Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Accidente si mita cat mai multa in circulatie

Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu mita pentru carnet?

Votanţi
64. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

12 18.75%
  • Nu

33 51.56%
  • Nici cu mita nici cu politia

19 29.69%
    Banned Crazy_I's Avatar Crazy_I a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    08-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    213
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:

Accidente si mita cat mai multa in circulatie

In Romania avand in vedere ca ne-am adaptat la ue ar trebui sa dispara gainile, gastele, vacile, caii, etc. de pe strada! asta pt un trafic mai bun... dar pentru acele femei care ia carnetul pe bani dar ele nu sunt in stare sa mearga si pe linie dreapta... un carnet platit te poate duce sa omori pe cineva.
    Scolile de soferi ar trebui sa dea carnetul contra cost la soferii ''bata'' ?
    2. Trebuie amenajate si niste piste cum este aeroportul pentru doritorii de intreceri si de viteza, asta pentru a evita accidentele in care intra oameni nevinovati ...
    3. Astept raspuns daca sunteti de acord sa se faca controale frecvente la scolile de soferi pentru verificarea si in caz ca sunt prinsi ca dau carnet cu bani out aprobare de scoala... asta pt ca stam jumate din timpul de verde la semafor... si garcea sta la colt sa pandeasca batranii care trec pe unde nu e trecere de pietoni in loc sa vada aceste ''specimene somnoroase''

e mort dupa pe vietile si sanatatea altora.

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    normal ca nu sunt de acord
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

going commando Faithless's Avatar Faithless are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    457
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    2410
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    ce treaba are mita de la oras cu accidentele ? eu am luat orasu fara sa aranjez asta nu inseamna ca si conduc bine )
    i make juice happen.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Clar nu sunt de acord cu mita ptr. permis..dar sunt unii gabori care dak nu le dai, nu iei permisul

Senior Member Chip's Avatar Chip reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Oltenia, eterna TerraNova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    155
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Mita e prea inreadacinata sa scapam de ea asa usor.

Zicea cineva ca nu a dat mita, si ca nu inseamna ca conduce bine - ba inseamna ca stii sa conduci - daca nu sari cu plicu te pune politistu sa faci tot - eu am dat de 2 ori fara bani si de ambele dati m-au pus sa fac toate manevrele posibile, inclusiv sa ii explic fiecare buton de pe panoul de bord. In acelasi timp altul plasa plicul si primea asistenta de la politist la plecarea de pe loc.

Din pacate vina nu este numai a celor ce de dau de permis sau a politistilor. Forate vinovati sunt instructorii - de ce sunt instructorii de vina pt mita la politisti? Pai o intermediaza, si o incurajeaza, si mai ales, sunt slabi, prosti, nu invata elevul cum trebuie. Uitati-va in trafic dupa masini cu "Scoala". Marea majoritate merg haotic, nu semnalizeaza, merg intre benzi, nu dau prioritate. Si cine e de vina acolo? Instructorul care sta si se uita la ceas sa scape mai repede. Pai elevul ala daca nu a invatat sa dea prioritate sau sa semnalizeze inca din scoala, cu greu o va face la examen sau in trafic. Si mai ales cu greu va lua carnetul fara sa ii distraga atentia politistului cu ceva "euroi". Sper ca totusi sunt putini astfel de instructori impasibili la chestii minore ca semnalizarea, desi zilnic vezi 1-2 in trafic (din pacate am si mers cu astfel de instructori in timpul orelor de curs). Adesea ii apostrofez cand trec pe langa mine si tot ce fac este sa zambeasca. Bine ca nu injura. :-))

ps: nu sunteti de acord cu ce am scris mai sus, postati aici, nu injurati pe "reputation", sau v-ati simtit?
    Last edited by Chip; 10-08-2007 at 12:29.
    ...sa fim dintre romani cei mai fierbinti!

Data de inscriere
    08-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    213
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Faithless Vezi mesajele
    ce treaba are mita de la oras cu accidentele ? eu am luat orasu fara sa aranjez asta nu inseamna ca si conduc bine )
    pai are... daca ala circula si e blana la volan... e clar ca nu are reflexe... si buf in spatele altora sau pe trecerea de pietoni. Si sunt mult mai multe exemple

Addicted! IMPERIAL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Mi-ar place sa se faca schimb de politisti intre Germania si Romania.
    La noi o sa-i impuste nemtii pe aia care incearca sa le dea mita, iar la ei o sa moara politisti nostrii de foame, pt. ca acolo nu le da nimeni.

Dupa cum se spunea mai sus, toata vina pleaca de la instructori. Sunt foarte putini care-si fac meseria asa cum trebuie. Multi le baga la cap inca de la inceput elevilor ca orasul se poate aranja.

Si mai sunt enervanti si politistii care stau cu radaru pe unde nu trebuie.
    In loc sa dea mai multa atentie la prioritate si conduita in trafic, ei stau sa-i stoarca de bani pe aia care depasesc un 60 amarat pe severinului...

Cat despre care da si la sala, nu am decat un mesaj:
    Fotografie si alte chestii:
    http://imperial1989.wordpress.com/

Senior Member Maihai's Avatar Maihai reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    RFG
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    208
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    cica sala nu se mai poate aranja....asa mi-a soptit o pasarica

Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    am votat nu ! NU sunt de acord cu mita oriunde ar fi ea cu atat mai putin aici !!!!

Data de inscriere
    08-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    213
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    sincer sa fiu mita mai merge ca ai depasit cu cativa km viteza legala dar nu mai merge cand omori pe cineva cum a fost in cazul Paunescu sau in multe alte cazuri care ia vietile oamenilor nevinovati si sunt liberi ca taxi... baga la puscarie saracii aia care fura ca nu au ce manca... da pe astia ca au facut o crima nu ii vad cand au buzunarele umplute de acestia... trebuie la oras puse niste teste mai dure si care sa nu fie trecute cu bani. Oricum am inteles ca in urmatorii 10 ani vor fi montate module gps pe masini si vor fi detectate vitezele de mers la fiecare si cum a depasit viteza legala a drumului aluia, amenda acasa... nici asa nu va fi bine deloc dar vom reduce cu mult accidentele

Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    79
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu sunt de acord

Senior Member Torque's Avatar Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    La volan
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    224
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1048
    Puncte CF
    0.0
    Nu sunt de acord!

Addicted! IMPERIAL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Maihai Vezi mesajele
    cica sala nu se mai poate aranja....asa mi-a soptit o pasarica
    aham... crezi ca daca intram si noi in era digitala gata ?
    stai linistit, ca romanul e cel mai inventiv (mai ales cand vine vorba de furt si tot ce se leaga)

intr-adevar, din septembrie (sau cand naiba fac astia rost de pc-uri pt. examenul "sala") o sa urmeze o perioada in care procentul de promovare o sa fie mult mai mic decat cel de acum (si cred ca stim cu totii cat de mic e acum), insa dupa cum spuneam, romanul e inventiv.

heh... ca tot se discuta. azi la un gratar povestea unchiu`meo de un tigan care si-a luat permisul pe bani, si l-a oprit nu stiu ce politai gata sa i-l ia. "noroc" ca era cu ma`sa si l-a scapat. saracu nici nu stia sa scrie/citeasac, dar sa se semneze , cica la semnatura avea un O taiat de cateva linii ondulatorii...
    Fotografie si alte chestii:
    http://imperial1989.wordpress.com/

Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nici cu una nici cu alta

Data de inscriere
    08-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    213
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    alt exemplu care poate produce un accident rutier.. nevasta dlui comandant din politia rutera daca are carnetul luat pe pile si ea e bata un politist care o vede ca face nereguli (viteza, neacordare de prioritate, etc.) o va amenda ? da o amenda si pierde serviciul... alta neregula care pune pericol iar asta este un exemplu care se intampla frecvent

Member alias_dpx's Avatar alias_dpx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-10-2006
    Locaţie
    printre straini
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    NU sunt deloc de acord!Speed bumpere peste tot in oras ar rezolva problema accidentelor.
    Edited by MOD - fara reclama in semnatura!

Banned blackmodder's Avatar blackmodder reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-04-2007
    Locaţie
    ☺☻♂♀
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    154
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

daaaaaaaaaaaaaa

EU DA DA DA ....sa i-au si eu carnetul......

Data de inscriere
    08-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    213
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alias_dpx Vezi mesajele
    NU sunt deloc de acord!Speed bumpere peste tot in oras ar rezolva problema accidentelor.
    nope nici asta nu e bine.. pai nici nu iti mai vine sa pleci de acasa in cazul asta... oricum un tir cu incarcatura daca a franat pe ele pleaca cu ele asa ca tot le putem distruge... radarul prin gps va fi primul care va fi cel mai eficient pentru politie dar pentru noi nu va fi prea bun...

0-day Member cv9_most_wanted reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Nici cu mita nici cu politia

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Nu`mi place ce s`a ajuns, peste 99% din cei care dau orasu imping banu
    Nu vad cum s`ar putea rezolva treaba asta.
    Chestia asta e favorizata si de faptu ca mai dai odata sala daca pici orasu...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: