yes you are![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
boys sucks! girls sucks! why ..fiecare face pe altcineva sa sufere in felul lui si..in legat..cu o afirmatie anterioara a lui mihai_z ca fete care nu sunt materialiste nu exista..iti zic eu ca exista..trebe doar sa le cauti mai bine! eu momentan ma confrunt cu un ra*** ..ca de fiecare data cand un baiat a stat cu o fata de care mie momentan imi place, nu pot sta..cu aceea fata pt.ca sufera dupa baiatul care a ranit`o anterior.but life goes on! macar le raman prieten !
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
da...stiam ce vreau sa zic si daca stau sa ma gandesc ai tras concluziile bune...nici noi nu stim ce vrem asta..e asa suntem noi si asa am fost si pana acum...noi suntem alea cu subtilitatile...cu diplomatia da stiti voi ca de multe oricateva cuvinte bine plasate fac cat un razboi....voi va dati 2 pumni si apoi va luati de gat si va duceti la spital ...noi nu stiu cred ca asa suntem genetic,ceva mai rele...da nu putem fi nici noi acuzate dar nici voi...astea suntem...ca exista extrem de multe fete/femei de iti vine sa treci prin geam...da e adevarat si trec prin asta in fiecare zi cand ma duc la scoala dar na te inveti sa ignori si iti vine sale acuzi si pe ele..dar aici deja nu mai poti sapune ca sunt fete/femei ci deja este mediul in care au crescut si valorile pe care au invatat sa le aprecieze
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: