Vad ca ai progresat de cand n-am mai intrat si eu pe aici. Abia astept sa-l termini. BTW: Ma ofer eu sa-l pun pe tracker cand il termini.
Vad ca ai progresat de cand n-am mai intrat si eu pe aici. Abia astept sa-l termini. BTW: Ma ofer eu sa-l pun pe tracker cand il termini.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
E realizat bine dar mai misto este GTA VC Bucuresti
GTA Bucuresti iauzi la el... adevaratul GTA romanesc e GTA Mamaia Vice, sunt incomparabile
asta probabil din cauza ca are masini romanesti? sau ce?stai sa il termin pe asta si sa imi spui tu mie dup-aia ca e mai misto ala
Edit: omg. cautai pe Google sa vad poze. son of a bitch! a furat unele mod-uri de la cei care lucreaza la Mamaia Vice. rusine!
Last edited by ovisebdan; 31-01-2007 at 00:36.
Last edited by ovisebdan; 01-02-2007 at 23:59. Motiv: Automerged Doublepost
E mai bine fara.![]()
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Auzi dar ar trebui sa bagi si tu niste microbuze cum ar fi Mercedes-benz Vito , volwagen sharan , sau cum ar niste dube deastea de marfa gen Iveco daily,volwagen, mecededes sprinter, k sa fie mai realist jocul![]()
sa-mi spui si mie de unde sa iau jocu' asta dupa ce il termini. Pls
M-am uitat inapoi si vazui k ai bagat un vito model vechi, dar sa bagi un vito model nou sa vezi ce belea e![]()
Last edited by sonyx; 03-02-2007 at 15:45. Motiv: Automerged Doublepost
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: