o sa dezamagesc de data asta
nu vin ca pleaca ai mei la tara si eu trebuie sa raman acasa![]()
pana la urma vine cineva ?
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
eu nu mai vin
cel mai bine sa-l lasam pe mai tarziu..
Intr-un final cand este?Dupa Pasti?
![]()
Viata este scurta,incalca regulile,iarta repede,saruta incet,razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti
s-ar putea...dar eu si cu M@r|n0 o sa fim maine la 15 la intrare in parc, daca nu vine nimeni macar ne plimbam cu rolele
![]()
Mda..a intervenit cevaMaine e ziua lu frate-meo...eu credeam ca azi e 1 aprilie...nu stiu sigur daca ajung..
![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
change of plan vin dar intarzii cam 30 min
asta daca mai e valabil
cred ca mai e valabil... sper
adrenaline junkie
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
e valabil ma
eu zisei mai intarzii cam 30 de min
eu numai vin... tre sa invat la istorie ca altfel![]()
Cred ca vin si eu sa fac poze...daca nu mie lene![]()
![]()
pfff...de ce a murit bre threadu asta?
hai sariti sariti....care va adunati sa faceti un lapte gros? ma pun perinuta![]()
dud' deci pana la urma cand e?![]()
adrenaline junkie
uita-te de cand e facut threadul...![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: