Sunt total impotriva manelelor!
Manele = lipsa de cultura cel putin muzicala.
In general desconsider din start pe cei care asculta manele si cu greu cresc in ochii mei.
Fetele maneliste sunt cu mult mai jos decat baietii care asculta manele.
NU ascult manele si nici n-am ascultat vreodata! Recunosc am fost la chefuri cu manele si am si dansat in trecut din multa plictiseala si dupa ce luasem mai mult la bord, la insistente ale unor prieteni. La unul din chefurile astea(2-3 toate) de suparare ca s-au pus numai manele, desi le-am zis de la inceput ca daca pun manele nu vin, m-au mintit si m-am imbatat muci si le-am borat pe tastarura

.
Mai sunt si oameni care asculta si danseaza la chefuri si mai sunt si oameni care stau singuri in casa si asculta manele mi se pare de rahat una e la un chef si una e cand esti acasa.
Toate versurile din manele sunt de toata jena, multe plagiaturi si timbrul vocal al celor care canta nu te duce cu gandul decat la tigani pe care nu-i suport.
N-am nimic cu rasa lor - am un fost coleg daca-l vezi si de la 100 de m zici asta e tigan il respect pt ca nu e "tigan", are doar pigmentul lor.De oamenii astia imi pare rau pt ca ei chiar sufera de pe urma majoritatii tiganilor.
Sunt multi needucati si nespalati si tin la obiceiurile lor de rahat - turnulete la castele, dar tot in cort stau vara si au mirosul ala de rahat al lor - miros de tigan si kile de aur pe ei: esti bogat bravo nu conteaza cum ai facut banii daca nu esti prins dar fi omule rafinat mai ales acum ca ai dat de bani arata ca esti mai sus decat tiganul ala care n-a reusit in viata si tot cu furatul si cersitul va ramane, fa ceva pt tine renunta la tiganeala.
Asa-i romanul in special olteanul fuge de munca si cu maneua e mai usor... mai usor acaparezi fete si oameni lipsiti de cultura...
Ce ma supara cel mai rau e ca sunt si oameni care mai e ceva de capul lor dar trag spre prostie ca asa vad ei asculta majoritatea hai s-ascult si eu si sa fac pe manelistu ca poate m-aleg cu vreo proasta...
As avea mai multe de zis pe seama manelelor dar ma opresc aici.