am si eu o intrebare, stiu ca nu este topicul potrivit, dar nu stiu unde sa scriu, si m-am gandit ca mai bine scriu aici decat sa fac un nou topic.
stie cineva cat costa un minut sa sun din reteaua rds , in slovacia?
Pe fix costa 0.135 Euro
Pe mobil costa 0.234 Euro
Pe viitor poti verifica aici taxele pentru international ..
http://www.rdstel.ro/produse%20si%20...ta_conect.html
[B][CENTER][SIZE="2"]Componente laptop din stoc sau la comanda , se ofera garantie. Montaj GRATUIT
Service Profesional Laptop - Diagnosticare GRATUITA!
Toate componente au garantie inclusiv cele second.
Cumpar laptopuri defecte
mersi mult, si scuze de off.
UPC nu ne intereseaza pe noi la craiova ... dar aici este un tread despre FIBERLINK .. majoritatea persoanelor din craiova ii intereseaza modificarile .. facute de FIBERLINK![]()
![]()
Cat despre softpedia .. si eu am citit multe chestii care sau adeverit dupa aceea... pacat ca cei de pe softpedia nu au fost asa de blanzi ca staffu de aici care la iertat pe bogdan de publicitate mascata
Last edited by Lord; 26-02-2007 at 19:13.
[B][CENTER][SIZE="2"]Componente laptop din stoc sau la comanda , se ofera garantie. Montaj GRATUIT
Cumpar laptopuri defecte
scuze lord topicu e rds fiberlink ..credeam ca vb.de fiber![]()
stay on.topic.kiddin`
![]()
Pe la 20 de ani viata se desfasoara in viteza si nu ai timp sa gandesti prea mult, "scuipi" pe forum ce-ti trece prin minte si apoi fugi la distractie. Pe la 40 de ani in schimb iti cantaresti mai mult cuvintele pentru ca ai de-a face cu oameni pentru care primeaza seriozitatea si credibilitatea si chiar daca e vorba despre un simplu forum nu poti sa te dedublezi.
In cei 4 ani de cand activez pe softpedia mi-oi fi dat si eu seama cui sa acord credit si pe cine sa ignor. De pe acel forum (ca si de pe chip si computergames) am luat informatii folositoare despre o multime de lucruri: PC-uri, telecomunicatii, encoding audio-video, dvd/divx playere, electrocasnice. Acum, ori de cate ori vreau sa-mi cumpar ceva despre care nu stiu cum se comporta este suficient sa "dau un search pe google pe site-uri romanesti" si printre primele raspunsuri gasesc un link la un thread de pe softpedia. Mai departe fiecare poate sau nu sa faca diferenta dintre informatie si "trash". Si pe forumul asta sunt pagini intregi in care se spune...nimic, vorba jigodei aleia a lu' Voiculescu. Dar gasesti si multe informatii de interes local (ca de exemplu pe unde a mai dat gauri RDS-ul).
Din pura curiozitate mai cunoasteti un forum cu peste 100.000 de useri?
Referitor la fiberlink si UPC. Cu un mic efort de gandire ti-ai da seama ca RDS isi face strategia in functie de piata si de concurenta, care la ora actuala inseamna UPC si RTC. Dupa ce Consiliul Concurentei a amendat UPC si RDS pentru practici anticoncurentiale (intelegere de impartire a pietei) cele 2 companii nu-si mai permit alte greseli. Asa ca se pare ca RDS a inceput sa intre in unele orase si sa concureze UPC (este de asteptat sa se intample si invers). Si pentru a castiga abonatii UPC, RDS este nevoit sa vina cu o oferta mai buna. Vedeti ca si RDS a scos limitarea intre 8-18, au crescut uploadul, au adus viteza pe cablelink la cea de pe fiberlink in orasele in care nu se lucreaza la FTTB. Cu toate astea nu stiu daca numai metropolitanul (care lipseste la UPC) este suficient sa combata o viteza in extern de 6 mbps la un pret accesibil. Sa speram ca vor veni cu o noua oferta la CERF 2007.
Poate ai dreptate dar macar pe forumul asta fiecare este lasat sa vorbeasca, nimeni nu sterge posturi. Am avut si ban pe acest forum dar l-am primit pentru ca am meritat. Nu scoate tu aici softpedia mare forum pentru ca nu este decat un mare jeg. a fost un forum ok...pana au inceput patronii sa scoata banii si atunci au inceput sa stearga posturi "daca nu respecta unele firme....".
Prea multi au plecat de pe softpedia....vezi cate forumuri paralele au aparut. Chiar daca nu avem inca putere in viitor se schimba lucrurile. *********, wirefree, webdesignbox, cele care l-au facut si fetele ....
ca are multi utilizatori adevarat ...dar in rest ...
Era sa uit, pe acolo daca intrebi ceva toti te iau la misto...deh sunt mari cunoscatori dar nu au scos in viata lor o fata la un suc(stiu mai multe cazuri si au peste 3000 de posturi). Aia sunt oameni?
Scuze pentru offtopic....
trist dar adevarat..e bine sa fii impartialdar si aici se sterg posturi bogdane ..poate nu pe thread`ul asta dar pe altele da!
are dreptate bogdancr cu softpedia. s-au format o gramada de forumuri din useri plecati pe rand de acolo. forum-uri specializate unde nivelul e mult mai ridicat. daca motivele sunt sau nu alea.. nu stiu. dar daca vrei sa discuti pe un domeniu de genul ala alternativele la softpedia sunt mai bune
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Cumpar laptopuri defecte
dap..au furat usha de la cutia de pe blocu meu. In rest nimik nou
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Cumpar laptopuri defecte
la halul in care se misca... probabil sunt mai multe echipe dar sunt pe partea cu cablatul...ca echipe care sa bage cablul in casa mai mult de 1-2 nu sunt, altfel nu s-ar justifica "viteza" cu care se misca.. stiu ca vineri au cablat pe la bigul nou, pe langa biserica aceea aflata in constructii...
singura problema este ca nu vom sti unde urmeaza sa lucreze pt ca n-au si ei un sistem prestabilit... intr-o zi ii vezi pe la materna, a doua zi sunt la segarcea... dup-aia pe la big.. sau cine stie pe unde... stau foarte prost cu organizarea baietii ca altfel n-ar fi mers asa greu... oricum, dupa spusele lor in mai putin de 3 saptamani ar trebui sa termine craiovita si sa treaca in brazda
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: