ca sunt multi oameni nenorociti pe lumea asta care incearca sa para ceea ce nu sunt![]()
![]()
ca sunt multi oameni nenorociti pe lumea asta care incearca sa para ceea ce nu sunt![]()
![]()
E un joc greu...si nu poti sa-i cedezi, pe parcursul caruia ar fi de preferat sa-ti pastrezi moralitatea cat poti ca nu prea exista multe valori ce pot fi pastrate. Cam asta ar fi in mare ceea ce am zis. (pe langa asta m-a invatat ca ar trebui sa fac cumva sa dorm mai mult...sleeping is nice
)
ca degeaba.sunt.bun.cu toti.pt.ca majoritatea.nu merita!![]()
ca degeaba incerc sa explic.ceva.cand..toti asculta..dar nimeni nu inmagazineaza![]()
ca romanii sunt prosticu toate ca pe acest forum majorit.sunt destepti.
![]()
![]()
ca mai rar.gasesti fete k`lumea care nu umbla dupa bani si alte prostii !![]()
![]()
(fashion.victims)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
that`s all.folks!
ca poti privi viata ta la macroscara si vei reaziza cat de fericit esti defapt si cat de insemnificat este viata ta sau ca o poti prici la microscara si ti se va parea un lucru maret viata ta dar vei fi mereu in cautare de mai mult pentu fericire
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
Am invatzat sa invatz din greseli..si sa ma autoeduc.
Si ca what goes up must come down...tot proprie experientaf*** it i'm in sh** waist deep
![]()
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
am invatat sa pawnez noobi!!!
ca viata e plina de surprize..uneori nu prea placute..si cand te gandesti ca suntem de abia la inceput..dar asta e..trebuie sa te inarmezi cu putere,incredere in fortele proprii si cu putina(sau mai multa) ignoranta..Aparentele de multe ori inseala,cateodata nu stii in cine poti avea incredere si in cine nu..cine iti e "mai" prieten decat ceilalti... si as putea insira multa dar cred ca nu are rost..probabil toata lumea s`a lovit de aceasta situatie...care e foarte aiurea...Oricum cu cat esti mai intelegator,mai bun si cu mult bun simti cu atat esti luat mai mult de fraierici..asa ca e bine sa fii undeva la mijloc si un unle cazuri sa pui piciorul in prag..
![]()
Aetana , Trabook , kandya !x 3
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
hmm.. foarte interesant thread-ul asta, si putin trist.. oricum.. cred ca cel mai important lucru ce l-am invatat pana acum de la viata este acela ca "prieten iti este doar punga cu bani" .. asta n-am s-o uit niciodata.
tot ce am avut nevoie sa invet si ce am vrut sa invat![]()
pana la varsta asta viatza m-a invatat kam tot ce se putea(si bune si rele), iar dk aceasta intrebare mi se va punne peste 20 ani raspunsul va fi acelasi
m'a invatat ca totul este de o falsitate incredibila...singurul in care poti avea incredere k nu te va dezamagi esti TU insuti ,nimeni altcineva....
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind
...
Am invatzat sa supravetuiesc in ROMANIA tara mea de ***** ( restul il completati voi dupa buna voastra placere )
Somnul ratiunii naste monstrii!
Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...
Nu m-a invatat prea multe...![]()
Death doesn`t resign!
Choose life - frame by frame.
M-a inavatat ca nu trebuie sa cred in nimeni.
don't eat yellow snow!![]()
pe mine viata m`a invatat sa nu mai am incredere decat in mama ... pt ca oricine, cat de bun prieten ar fi, tot te "face" pe la spate intr`un fel sau altu`... mai in gluma, mai in serios, tot o va face ... si m`a mai invatat sa trec peste orice usor ... sa nu stau suparat din cauza cuiva ... nimeni nu merita sa ma faca sa stau suparat ...![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: