Mesaj iniţiat de gabr1el
![]()
![]()
![]()
tot nebuni sunt....un om normal la cap nu ar face asa ceva
p.s.pofta buna contagious_scrub![]()
DA SUNT DE ACORD CU EI
NU, NU SUNT DE ACORD CU EI
NU MA DERANJEAZA
MA DERANJEAZA
Mesaj iniţiat de gabr1el
![]()
![]()
![]()
tot nebuni sunt....un om normal la cap nu ar face asa ceva
p.s.pofta buna contagious_scrub![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
sar'mana
![]()
Daca nu-i vad pe strada si la televizor(la tot felul de parade...de-ti vine sa vomiti..) nu ma deranjeaza pt ca nu ma gandesc la ei.cred ca ar trebui sa se hotarasca odata ce sunt:barbati sau femei si sa nu mai aiba atitudinea aia combinata si gretoasa...bleah
Kill them all![]()
![]()
Fucking retards!!
Perversii dreak.
Cum dreak sa te f*** cu unu![]()
![]()
![]()
Pe de alta parte cu lesbienele nu am nmk![]()
![]()
![]()
.
subscriuMesaj iniţiat de WhoTheFu*k4mI
![]()
Ma cum draq fac sa vad rezultatele pollului?Sau se poate doar dupa ce se inchide? Sunt CURios sa vad ce a votat lumea!
![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
1. dak nu ai votat, atunci pe undeva in drepat jos de poll, e optiunea view poll results, sau pe acolo pe undevaMesaj iniţiat de NoMAcK
2. dak ai votat, atunci rezultatele se vad, insa nu poti sa vezi care cum a votat deoarece nu este poll-ul public.
3. iti spun eu cum sta treaba
I: Nu ma deranjeaza = 33
II: Nu, nu sunt de acord cu ei = 19
III:ma deranjeaza = 12
IV: Da, sunt de acord cu ei = 2
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
nu suport asa ca chestie daca as vedea 2 ca se sarutami-ar veni sa
![]()
Ma dar toti postam parerile noastre dar oare nu e unu in toata craiova asta care sa fie gay si sa aibe netu, user pe forum si care sa fi vazut threadu???????? Si eu as vrea sa aflu o parere de gay k in Bordeaux s-au asezat 2 in spatele meu si au inceput sa se linga de mi-a venit sa vomit si am plecat cand i-am vazut kat de scarbosi sunt. Bleah.
ma agatase unu pe mine pe mirc odataMesaj iniţiat de boditza
![]()
![]()
![]()
cat as fi vrut sa il intalnesc sa il jok in picioare
fratilor sa va intreb ceva: ce poate fi mai frumos decat o fata( una frumoasa ) ?
rasp: mai frumos decat o fata sunt 2 fete![]()
haha imi aduce si mie aminte de un fagot..eram cu niste colegi si trecem pe langa unu si ala se tot uita insistent la un prieten de al meu...ne uitam noi ala tot se uita insistent la el si incepe sa se mangaie pe fata haha si cand si-a dat seama colegu meu ce facea ala sa luat dupa el sa il casunefunny fags
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Mesaj iniţiat de gabr1el
si cu tine acuma...nu te multumesti cu una,vrei 2?Rautate mica
![]()
Nu am nimic cu ei,atata timp cat nici unul nu incearca sa imi faca cine stie ce avansuriback off ca-ti innegresc un ochean
![]()
![]()
![]()
boditza poate ca sunt dar, daca te uiti mai jos la posturile celorlalti o sa ti dai seama de ce nu o fi zis nimeni nimik ...Mesaj iniţiat de boditza
Acum vad ca aproape totzi ati zis ca nu avetzi nimik cu ei sau ca nu va deranjeaza dar de ce dreaq mai zicetzi dupa aia ca daca i ati prinde ia ti cotonogii... mie mi se pare simplu ... daca unu sa zicem ti ar face avansuri, sa ii spui clar ca nu te intereseaza ...(la fel cum imi zic fetele mie :-)) si o sa te lase in pace...(dar eu nu le las in pace asha ushor:-)) Eu stiu ca e foarte ciudata situatia dar asta este ... bine noi in general romanii suntem mai inghesuitzi shi daca nu ne convine ceva la cineva hai sa l ciomagim dar zic ca problema are mai multe cai de rezolvare ...
In caz ca e :Why you fucking retard.Mi se face scarba cand va vad.Mah ar trebui sa va impuscati.Mesaj iniţiat de boditza
Man that felt good.Inca o data:nu am aceeasi parere despre lesbiene.
![]()
Am păţit-o şi eu o dată cu un gay de ăsta (vorba vine ...) Eram în gară, aşteptam să plec la facultate când văd unu cu faţă de masă venind spre mine cu un zâmbet larg şi-mi zice pe un ton foarte familiar : saaalut, hai noroc cu mâna întinsă spre mine ... Când începeam să mă gândesc cine e omul, dau noroc cu el şi atunci îmi face tipu semnul ăla cu degetul în palmă .....Am văzut negru în faţă şi cât sunt de calm eu în general şi de peacemaker da l-am căşunat pe ăla de se uita toată gara la mine ... După ce mi-au mai trecut nervii şi durerea de mâini am început să judec ... bă frate omul ăla căuta şi el ... dacă toţi bărbaţii care ar încerca la câte o tipă şi-ar lua spray paralizant în ochi ? ... oamenii ăştia chiar sunt bolnavi ... în sfârşit, chiar mi-a părut rău după aia dar cred că dacă s-ar repeta faza aş proceda la fel ... pentru cine strâmbă din nas să se mai uite o dată la American Beauty !
Cu american beauty sunt de acord un pik. Frumos film. Gata. Iar pt cei gay cred k daca ar fi vrut sa se afirme si-ar face un cont pe forum doar pt un singur post si ar spune parerea sa. Contul il face la sala shi nu mai afla nimeni. Asta daca vor si ei sa se afirme si sa spuna k exista. Chiar daca ne deranjeaza sunt si ei oameni. Sunt ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoarte de acord cu cei care spun sa nu se afiseze in public (grose) dar in privat poa' sa-si rupa curu unu altuia.
wow nu stiam faza asta cu salutul, nici de al dracu nu mai dau noroc cu necunoscuti pe strada, bine k aflaiMesaj iniţiat de tajka
![]()
tu ai procedat corect din punctu meu de vedere, eu as fi facut la fel, oricum am obs k noi avem o repulsie fata de cei gay dar si o frik, adik ne e frik ca cineva sa ne vada in preajma lor sau sa vada k vb cu ei.......
deci .. parerea mea despre aceasta categorie de oameni .. este urmatoarea: ..
eu consider ca au probleme psihice .. si ca ar trebui tratati ..
nu ma deranjeaza .. in principiu .. dar daca vad vreo doi barbati ca se ling sau mai stiu eu ce fac .. imi vine draq rau .. cred ca vomit !! nu au decat sa se![]()
cat vor .. dar pe ascuns .. si cel putin sa se prefaca ca sunt normali !!
(dar cu lesbienele nu am nimic)
<<Trebuie inteles un lucru. Homosexualitatea este un lucru anormal din punct de vedere biologic daca consideram ca este de natura genetica. Mai sunt unii care spun ca ar putea fi dobandita pe fond psihic dar parerile sunt impartite. genetic exista demonstrata o eroare care determina aceasta inclinatie comportamentala dar si modificari de ordin biologic ca aspect, structura organism etc atat al pasivi cat si al activi..care se observa foarte bine la barbatii. In mare nu am nimic cu ei, NU am nimic impotriva in a fi angajati, sa aiba barurile lor, discotecile lor etc. Orice alte drepturi ca si cei normali din acest punct de vedere DAR
1 - nu sunt de acord cu manifestariel publice ale lor...gen demonstratii publice..cu largi tente sexuael cum se face in SUA si in alte state.. pentru ca nu mi se pare un exemplu d eurmat...
2 -nu sunt de acord cu manifestarile in public...de ex doi homo sa ase sarute si alte astea de fata cu oricine ...asta nu mi se pare un exemplu pentru copii in special care astfel ar putea fi influentati negativ de aceste imagini...reale..care cred ca sunt ceva mai dure decat cele de la TV deoarece ...sunt vazute pe viu. Din pacate doar un psiholog ne-ar putea spune daca aceasta idee aa mea e corecta...se piooate sa ma insel si sa nu existe un astfeld e efect
3 -nu sunt de acord cu orice fel de incercari de a corupe pe altii in a deveni ce sunt ei...adica sa se foloseasca de curiozitatea unora si altora minori mai ales de a face si a vedea cume ...la unii functie de varsta exiista riscul de a apare deviatiic omportamentale ...putand determina chiar inclinatii bisexuale sau homosexuale definitive.>>
Last edited by Puffy_Puff_Smokey; 05-11-2005 at 13:17.
lol culmea ca de lesbiene nu zice nici unu mai nimik ca r ar fi anormal and shit, dar cand vine vorba de fagoti majoritatea iau foc....motivu il stiti foarte bine dar va e frica chiar si sa va ganditi la el
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: