The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Oricum eros nu poate castiga de degeaba are 100%![]()
May the best from your past be the worst in your future!
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
eu aveam de gand sa-i dau biletu(asta daca prin absurd castigam) fratelui mai mic...da mai bine il puneam pe el sa faca testu' ca e obsedat de fotbal![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
Bafta celor care sunt suporteri adevarati...
interesant concursul...fanii adevaratzi se vad pe stadion nu prin intermediul unor raspunsuri..dar interesanta initziativa...un stimul important pt useri sa mai afle cate ceva despre istoria si palmaresul Craiovei....<<<mai am si eu o intrebare...Concursul cu logouri pt scoala de soferi Lucian s-a terminat??? poate sa mi zica si mie cineva cine a castigat...k nu vad p niciunde faimosul poll pt voturi si nici rezultatele lui....sorry>>>
Un fan adevarat ar trebuie sa stie raspunsul la aceste intrebari .. are caror raspunsuri se afla in istoricul clubului nostru cel mai drag !!!!
Last edited by Center; 17-08-2006 at 17:30.
la ultimile trei numai apucai sa raspunddar tot facui 37%
Your overall score was: 25%![]()
later edit by FREAKTUNING: nu puneti intrebarile pe aici, cei care doresc sa participe sunt rugati sa joace si sa nu dezvaluie intrebarile
O sa discutam problemele dupa ce se incheie jocu.
Last edited by Moderator; 18-08-2006 at 08:08.
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
pai probabil cu asta au furat titlul craiovei la golaveraj...
offtopic: PS. va place noua mea semnatura?![]()
Nu prea statui sa ma uit pe el dar imi palce melodia![]()
![]()
![]()
Your overall score was: 25%
Atunci ne au furat titlul...l au castigat Dinamovistii in urma intreruperii au punctat la masa verde si la golaveraj...APROPO...stie cineva cine a castigat concursul Logo Lucian si cu ce logo?????...Fiecare ku ce-l doare![]()
87%... nasoala intrebarea aia cu meciu dintre dinamo si cluj
![]()
omfg.i suck
Your overall score was: 37%
tre sa citesc istoria universitatii craiova![]()
pana acu sunt cel mai varza ( 0% )... faceti si voi un concurs cu instoria mai recenta...nici nu eram proiectat cand se intamplau toate astea..
OFF topic e super semnatura Zen
Your overall score was: 50% e bnisor creca stiu unde am gresit ( 4 am gresit ) asta e se mai intampla Stiu ca nu castig decat daca am norocu de la avut timpu de nimereste 6/49![]()
Your overall score was: 37%![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: