Pagina 10 din 37 PrimaPrima ... 8 9 10 11 12 20 ... UltimaUltima

Despre femei

Member cand33a's Avatar cand33a reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Big grin

Citat Mesaj iniţiat de Armany
    cam asta i-am explicat si eu ei...da e prea mica sa inteleaga ca acele love story din filme....sunt doar in filme...doarece sunt rodu imaginatiei si nu a realitatii....stop dreaming....incercati sa fiti mai realiste...fiecare tip are un fat frumos in el...acu depinde de perspectiva voastra.....oricum fetele au obsesia sa schimbe baietiii ..
    nu sunt chiar asa mica am 16 ani oricum eu am intalnit un baiat care era printul din poveste dar....din pacate eu am fost cea care nu a stiut sa aprecieze si acum regret pentru k nu mai intalnesc baieti ca el concluzia la care am ajuns eu este ca exista si printii din filme dar sunt greu de gasit

Designer Armany's Avatar Armany este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    136
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    imi place cand se ataca femeile...de parca numai ele ar fi capabile sa iubeasca noi nu!!!noi barbatii acele finte insensibile dupa ele...doh mai vazui pe una la tv care zicea ca barbatii fara femei ar fi nimikuri... din cate stiu eu istoria a fost scrisa de barbati nu de fomei...care abia prin sec 20 au castigat drept de vot!!!no offence girls...da lasa-tio mai moale cu critica negativa asupra sexului masculin..ca deaia ne facem noi rai..si facem ce nu va convine voua...o amanta..o alea alea

Oldtimer Saphyne's Avatar Saphyne reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Armany[COLOR="Red"
    ]imi place cand se ataca femeile...de parca numai ele ar fi capabile sa iubeasca noi nu[/COLOR]!!!noi barbatii acele finte insensibile dupa ele...doh mai vazui pe una la tv care zicea ca barbatii fara femei ar fi nimikuri... din cate stiu eu istoria a fost scrisa de barbati nu de fomei...care abia prin sec 20 au castigat drept de vot!!!no offence girls...da lasa-tio mai moale cu critica negativa asupra sexului masculin..ca deaia ne facem noi rai..si facem ce nu va convine voua...o amanta..o alea alea:))
    iti demonstrasi singur de ce ne atacam......bravo
    si te mai miri de ce suntem ale dracu cand aveti idei din astia moderne?
    daca sunteti asa destepti si mari si tari si mult mai buni decat noi.. atunci de ce majoritatea femeilor isi doresc un barbat bogat si cu bmw.....iti spun eu ca alora pe care vreti voi sa le cuceriti.......putin le pasa de ce aveti voi in cap sau de faptul ca si-au castigat drept de vot....
    tocmai ca si-au castigat drept de vot asa tarziu va face pe voi au ajuns intr-un timp asa de scurt incat sa va faca sa va doriti sa aveti un bmw si multi bani si sa fiti imbracati nush cum ca sa va doreasca ele......alea care si-au castigat drept de vot in sec 20
    daca sunteti asa tari si ati scris istoria cred ca nu ati avea nevoie de alte lucruri(bmw vila multi bani) ca sa cuceriti majoritatea femeilor
    nu vorbesc de mine......eu prefer un barbat destept si sarac
    so stfu guys u're
    Last edited by Saphyne; 11-12-2005 at 21:10.

BVB junior scalper cat23's Avatar cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    353
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    737
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Saphyne
    daca sunteti asa tari si ati scris istoria cred ca nu ati avea nevoie de alte lucruri(bmw vila multi bani) ca sa cuceriti majoritatea femeilor
    Alea sunt necesare sa f...i majoritatea femeilor. Una care se uita la BMW si nu la om nu se poate spune ca este cucerita, ci ca este gata de aruncat in pat.
    Cand te loveste Eros (nu EROS al nostru ), poate ala/aia sa fie chior/chioara si schiop/schiapa, nu mai conteaza.
    they hatin'

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    iti demonstrasi singur de ce ne atacam......bravo
    si te mai miri de ce suntem ale dracu cand aveti idei din astia moderne?
    daca sunteti asa destepti si mari si tari si mult mai buni decat noi.. atunci de ce majoritatea femeilor isi doresc un barbat bogat si cu bmw.....iti spun eu ca alora pe care vreti voi sa le cuceriti.......putin le pasa de ce aveti voi in cap sau de faptul ca si-au castigat drept de vot....
    tocmai ca si-au castigat drept de vot asa tarziu va face pe voi au ajuns intr-un timp asa de scurt incat sa va faca sa va doriti sa aveti un bmw si multi bani si sa fiti imbracati nush cum ca sa va doreasca ele......alea care si-au castigat drept de vot in sec 20
    nu vorbesc de mine......eu prefer un barbat destept si sarac
    so stfu guys u're
    PS: nimik din ce spun nu este adresat cuiva, pers de fata se exclud!

alea de vor BMW-uri nu intra in categoria femei, ci mai mult sunt obiecte cu viata! dak tu le numesti femei atunci incepi sa priecepi de ce zicem noi k nu prea e nimik de capu femeii
    in plus cu acuzele astea ai gasit si motivul pt care femeia a facut ochi abia prin sec XX! uneori va bagati ansu unde nu va fierbe oala, noi baietii avem grija sa nu va deranjam, ma indoiesc k ciro se baga in lucrurile tale!
    fiecare ar trb sa fie cu jucariile lui! astfel nu intram unu peste teritoriul altuia, cel putin e o idee

Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    daca nu le-ati considera femei nu ati saliva atat dupa ele......nu am chef sa jignesc pe nimeni, se apre ca voi ne-ati jignit pe noi femeile
    daca sunteti asa misogini si nu ne considerati worthy sa avem o parere de ce naiba mai discutati pe threadul asta
    imi bag nasul unde am chef , sau ce v-a deranjat ca am raspuns pe threadul asta? sau la ce te refereai.......nu inteleg ce relevantza ar avea cirozel in discutia asta dar daca tii neaparat sa iti raspund la intrebare, da se baga in treburile mele......intr-o relatie stiam ca lucrurile se fac impreuna....

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    daca nu le-ati considera femei nu ati saliva atat dupa ele......nu am chef sa jignesc pe nimeni, se apre ca voi ne-ati jignit pe noi femeiledaca sunteti asa misogini si nu ne considerati worthy sa avem o parere de ce naiba mai discutati pe threadul asta
    imi bag nasul unde am chef , sau ce v-a deranjat ca am raspuns pe threadul asta? sau la ce te refereai.......nu inteleg ce relevantza ar avea cirozel in discutia asta dar daca tii neaparat sa iti raspund la intrebare, da se baga in treburile mele......intr-o relatie stiam ca lucrurile se fac impreuna....
    te deranjeaza k salivam dupa ele? trb sa mance si el o paine nu? ne palc si noua fetele, dak nu ne palceau nu ne uitam la ele si mureau de foame si de doru p**ii!!!
    nu am deranjeaza k ai rasp, chiar mai condimentezi discutia, insa tu vrei sa ne demonstrezi k nu esti deloc, sau mai deloc, k celelate fete, k nu esti materialista, proasta ( si nu esti) ..... sa iti zik ceva : toate zik asta, ramane de demosntrat, k la orice fata te duci zice : -Vai eu nu sunt materialista, vai dar eu nu as face-o niciodata pe bani.....
    asa k toate zik ca nu sunt, noi ce sa facem? sa va credem pe toate?

intr-o relatie totul se face impreuna? ei nici chiar totul, uneori simti nevoia sa fii 5 min singur, cu gandurile tale

Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el
    te deranjeaza k salivam dupa ele? trb sa mance si el o paine nu? ne palc si noua fetele, dak nu ne palceau nu ne uitam la ele si mureau de foame si de doru p**ii!!!
    nu am deranjeaza k ai rasp, chiar mai condimentezi discutia, insa tu vrei sa ne demonstrezi k nu esti deloc, sau mai deloc, k celelate fete, k nu esti materialista, proasta ( si nu esti) ..... sa iti zik ceva : toate zik asta, ramane de demosntrat, k la orice fata te duci zice : -Vai eu nu sunt materialista, vai dar eu nu as face-o niciodata pe bani.....
    asa k toate zik ca nu sunt, noi ce sa facem? sa va credem pe toate?

intr-o relatie totul se face impreuna? ei nici chiar totul, uneori simti nevoia sa fii 5 min singur, cu gandurile tale
    si de fapt pe tine ce te deranja asa de mult in postul ala al meu de te-ai atacat asa? ca nu inteleg....sau faci posturi? sau incerci sa ne spui ca esti misogin si te retine ceva?
    tu tot timpul incerci sa fii neutru, ba ca iti place ceva ba ca nu iti place
    daca esti misogin spune-ne ca nu ne suparam pe tine nici nu iti dam rep negativa, daca nu esti misogin la fel, dar nu te ataca asa din un motiv la oha ca sa ai si tu ce sa scrii sa fii rau sa te impui....
    daca simti neaparat sa dai dovada de barbatie si de drept la replica si sa ma contrzici pe mine poti sa o faci altundeva unde chiar ai motive sa te iei de mine,nu aici unde in primul rand replica nu iti era adresata tie si nu inteleg de ce ti-a sarit mustarul chestia aia
    cand am zis ca se fac chestiile impreuna intr-o relatie nu ma refeream ca sa vina cu mine cand ma duc la baie, ma refeream la chestiile pe care le fac eu de obicei, lucruri importante pentru mine in care il implic si pe el pentru ca e prietenul meu si poate ca daca l-as ignora cand fac chestiile astia s-ar supara
    aaaaa acum imi dau seama daaa te-a suparat faptul ca am zis ca sunteti pai sunteti draga adica ai spus-o singur
    te cred ca vrei sa ne arati ca ai umblat cu multe fete materialiste si nematerialiste sau frumoasa sau urate sau cum vrei tu si ca tu cunosti fetele si nu avem voie sa comentam ca deja ne cunosti, adica mi-ai zis ca vreau sa par diferita si desteapta sau bla bla, nu vreau sa par draga, chiar sunt
    nu mai crede tu ca ne cunosti pe noi toate astea : destepte ori curve ori frumoase ori proaste
    nu cred ca ne cunosti prea bine incat sa te ataci la orice post al nostru si sa ne blamezi ca ne spunem parerea
    acum probabil o sa te iei de faptul ca am zis ca ne blamezi ca ne spunem parerea, in cazul in care nu e asa scuza-ma dar asa reiese din posturile tale

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    te cred ca vrei sa ne arati ca ai umblat cu multe fete materialiste si nematerialiste sau frumoasa sau urate sau cum vrei tu si ca tu cunosti fetele si nu avem voie sa comentam ca deja ne cunosti, adica mi-ai zis ca vreau sa par diferita si desteapta sau bla bla, nu vreau sa par draga, chiar sunt
    nu mai crede tu ca ne cunosti pe noi toate astea : destepte ori curve ori frumoase ori proaste
    nu cred ca ne cunosti prea bine incat sa te ataci la orice post al nostru si sa ne blamezi ca ne spunem parerea
    acum probabil o sa te iei de faptul ca am zis ca ne blamezi ca ne spunem parerea, in cazul in care nu e asa scuza-ma dar asa reiese din posturile tale

moama, dak citeste prietena ma coace ( glumesc, nu le ia in seama)

1. nu sunt misogin ( poate in proprtie de 10% sunt )
    2. nu vreau sa dovedesc nimik, nu as avea nimik de castigat, asa k mi-as racii gura ( tastatura) degeaba
    3. nu cunosc femeile, le stiu decat unele obiceiuri, dak as cunaoste femeile ori m-as fii omorat de mult ori as fii cel mai bogat om de pe planeta ( as vinde informatii)
    4. nu poti sa crezi pe unu doar pt faptul k zice k e asa sau altfel, trb sa dovedeasca, tu doar dovedesti k esti o feminista convinsa

Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    moama, dak citeste prietena ma coace ( glumesc, nu le ia in seama)

1. nu sunt misogin ( poate in proprtie de 10% sunt )
    2. nu vreau sa dovedesc nimik, nu as avea nimik de castigat, asa k mi-as racii gura ( tastatura) degeaba
    3. nu cunosc femeile, le stiu decat unele obiceiuri, dak as cunaoste femeile ori m-as fii omorat de mult ori as fii cel mai bogat om de pe planeta ( as vinde informatii)
    4. nu poti sa crezi pe unu doar pt faptul k zice k e asa sau altfel, trb sa dovedeasca, tu doar dovedesti k esti o feminista convinsa
    si am facut eu altceva diferit decat tine sa imi dovedesc optiunea de a fi feminista? nuuuu am postat pe forum ca si tine
    nici tu nu poti sa ma crezi pe mine ca sunt feminista si nu imi aduc aminte sa fii spus undeva ca as fii feminista
    si atunci de ce ai mai postat mai sus?
    astia erau singurele motive evidente normale si sanatoase pentru care sa ma contrazici in primul post
    deci recunosti ca nu aveai de ce sa te apuci in the first place

Rednex Cirozel's Avatar Cirozel are ceva special... Cirozel are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    107
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    162
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de Armany
    imi place cand se ataca femeile...de parca numai ele ar fi capabile sa iubeasca noi nu!!!noi barbatii acele finte insensibile dupa ele...doh mai vazui pe una la tv care zicea ca barbatii fara femei ar fi nimikuri... din cate stiu eu istoria a fost scrisa de barbati nu de fomei...care abia prin sec 20 au castigat drept de vot!!!no offence girls...da lasa-tio mai moale cu critica negativa asupra sexului masculin..ca deaia ne facem noi rai..si facem ce nu va convine voua...o amanta..o alea alea
    Omule..taci dracu' ca ti-am vazut statusurile de iubire pe messanger..nu te mai da rotund

Si apropos de istorie.. cate razboaie nu s-au luptat pt femei? Cate femei n-au purtate ele insele razboaie ( Cleopatra ) . Orice am zice noi , in spatele unui barbat puternic este intotdeauna o femeie, care chiar daca nu ii impune unui barbat deciziile, i le influenteaza puternic. Exista uscaciuni de ambele tabere, mi-a povestit prietena mea niste chestii despre fetele din carol de am ramas prost, credeam ca asa ceva exista nuami in filmele de mana a 2-a cu adolescenti, de baieti si fete " cul" si aere de smecherie/ modelism de zici ca nu-s adevarate. Daca voi cautati fete materialiste si fara sentimente si daca numai d-astea vedeti in capul vostru apoi numai d-astea o sa gasiti. Fata iubitoare nu-si agita echipamentu' pe manele in cluburi, nu se pisiceshte pe langa unu' cu masian tare, nu o vezi agatandu-se de ala uc portofelu' mai gros. Fata iubitoare e vecina de la 5 cu care n-ai schimbat o vorba, e fata de peste drum de care nu auzisei pana acum , e cea care poate iti e amica buna si tu nu o vezi ca pe o iubita, e cea care trece pe langa tine in fiecare zi si tu nu o observi. Pentru mine a fost o fata care statea la 2 blocuri de mine si cu toate astea nu ne-am cunoscut niciodata. Fata iubita vine de unde nu te astepti...intotdeauna.
    Intre sexe e o relatie de interdependenta in opinia mea, sunt unele chestii care sunt aproape indispensabile si pe care le cerem unu' de la celalat

I love the nigger cock thrusting in my mouth. Cred ca incep la modul cel mai serios sa ma indoiesc de propria-mi heterosexualitate. once you go black, you never go back.

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de Cirozel
    Si apropos de istorie.. cate razboaie nu s-au luptat pt femei? Cate femei n-au purtate ele insele razboaie ( Cleopatra ) . Orice am zice noi , in spatele unui barbat puternic este intotdeauna o femeie, care chiar daca nu ii impune unui barbat deciziile, i le influenteaza puternic. Exista uscaciuni de ambele tabere, .................................
    Intre sexe e o relatie de interdependenta in opinia mea, sunt unele chestii care sunt aproape indispensabile si pe care le cerem unu' de la celalat

man esti tare, ai dreptate in proportie de 90% in ceea ce spui
    apropo de Cleopatra, nu imi amintesc k ea sa fii iesit pe campu de lupta, ea l-a sedus pe Cezar pt a-si consolida pozitia de lider, deci si-a folosit farmecele feminine ( si ala k bou, evident a picat, asa suntem noi), orice barbat puternic are in spate o femeie puternica, nenorocirea face sa ai dreptate, de multe ori luam decizi influentate de femei si nu de multe ori sunt gresite
    in rest despre fata iubita ai 100000%%% dreptate, nu te contrazik deloc
    pe prietena mea am intanit-o dintr-o intamplare
    intamplarea a facut k la majoratul unui prieten sa o intalnesc ( majorat la care am venit din intamplare), pana pe la 1 noaptea nu am obs, ma atragea dar eram mai mult atras de sistemul audio pe care il avea ala pe calc si de navetele de bere
    la un moment dat am invitat-o la dans, din nou intamplarea facea k ea sa fie vara primara a baiatului de isi serba majoratul , statea la 2 blocuri distanta de mine
    apoi am aflat k a fost in clasa cu 5-6 dintre cei mai buni prieteni ai mey
    deci ce spune ciro e adevarat, adevarata iubire se gaseste din intamplare si iti dai seama k a fost mereu langa tine insa nu ai observat-o, important isna e sa o gasesti si sa nu ii dai cu picioru!

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    136
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    apropo ciro...nu te mai ambala ..statusurile mele..sunt statusurile mele sunt cu un scop!!and...imi place sa desbat anumite subiecte...chiar daca tre sa gandesc din perspectiva negativa...cineva tre sa faca asta...eu vad ambele perspective dar ma amuza mai mult perspectiva negativa ..si de aceea o si folosesc....eu sunt un om al destinului..daca e sa se intample se intampla se impiedica pe strada si cade pe tine si uite asa poate iesi cine stie ce....nu se stie niciodata nimik in viatza...viitoru e imprevizibil...deocamdata ma distrez gandind din perspectiva negativa...cand o fi vreo tipa care merita renunt la joaca asta super amuzanta...
    Last edited by Armany; 12-12-2005 at 02:18.

Banned DuKe's Avatar DuKe reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Locaţie
    N.Titulescu
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    777
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

si ea a zis ca nu te crede
    off ... saphyne u ce vrei sa demonstrezi acum ?! ca nu ai incredere delok in baietzi s.a.m.d ?! pai daca era asha ... numai ajungeai sa ii spui lui cirozel ca il iubejti si kestii d-astea . asemenea lucruri se spun numai cand ai incredere in cineva ... altfel taci ca shi-o ia in cap persoana cealalata .

Senior Member Kia's Avatar Kia este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    faza cu pieritu interesului e 100% adevarata, cand vezi o fata super atragatoare iti zici k ai face orice pt ea si poate o si faci, insa dupa ceva timp cand ajungi sa o cunosti, saruti, atingi.... park numai e dorinta asa mare, te itnrebi dak a meritat sau nu sa iti peirzi timpu cu ea
    la inceput ai vazut acea fata k fiind perfecta, isna cu timpu ajungi sa ii vezi micile sau mareiel defecte si interesu scade brusc si deodata
    sunt chiar curios de ce se int asta
    Asta se intampla atunci cand aspectul fizic este mai important decat ... alte aspecte, care intr-adevar fac acea persoana sa fie atragatoare.

Citat Mesaj iniţiat de provider
    dak va referiti la barbati cand ziceti ce ziceti...aveti dreptate...in privinta femeilor...i dunno...cel putin eu...cand imi place cineva cu adevarat..nu ma plictisesc asa usor..asa si cu amicii..in cel mai rau caz le descopar si o a doua fata si ii dau la o parte..in nici un caz plictiseala...
    Asta imi aduce aminte de cateva randuri scrise de Goethe, legat de natura erotica si emotionala, feminina si masculina:

"Dragostea barbatului este lume..
    Lumea femeii este iubirea."

A reusit sa surprinda foarte frumos diferentele. Daca pentru barbat, nevoia de a cunoaste, de a explora este mai importanta, pentru femeie sedimentarea unei relatii, profunzimea unui sentiment si a unei emotii sunt mai puternice.
    Last edited by Kia; 06-01-2006 at 16:43. Motiv: Automerged Doublepost

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de Kia
    Asta se intampla atunci cand aspectul fizic este mai important decat ... alte aspecte, care intr-adevar fac acea persoana sa fie atragatoare.
    eu ori am ceva important de spus ori toti sunteti impotriva mea, ori am eu ceva de multa lume se ia de porturile mele

eeee si uite cum a reinviat un mai vechi tread!

pai mey Kia, la 19 ani ai mey crezi k ma int situatia financiara?! unde lucreza/ unde sta?! ma itnereseaza sa arate bine, ink sunt copil!! nu o iau de nevasta!! evident toate astea sunt suferficiale, frumusetea dispare, o femeie e frumoasa pt 4-5 ani, apoi atractia erotik tinde sa dispara!!!

cand frumusetzea dispare incepi sa te gandesti la ce-ti mai trb femeia prin casa si evident intrebuintarile sunt destule : sa spele, .....
    cu toate k sincer sa fiu prefer sa gatesc eu !!!

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    La 19 ani ai tai esti destul de mare incat sa vezi intr-o femeie si altceva decat ce ai enumerat tu. Nu zice nimeni sa iti alegi iubitele ca si cum ti-ar deveni viitoare neveste, insa ghidarea exlusiva dupa aspectul fizic sau, ma rog, preponderent, te va duce de multe ori catre dezamagiri. Cred ca ar fi dragut sa incerci sa descoperi si ce altceva iti mai poate oferi o relatie.

bytheway: irelevanta varsta!

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    136
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Kia
    La 19 ani ai tai esti destul de mare incat sa vezi intr-o femeie si altceva decat ce ai enumerat tu. Nu zice nimeni sa iti alegi iubitele ca si cum ti-ar deveni viitoare neveste, insa ghidarea exlusiva dupa aspectul fizic sau, ma rog, preponderent, te va duce de multe ori catre dezamagiri. Cred ca ar fi dragut sa incerci sa descoperi si ce altceva iti mai poate oferi o relatie.

bytheway: irelevanta varsta!
    hai mai ca atractia fizica e totul!! atunci cand te atrage ceva d.p.d.v. fizic (ochi,par,etc...)iti da aceea dorinta sa o cunosti mai bine...sa afli ce e si sub aceea persoana.....atata timp cat ea nu prezinta nimik atragator...cu greu poate captiva atentia unui baiat!! eu unu am avut cazuri in care pur si simplu eram inebunit de ochii albastri ai unei tipe...vreau sa iti spun ca nu imi pasa cum arata in rest la corp ptr ca ma inebuneau ochii ei!!

eu zic Atractie Fizica--Cunoastere Reciproca-si de abia de acu putem vb de sentimente!!sentimentele sunt ceva mai profund...nu va lasati de acele sentatii de euforie de la inceput..nu sunt sentimente...sentimentele aflii ca le ai atunci cand amandoi sunteti pusi intr-o situatie dificila...sau iti dai seama de sentimentele ptr ea din faptele care le faci ptr a mentine relatia...sau le faci ptr ca simti nevoia sa fie facute!!
    over now!!

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    Atractia fizica nu e totul, e o parte.
    Personalitatea in general (carcater, temperament, etc), nivelul intelectual, pot spori calitatile fizice, sau din contra, te pot determina sa renunti la fata respectiva, chiar daca e frumoasa. Totul e sa ajungi in stadiul asta, de a descoperi aceste doua laturi.

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    am incercat si eu sa ii explic ca nu e totul atractia fizica......formeaza decat prima parte atunci cand cunosti persoana respectiva....dar tot nu e de acord cu mine...poate il faci tu sa inteleaga
    Na, acum fiecare om cu sistemul lui de valori. Daca in cazul lui primeaza fizicul inaintea altor calitati, eu nu pot decat sa... nu fiu de acord.

Pagina 10 din 37 PrimaPrima ... 8 9 10 11 12 20 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: