vorbii cam toata ziua la tel...
...
vorbii cam toata ziua la tel...
...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
pe net pana acum
ma teziii, statui pe net, ma dusai la doftor sa fac analizele si acum iar pe net.....acum astept sa vina ubi de la serv![]()
![]()
![]()
Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!...
Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun creştin,
Şi n-am rămas decât... Cel care sunt!...
LA servici... pe la Liceul Henry...... financiar avusei ceva de platit..... datui comanda la niste accesorii de scuter.... si mai trecui si pe la pariuri cu un coleg de servici.....![]()
am luat permisu` b-)
IBIZA is . . .
Imi cautai de lucru![]()
ma trezii la 13.00, mancai, plecai pana in oras, apoi ma tunsai, venii acasa imi facui un dus, plecai prin cartier, acum venii din nou acasa, o sa mananc, imi fac inca un dus si apoi o sa plec prin oras sa beau o bere![]()
![]()
m-am trezit la 10, statui acasa si pe seara in oras la un suc
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
uitai![]()
adica...da...fusei prin oras cu o pretena...si dupa la un muvi la un preten![]()
uhm ..pai ...trezit..draci..discutii cu tata..dormit iar...sunat telefonu si iar draci ...trezit ...stat pe pc
![]()
-
m-am trezit acum 30min si stau pe net..
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
am stat toata ziua in casa ca`mi fu rau...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ma dadui cu barcace puteam sa fac...statui...citii...acu ma bag iar la citit
![]()
ma trezi pe la 12:30...dupa plecai la iulia,pe la 16:30 ajunsai acasa,statui putin la calculator,de la 19 pana acum fusai in parc,net..si dupa somn![]()
Nyx
m-am trezit la 7, fusai la doctor, ajunsai acasa, statui putin si iar fusai la doctor, apoi la o terasa, acasa...trasai u pui de somn de 15 minute, plecai iar in oras, apoi acasa...facui nani pana la 20:30, afara si acum acasa la calculator si tv
![]()
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
La servici dupa asta pe la niste prietene pe la ele pe acasa baui o cafea... ma plimbai cu scuterul si ajunsei si pe la Isalnita cu cineva... pe la Ever Green baui o cafea... prin fata pe la Electro cu niste amici si cu surorile.... si acum doar ce veni de la o plimbare cu un amic de al meu cu scuterele....![]()
am stat toata ziua in casa![]()
ma trezii la 13.30, mancai, statui la calculator, pe la 14.30 plecai prin cartier, apoi putin prin oras, la 21.00 plecai la o bere sa vad meciulsi mai inainte ajunsai acasa
![]()
abia m`am trezit ... iar acum mai stau un pic pe forum si imi dup`aia ma duc sa ma uit la TV...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: