a fost misto. io unu m-am simtit super bine..
a fost misto. io unu m-am simtit super bine..
0747.494.155 | 0766.619.473
mie imi placu ce facura in centru inainte......very touchy....the music vas like great.....
si la phoenix imi luai un cot in nas desi nu faceam pogo eram pe margine.....
atmosfera de la phoenix fu super misto....imi placu....a facut treaba buna primarul....iar ce a fost in centru a fost absolut superb
a fost super seara asta,m-am distrat pe cinste...frumos organizat, a venit multa lume...mi-a placut ca velodromul a fost plin...super tare chestia asta...sper sa fie si maine la fel(va fi!)
Foarte multa lume.. l-am vazut si pe sharpe pe acolo![]()
voltaj chiar a facut atmosfera.. pheonix in schimb nu prea mi-a placut.. iar la faza cu filmatul.. cam penibil
A fost super-tare-mijto-cool-marfa super-trendy super-belea mega extraordinar...am stat decat la Voltaj...m-au impresionat..au facut o atmosfera super-tare-mijto-cool-marfa super-trendy super-belea mega extraordinar
Nu stiu de voi pt mine noaptea trecuta a fost o noapte alba in toata regula...am ajuns acasa la 6jumate![]()
Super concertul eu am fost in stanga scenei(cum priveai spre scena) ne-am incins mai multi si n-am mai avut nevoie nici de tricouri pt o vreme.Acu am gatu teapan si ma-ntorc ca ursu ... ce sa zic de voce nu ma mai recunosc de ragusit ce sunt,stomacu vad ca rezista inca avusei grija sa-l pansez cu un pahar de bere cand ma trezii
....
Voiam sa beau cu forumisti da' ce drac nu stiu pe unde ati ajuns voi...
mie mi-a placut pheonix, mai ales neamtul cu vioara. au cantat super.Mesaj iniţiat de DoiCromoY
insa, intr-adevar, faza cu filmatul mi s-a parut umpic cam penala si a intarit imagina de oameni prea plini de ei!
fusai si eu pana in parkce de lumeeeee
nu aveai loc sa calci
![]()
marfaaaa
mi se pare mie sau acu cateva minute se auzira artificii???
deci chiar nu am ajuns nici in centru nici la velodrom![]()
Warning!! This Kiy Goes MAd!
ajunsei si eu acasa in urma cu ceva timp. nu mai imi simt picioarele...![]()
a fost in regula, i guess... au bagat melodii marfa la focul de artificii: Rammstein - Herzeleid, Pantera - I'm Broken
PS: cei care stiu cum se numeste a 3a mel care au bagat-o, sa imi dea prv message.
vb lui Xan: -Dak n-a venit Gutza tot degeaba!![]()
![]()
![]()
( glumesc)
a fost mistho, adormisem la melodiile lente ale lui Stefan B. jr, a fost msitho, berea nu mi-a placut, avea un gust de kkt![]()
, in rest a fost msitho, mi-a placut focu de artificii, insa la 12 fara ceva am plecat k trb sa fiu la cursuri azi al 7 30
, in plus imi pare rau pt animalele din park care probabil au fost terorizate si ma enerveaza sa vad cata mizerie a ramas in urma celor prezenti acolo, cu toate k nu avea chiar nici un loc unde sa arunce gunoaiele
![]()
nu a patit nimeni nimik, mai mult a fost sperieturaMesaj iniţiat de Reaver
nu a patit nimeni nimic. eram prin zona. a fost destul de rarefiata lumea incat sa se faca loc in jurul ei, insa bine ca nu a fragmentat la sol, atunci era mai grav. nota proasta pentru cei care au organizat focul de artificii, le-au tras spre velodrom, plus ca mai adia si vantul, si au folosit artificii umede (altfel nu imi explic rateul). partea din dreapta a velodromului am vazut ca a fost destul de afumata (fumul de la mortiere dus de vant). consider ca nu prea s-au respectat normele de siguranta.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Pe velodrom a fost cum a fost..dar am ramas surprins la spectacolul de sambata seara din centru...frumoasa initiativa.MIe mi-a placut!
Death doesn`t resign!
Choose life - frame by frame.
a fost tare faza cu artificiustatea unu si vb la tel sau nush ca nu se uita si tocmai la ala in cap era sa cada
![]()
0747.494.155 | 0766.619.473
Mesaj iniţiat de BadSeed
si mie mi-a placut...ca au blocat strada si le-am furat un jalon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu-mi aduc aminte prea multe
decat ca mi-am luat un foc de artificii in freza
glumeam,era cat pe ce
m-au ajuns micii de i-am beut si berea de-am mancat-o
in rest o fost tare fain
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: