Puteti sa postati aici ce vreti despre teatrul din Craiova si mai ales puteti sa postati impresii despre cei mai buni actori. Sunteti bine veniti si cu sugestii.
Va salut si va pup pe toti.
Macesanu Dragos
Puteti sa postati aici ce vreti despre teatrul din Craiova si mai ales puteti sa postati impresii despre cei mai buni actori. Sunteti bine veniti si cu sugestii.
Va salut si va pup pe toti.
Macesanu Dragos
Imi place teatrul asa ca....... relaxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!
Ma duc maineca ma invitat cineva
![]()
Nu am mai fost de 2 anisa vezi pishu lumii, nici nu stiu ce se joaca
![]()
Se joaca Romeo si Julieta maine. Te astept.
Dragos Macesanu
mdap,
urmeaza sa ma duc si eu la piesa asta, cu clasa
am fost acum 2 saptamani /parca/ la Alice nu stie sa maora /sau/ nu vrea sa moara /nu mai stiu exact
teatru nu e de mine, ma rog de diriga de fiecare data sa nu ma ia, si ea cica imi scade nota la purtare dak nu ma duc, si ar fi in stare
sincer, la anumite faze nu ma pot abtine din ras, nu pot sta nemiscat (facea aia de acolo ca sa "stau draq cuminte, ca ma da afar", incepusem sa ma intind acolo in sala, "nu stii mah sa-ti tii mainenile aks" etc.....
iar la faza cand s-a dezvbracat ala, crek tot tineretu din sala era la podea, de ras, a mai fost o faza mijto, cand a intrat ala cu scaunu pe rotile, si cand sa intoarca, l-a lovit pe un spectator peste picioare.
anyway: "Nu, Nu-mi place"
ps: mai e un thread pe tema asta.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
nimik mai frumos decat teatrul...probabil ca razi mai mult la teatru decat la o comedie buna
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Daca vreti o piesa buna veniti la Romeo si Julieta. Sunt sigur ca o sa va placa. Daca nu piesa atunci muzica sigur. Parerea mea? Este una dintre cele mai bune piese din ultimii ani. Nu aveti ce pierde. Oricum este mult mai ieftin decat un film.![]()
Piese de teatru ce trebuie vazute la Nationalul Craiovean:
Romeo si Julieta de Shakespeare regia Yiannis Paraskevopoulous
Avarul de Moliere regia Bocsardi Szabo
D'ale Carnavalului de Caragiale regia Mircea Cornisteanu
si mai sunt. Descoperiti si singuri placerea de a rade, de a iubi, de a va destinde. Va salut pe toti cu respect.
Dragos Macesanu.![]()
dak chiar nu ai ce sa faci ce a ce nu este posibil te duci si la teatru sau silit de profa de muzica ca sa-ti dea un 10
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
Da! Si cred ca ar trebui lumea sa mai iese si la asa ceva nu numai in discoteci pline de manelisti stupizi sau sa bantuie prin baruri! Anyway, I recommend it!![]()
puteti sa vorbiti si despre actorii preferati de laCraiova si mai puteti sa va spuneti piesele preferate. Va salut.
Dragos MACESANU
sunt unele piese la care am fost si de 3-4 ori..
totusi romeo & julieta, in afara de muzica si de talentul actorilor principali nu mi-a placut. scena balconului & finalul salveaza piesa
later edit: actorii principali sunt super tari. poate din cauza testosteronui (nu , nu am fost unul dintre cei care s-au apucat sa fluiere ca idiotii la faza cu topless-ul - doamne cata rusine mi-a putut fi ca sunt compatriot cu aia in momentul acela - ) mi-a placut mai mult de julieta.
Last edited by elske_deg; 22-10-2005 at 16:25.
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
hai ca m-ai facut curios.Cu toate ca nu am mai fost la teatru de mult,de cad a fost stefan banica cu DESCULT IN PARC,parca as mai iesi intr-o seara.Dar cum sunt foarte comod ai putea sa pui tu programul cu spectacolele sau un link ceva?Mesaj iniţiat de pitt
ym:serbandan
COSMOTE-0745620246
RDS-0351411428
DIGI-0771642234
mie una teatrul din craiova mi-a lasat o impresie destul de....negativasi am fost de mai multe ori si nu numai la piese la care mergeam cu scoala
partea trista e ca la fiecare piesa a lipsit acea atmosfera specifica....pur si simplu teatrul de la noi nu prea e in stare sa redea atmosfera pe care o percepi de exemplu cand citesti piesa respectiva...ramai putin dezamagit....si bien asta este si din cauza lipsei fondurilor....decorul este vechi , jalnic.....si sigur ac nu sunt bani ca doar sa recunoastem...catzi se mai duc azi al teatru?? lumea prefera filmele pentru ac sunt mult mai antrenante....si chiar daca la teatru este "live" de prea putine ori reuseste sa te impresioneze....si nu este neaparat vorba ca esti tu un incult...
Warning!! This Ki††y Goes MAd!
Eu unul n-am mai fost la teatru din ale' potoape'! Mai bine m-as duce la un film, cu iubita!
Am fost doar la 2 piese de teatru in viata mea:
- Peter Pan
- Fetita cu Chibrituri
![]()
Ma plictiseste. Eu nu am rabdare sa vad un film pe PC, unde pot sa sar peste fazele plicticoase, da' sa mai stau 2-3 ore sa vad o piesa pe care poate nu o inteleg![]()
they hatin'
nope nope nope...aici te contrazic...desi vorbesc in necunostiinta de cauza,fiindca am mers la teatru de 2 ori,nu se poate compara o comedie cu si despre de adolescenti de ex,cu o piesa de teatru...sunt multe diferente...de personaje,de limbaj...un tanar ce crezi ca prefera?sa vada american pie sau o scrisoare pierduta?Mesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
mda....e ceva si cu teatrul asta..eu unul nu am fost la teatru decat de 2 ori..sau de 3 nu mai tin minte...si atunci am fost cu colegii de clasa...cam obligati de profesorii....si nu m`am dus decat sa fac bazapoate unora le place sa se duca dar din pacate sau mai mult zis din fericire nu ma aflu printre ei
asa k ...in urmatorii 100 de ani nu mai am pofta de teatru
![]()
Am fost plecat si nu m-am mai ocupat de voi pentru a va raspunde, asa ca acum o sa va raspund cam la general.
Viata este complexa si are multe aspecte.
Dupa cum imi dau eu seama sunteti majoritari cei care ati fost la teatru obligati de profesori. Asta nu este o rusine. Multi descopera in final ca teatrul este ceva deosebit de frumos. De ce? Hai ca va spun eu, asta pentru ca sunt actor: Am posibilitatea sa traiesc mai multe vieti. Intelegeti da?
Daca cineva prefera American pai si nu prefera o piesa de teatru este treaba lui. Nu poti sa generalizezi. Si mie imi plac filme, chiar foarte mult. As putea spune ca sunt fanatic dar (pentru ca tot timpul este un dar) cultura nu o iei numai din filme. Mai exista carti de care sunt convins ca in proportie de 90 % si ma refer aici la cei cu varsta intre 10 si 23-24 de ani, nu citesc o carte la 5 ani. Asta este tot problema lor. Nu vreau sa generalizez. Imi cer scuze daca se simte cineva jignit.
Si mai este ceva: Nimeni nu este obligat de nimeni. Acest THREAD este pentru toata lumea. Suntem liberi la discutii. Cred ca este OK pana acum.
Doar atat acum.
Urmatoarea reprezentatie a spectacolului ROMEO SI JULIETA este pe 5 NOIEMBRIE
Va salut pe toti si pe toate.
Dragos MACESANU
Mesaj iniţiat de elske_deg
Trebuie sa si argumentezi. Nu?
Vreau nume de actori daca tot ai fost la teatru de 3-4 ori la o piesa.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: