Daca si la capacitate o sa fie la fel..![]()
mdeah..poate chiar meritau..nu crezi?Mesaj iniţiat de =Strik3=
spre ex..la capacitate TOATE subiectele trebuie sa fie abordate..daca nu scrii absolut nimic la 1, pici...poti sa ai si 8,50 .degeaba, daca nu abordezi toate subiectele..
asa a fost si la simularea nationala, de se spune ca a fost dezastru..nu s-a gandit nimeni ca ar pica fabula..tocmai fabula..nu au(am) invatat-o, nu au scris nimic, si au picat..that's da'RULE
![]()
astept cu nerabdare sa aud perleleas baga mana in foc ca o sa il bage si pe guta prin vreo poezie
simularile nu sunt cine stie ce...eu am luat la toate 2 si 8 si ceva cand a fost sa dau examenu pe bune
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
capacitatea de obicei e mai usoara decat simularile o sa le dea mai usor ca sa nu se faca de ras
au spus altii si spun si eu de tarisoara noastra oricat m-ar durea in suflet se va alege praful...Mesaj iniţiat de manlif2_0
![]()
cand am fost la bac. cu meditatii peste meditatii, abia am avut media 7 si ceva.. iar un coleg care avea bilete (a,b,c,d) tragea biletul si a avut la matematica 7,80 .. asta e culmea, sa ma iau cu mainile de par..
si ma uit acum la facultate cum venim numai 5-6 studenti la cursuri.. asta e bataie de joc.. cine o sa fie inginer?? daca noi suntem ocupati ba cu serviciul, ba cu lenevitul(manele, masini, calculatoare, femei (de la 12 ani!)).. toti se multumesc cu o nota de 5 ("Sa iau eu 5 si ma p** pe ea de facultate") pai chiar asa?? cu o diploma la mana nu poti face nimic... intr-o fabrica iti trebuie oameni competenti.. daca toti se duc cu o mana in buzunar si un carton in cealalta cred ca vor face ceva in viata? eu spun ca nu.. cei care stiau meserie se vor duce in 10-15 ani si atunci ce vom face?? cine va avea grija de romania(mai nou am auzit rRomanis
)??
WE-RE DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
101% essence
optimista perspectivaMesaj iniţiat de Demin2609
daca vrei sa schimbi situatia incepe prin a-ti schimba tu comportamentul(du-te la facultate,nu mai da spaga,invata,fa-te presedinte ceva,VOTEAZA cu cap
,revolteaza-te in mod util) pentru ca multi se plang, dar putini actioneaza...nu sustin ca nu esti un cetatean model
era o sugestie
invatamantul lasa de dorit si asta pentru ca cei care se ocupa de el mi se pare mie ca NU GANDESC!!!...ati auzit probabil de noua gramatica?...bataie de joc...analfabetii o sa fie fericiti
in sfarsit pot spune si ei ca "vorbeste corect romaneste" pentru ca acum se desfiinteaza anumite cuvinte "grele" cum ar fi plurarul la cireasa=cirese=>ciresi mai nou,sau geaca=>geace, ca sa numai spun disparitia cratimei sau a verbelor copulative
...am mai auzit ceva si de prepozitia "pe" :ca se transforma in verb
![]()
![]()
SPER sa nu fie adevarat!!!!!
si au facut aceste schimbari cu cateva luni inainte de examene
...asta o sa ingreuneze situatia copiilor si mai mult...dupa ce ca abia au invatat sa isi scrie numele corect pe foaia de examen ,acum va trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa desparta un cuvant
pentru ca limba romana "evolueaza" in timp record
(si numai in mintea unora
)
Mesaj iniţiat de Demin2609
lasa ca avem nevoie si de ei...(mai devreme sau mai tarziu o sa isi dea seama ca au nevoie de un loc de munca sa traiasca) si cu studiile lor...,o sa aiba cine sa puna termopane,sa mature ...etc
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: