Pagina 2 din 3 PrimaPrima 1 2 3 UltimaUltima

Dezastru o sa fie la capacitate

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:

Hmm

Citat Mesaj iniţiat de completlyinsane15
    in privinta dificultatii simularilor fata de examenu in sine xan cam are dreptate , sunt ceva mai grele ...
    eu una cand am vazut 8.60 la mate la prima simulare imi venea sa ma iau cu mainile de par si sa fug...crezand ca daca va fi cel putin la fel d e greu nu mai ajung eu unde sunt acum (Buzesti)
    acuma am trecut prin scoala 18, si m-am intalnit cu fratele unui fost coleg de-al meu, pustiu fiind in clasa VIII-a acuma ...
    nu pot spune decat ca nu mai e ce e ... adica daca profesoru vede ca pe copii ii doare in 14' normal ca nu isi mai dau silinta sa ii inevte ceva bun .. rar mai vezi un profesor care ii apostrofeaza si incearca sa le mai indrepte comportamentu
    daca atunci cand eram eu intr-a 8-a toata lumeas era cu morcovu'n cur ca da acpacitatea si nu ia la liceu bun ...pai acuma copiii sunt stresati de faptu ca nu vor parintii sa le plateasca examenu...sau ca nu le dau destui bani de meditatii ( in conditiile in care ei nu se duc la meditatii si cheltuie banii )
    alta chestie...
    nu mi se pare corect ca unii copii din mediu rural sa fie considerati de acelasi nivel ca cei care s-au chinuit 8 ani sa invete si sa aiba o medie peste 9.50 sa zicem. in conditiile in care aia din mediul rural vin cu medie perfecta de 10 si mai fac si eu ceva pe la capacitate si tot scot o medie peste 9 nu mi se pare drept fata de unu cu media 9 pe aia 8 ani si care ia cu 10-20 de sutimi si sa se trezeasca sub linie la un anumit liceu .
    adevarat asta, dar din pacate nu ai ce face
    are si media aia de pe toti anii ponderea ei, care se simte daca ai avut mediile de 9-10

Fan Stiinta Sezione's Avatar Sezione reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Peluza SUD
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    178
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    in privinta dificultatii simularilor fata de examenu in sine xan cam are dreptate , sunt ceva mai grele ...
    eu una cand am vazut 8.60 la mate la prima simulare imi venea sa ma iau cu mainile de par si sa fug...crezand ca daca va fi cel putin la fel d e greu nu mai ajung eu unde sunt acum (Buzesti)acuma am trecut prin scoala 18, si m-am intalnit cu fratele unui fost coleg de-al meu, pustiu fiind in clasa VIII-a acuma ...
    nu pot spune decat ca nu mai e ce e ... adica daca profesoru vede ca pe copii ii doare in 14' normal ca nu isi mai dau silinta sa ii inevte ceva bun .. rar mai vezi un profesor care ii apostrofeaza si incearca sa le mai indrepte comportamentu
    daca atunci cand eram eu intr-a 8-a toata lumeas era cu morcovu'n cur ca da acpacitatea si nu ia la liceu bun ...pai acuma copiii sunt stresati de faptu ca nu vor parintii sa le plateasca examenu...sau ca nu le dau destui bani de meditatii ( in conditiile in care ei nu se duc la meditatii si cheltuie banii )
    alta chestie...
    nu mi se pare corect ca unii copii din mediu rural sa fie considerati de acelasi nivel ca cei care s-au chinuit 8 ani sa invete si sa aiba o medie peste 9.50 sa zicem. in conditiile in care aia din mediul rural vin cu medie perfecta de 10 si mai fac si eu ceva pe la capacitate si tot scot o medie peste 9 nu mi se pare drept fata de unu cu media 9 pe aia 8 ani si care ia cu 10-20 de sutimi si sa se trezeasca sub linie la un anumit liceu .

crezi ca ai viitorul mai luminat daca esti in Buzesti ? sau ca e o mandrie sa fi acolo ? ca altfel nu inteleg de ce ai specificat ca esti in Buzesti
    Mai mult ca NOI nu poate nimeni!!!!
    www.sezione.ro
    www.sezioneultra.com
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

De-al casei completlyinsane15's Avatar completlyinsane15 are ceva special... completlyinsane15 are ceva special...
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    1 Mai
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    109
    Puncte CF
    39.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Sezione
    crezi ca ai viitorul mai luminat daca esti in Buzesti ? sau ca e o mandrie sa fi acolo ? ca altfel nu inteleg de ce ai specificat ca esti in Buzesti
    nu zisai eu ca am viitoru luminat sau ceva ed genu asta
    dar a fost ambitia mea sa intru la o institutie de invatamant unde chiar ( nu tot timpu) se mai ia in consiedare faptu ca noi ne ducem la scoala ca sa invatam ceva ...
    e si o mandire
    "People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."

Banned stupidpea's Avatar stupidpea reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    21
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cred ca la noi a devenit traditie sa aiba toti cel putin liceu si multi facultateNu e obligatoriu,obligatoriu ar fi ca toti sa stie sa scrie,sa citeasca si sa aiba "respect pentru lege si valori".Ca sistemul de invatamant nu e cine stie ce sunt de acord dar nu trebuie ca toata lumea sa invete, cineva trebuie sa faca si munca de jos.Despre nivelul foarte scazut de "cultura" iti dai seama usor cand vezi cum se scrie, cat este de masacrata limba romana si pe forum dar si la TV.
    Si inca cei care au acces la internet sunt dintre cei privilegiati,cu posibilitati.Romania reala arata mult mai rau, cu abandonuri scolare si alcoolism de la varste fragede.
    Insa nu e nici o tragedie, viata merge inainte. Din ce in ce mai bine.

Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Peluza SUD
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    178
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    nu zisai eu ca am viitoru luminat sau ceva ed genu asta
    dar a fost ambitia mea sa intru la o institutie de invatamant unde chiar ( nu tot timpu) se mai ia in consiedare faptu ca noi ne ducem la scoala ca sa invatam ceva ...
    e si o mandire

poti sa inveti oriunde .. ti-as da un exemplu Doctorul Pascual daca ai auzit de el ar trebui sa sti ca a invatat intr-o cismarie
    www.sezione.ro
    www.sezioneultra.com

De-al casei completlyinsane15's Avatar completlyinsane15 are ceva special... completlyinsane15 are ceva special...
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    1 Mai
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    109
    Puncte CF
    39.5
    Usergroups:
    nu ma referea la invatzat in sensul de stupiu personal, ma refeream la invatzat in sensul de stat in clasa si ascultat explicatiile unui cadru didactic ... asa de invatzat de una singura pot sa invatz si in fatza blocului... ca tot se prinde
    on-topic : oare mi se pare mie sau in fiecare an subiectele sune din ce in ce mai ushoare si cam incep sa se repete ? de ex la mine s-a nimerit carac. unui pers din roman...si parca in generatia lui Cirozel tot aia a picat
    "People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."

Data de inscriere
    14-12-2005
    Locaţie
    Peluza SUD
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    178
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Si in generatia mea la fel a picat "Lipaneasa"
    www.sezione.ro
    www.sezioneultra.com

Senior Member fatum's Avatar fatum este placut de toti fatum este placut de toti fatum este placut de toti
    Data de inscriere
    25-12-2005
    Locaţie
    here
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    29
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    279
    Puncte CF
    11.0
    eu nu am pretentii...macar sa invete sa isi treaca corect numele la capacitate pe foaie
    nu stiu ce sa spun de noua generatie...doar ca mai exista si copii silitori din fericre,cunosc eu cazuri
    am auzit si eu ca au facut dezastru,dar acum asta avem...presupun ca ar tb totusi sa fim recunoscatori...au luat peste 1 majoritatea...

Banned susp3ctu's Avatar susp3ctu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    I`m Lost
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1272
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de fatum
    eu nu am pretentii...macar sa invete sa isi treaca corect numele la capacitate pe foaie
    nu stiu ce sa spun de noua generatie...doar ca mai exista si copii silitori din fericre,cunosc eu cazuri
    am auzit si eu ca au facut dezastru,dar acum asta avem...presupun ca ar tb totusi sa fim recunoscatori...au luat peste 1 majoritatea...
    de fapt au cam luat 1 majoritatea,cel putin la romana

Troll Tsuyoku's Avatar Tsuyoku este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    59
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    49
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Visul Raiului.. stai tata linistit... capacitatea e o nimica toata.. iti spun eu... daq pui mana shi inveti ceva o sa fie super usor... sau daq nu... copiazaaaa!!!

timpul... gwen_st3fany's Avatar gwen_st3fany are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    cl.bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    36.5
    Usergroups:
    sora mea da anul asta examenul
    generatiile sunt din ce in ce mai slabe
    "Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."

Edited by MOD - fara reclama!

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    ..... problema e ca in viata nu poti "copia"........... si viata e cel mai crunt examen.... si daca nu te pregatesti cum trebuie.......
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    loool..da..si eu dau capacitatea..daca pica la romana o specie literara gen FABULA cum s-a dat la simulare..(adica imn, pastel etc) pica jumate'.face pariu . nu toti isi invata toate comentariile..
    si la faza cu aia de-a opta care asculta manele, batai 'n shit in scoli...don't worry's no sugar..asa este in toate..(mai ales la mine..numai " manelari" )
    /edit:am trecut acu cateva zile pe langa unii care cica erau "jmekeri"...se duc la altu si-i zic"baa fraiere..itz arat ca eu copiez la capacitate, sa moara mama..pe mine nu ma prinde"

De-al casei =Strik3='s Avatar =Strik3= este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    City Of Angels & Constant Danger
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    459
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    49
    Puncte CF
    13.5
    Ca sa dau un mic exemplu referitor la examene... profesoara mea de romana a participat la corectarea pt bac si a spus ca din 28 de lucrari sau cate a corectat , doar 2 au trecut(cu 5..)
    Daca si la capacitate o sa fie la fel..

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de =Strik3=
    Ca sa dau un mic exemplu referitor la examene... profesoara mea de romana a participat la corectarea pt bac si a spus ca din 28 de lucrari sau cate a corectat , doar 2 au trecut(cu 5..)
    Daca si la capacitate o sa fie la fel..
    mdeah..poate chiar meritau..nu crezi?
    spre ex..la capacitate TOATE subiectele trebuie sa fie abordate..daca nu scrii absolut nimic la 1, pici...poti sa ai si 8,50 .degeaba, daca nu abordezi toate subiectele..
    asa a fost si la simularea nationala, de se spune ca a fost dezastru..nu s-a gandit nimeni ca ar pica fabula..tocmai fabula..nu au(am) invatat-o, nu au scris nimic, si au picat..that's da'RULE

Senior Member DarkBringer_bgl's Avatar DarkBringer_bgl a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    home
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    0.0
    astept cu nerabdare sa aud perlele as baga mana in foc ca o sa il bage si pe guta prin vreo poezie simularile nu sunt cine stie ce...eu am luat la toate 2 si 8 si ceva cand a fost sa dau examenu pe bune
    Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost

Oldtimer zero07's Avatar zero07 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    104
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    6.0
    capacitatea de obicei e mai usoara decat simularile o sa le dea mai usor ca sa nu se faca de ras

Addicted! Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-12-2005
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    360
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:

Thumbs down asta cam asa este

Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0
    ..... problema e ca in viata nu poti "copia"........... si viata e cel mai crunt examen.... si daca nu te pregatesti cum trebuie.......
    au spus altii si spun si eu de tarisoara noastra oricat m-ar durea in suflet se va alege praful...

cand am fost la bac. cu meditatii peste meditatii, abia am avut media 7 si ceva.. iar un coleg care avea bilete (a,b,c,d) tragea biletul si a avut la matematica 7,80 .. asta e culmea, sa ma iau cu mainile de par ..

si ma uit acum la facultate cum venim numai 5-6 studenti la cursuri.. asta e bataie de joc.. cine o sa fie inginer?? daca noi suntem ocupati ba cu serviciul, ba cu lenevitul(manele , masini, calculatoare, femei (de la 12 ani!)).. toti se multumesc cu o nota de 5 ("Sa iau eu 5 si ma p** pe ea de facultate") pai chiar asa?? cu o diploma la mana nu poti face nimic... intr-o fabrica iti trebuie oameni competenti.. daca toti se duc cu o mana in buzunar si un carton in cealalta cred ca vor face ceva in viata? eu spun ca nu.. cei care stiau meserie se vor duce in 10-15 ani si atunci ce vom face?? cine va avea grija de romania(mai nou am auzit rRomanis )??

WE-RE DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD... DEAD...
    101% essence

Senior Member fatum's Avatar fatum este placut de toti fatum este placut de toti fatum este placut de toti
    Data de inscriere
    25-12-2005
    Locaţie
    here
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    29
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    279
    Puncte CF
    11.0
    Citat Mesaj iniţiat de Demin2609
    au spus altii si spun si eu de tarisoara noastra oricat m-ar durea in suflet se va alege praful...

cand am fost la bac. cu meditatii peste meditatii, abia am avut media 7 si ceva.. iar un coleg care avea bilete (a,b,c,d) tragea biletul si a avut la matematica 7,80 .. asta e culmea, sa ma iau cu mainile de par ..

si ma uit acum la facultate cum venim numai 5-6 studenti la cursuri.. asta e bataie de joc.. cine o sa fie inginer?? daca noi suntem ocupati ba cu serviciul, ba cu lenevitul(manele , masini, calculatoare, femei (de la 12 ani!)).. toti se multumesc cu o nota de 5 ("Sa iau eu 5 si ma p** pe ea de facultate") pai chiar asa?? cu o diploma la mana nu poti face nimic... intr-o fabrica iti trebuie oameni competenti.. daca toti se duc cu o mana in buzunar si un carton in cealalta cred ca vor face ceva in viata? eu spun ca nu.. cei care stiau meserie se vor duce in 10-15 ani si atunci ce vom face?? cine va avea grija de romania(mai nou am auzit rRomanis )??

optimista perspectiva
    daca vrei sa schimbi situatia incepe prin a-ti schimba tu comportamentul(du-te la facultate,nu mai da spaga,invata,fa-te presedinte ceva,VOTEAZA cu cap,revolteaza-te in mod util) pentru ca multi se plang, dar putini actioneaza...nu sustin ca nu esti un cetatean model era o sugestie
    invatamantul lasa de dorit si asta pentru ca cei care se ocupa de el mi se pare mie ca NU GANDESC!!!...ati auzit probabil de noua gramatica?...bataie de joc...analfabetii o sa fie fericitiin sfarsit pot spune si ei ca "vorbeste corect romaneste" pentru ca acum se desfiinteaza anumite cuvinte "grele" cum ar fi plurarul la cireasa=cirese=>ciresi mai nou,sau geaca=>geace, ca sa numai spun disparitia cratimei sau a verbelor copulative...am mai auzit ceva si de prepozitia "pe" :ca se transforma in verb SPER sa nu fie adevarat!!!!! si au facut aceste schimbari cu cateva luni inainte de examene...asta o sa ingreuneze situatia copiilor si mai mult...dupa ce ca abia au invatat sa isi scrie numele corect pe foaia de examen ,acum va trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa desparta un cuvant pentru ca limba romana "evolueaza" in timp record(si numai in mintea unora )

timpul... gwen_st3fany's Avatar gwen_st3fany are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    cl.bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    36.5
    Usergroups:

Smile

Citat Mesaj iniţiat de Demin2609

lasa ca avem nevoie si de ei...(mai devreme sau mai tarziu o sa isi dea seama ca au nevoie de un loc de munca sa traiasca) si cu studiile lor...,o sa aiba cine sa puna termopane,sa mature ...etc
    "Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."

Edited by MOD - fara reclama!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 2 din 3 PrimaPrima 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: