Pagina 3 din 5 PrimaPrima 1 2 3 4 5 UltimaUltima

Merita politistii comunitari sa traiasca pe strazile noastre

Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de rebound Vezi mesajele
    esti comunitar ?

era sa cad de pe scaun era o parere

Senior Member Swifty_yo's Avatar Swifty_yo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Locaţie
    Intr-o Scorbura
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    222
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    11.0
    @Cozmanx: Sunt oameni care au avut nevoie de o slujba si si-au gasit-o. E adevarat, unii au doar profesionala facuta, unii sunt oameni cu o varsta care se gandesc inainte de toate ca au copii acasa si ii asteapta, nu esti tu in masura sa vorbesti asa despre ei, pentru ca oamenii lucreaza.
    Au facut si ceva bun, cati oameni mai vezi ca traverseaza pe spatiu verde acum? 99% se duc pe la trecerile alea amenajate.
    Cat despre faza cu traversatul, unii de au postat cam prind fluturi cu damigeana, ca in atributia lor nu intra si regulile de la circulatie, deci daca te vad ca nu traversezi pe zebra in cel mai rau caz te atentioneaza de la persoana la persoana.
    Si cum spuneti toti ca sunt prosti si inculti, daca vreti va fac cunostinta cu un politist comunitar care a avut o functie destul de mare in armata (dar a iesit la pensie) si a citit la viata lui mai mult decat s-a scris pe forumu asta. Si nu a citit porcarii.
    Azi cand ai putere, aur si marire,
    prinde radacina orice fericire!
    Inaintea ta un altu-a fost stapanul lumii,
    dupa tine, altu-o va lua in stapanire.

(Saadi)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned gaby4alex's Avatar gaby4alex reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-08-2007
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sunt ca niste rodvaileri pentru linistea poporului craiovean si vegheaza pentru siguranta noastra

Banned C.I.A. reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    90
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Merge si cu , comunitari astia te mai feresti putin mai pituli sticla de bere cand bei prin fata blocului etc.... problema nu am avut cu ei in schimb tot timpu am probleme cu vechi amici jandarmi cu astia nu sunt deloc pe aceasi lungime de unda si iese urat de fiecare data

Designer Laur1975's Avatar Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    195
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    593
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Swifty_yo Vezi mesajele
    @Cozmanx: Sunt oameni care au avut nevoie de o slujba si si-au gasit-o. E adevarat, unii au doar profesionala facuta, unii sunt oameni cu o varsta care se gandesc inainte de toate ca au copii acasa si ii asteapta, nu esti tu in masura sa vorbesti asa despre ei, pentru ca oamenii lucreaza.
    Au facut si ceva bun, cati oameni mai vezi ca traverseaza pe spatiu verde acum? 99% se duc pe la trecerile alea amenajate.
    Cat despre faza cu traversatul, unii de au postat cam prind fluturi cu damigeana, ca in atributia lor nu intra si regulile de la circulatie, deci daca te vad ca nu traversezi pe zebra in cel mai rau caz te atentioneaza de la persoana la persoana.
    Si cum spuneti toti ca sunt prosti si inculti, daca vreti va fac cunostinta cu un politist comunitar care a avut o functie destul de mare in armata (dar a iesit la pensie) si a citit la viata lui mai mult decat s-a scris pe forumu asta. Si nu a citit porcarii.
    Si eu tot nu am aflat care e rolul lor Sa nu calce lumea verdeata in picioare? Atat? Misto meserie!
    Comunitari cam banuiesc de la ce vine, dar sa fim seriosi "POLITIE" .
    "Politia spatiilor verzi"
    Adevarul e ca stau degeaba, mai bine ramaneau cu denumirea de Gardieni Pu(b)lici.
    Eu nu am avut nici o problema cu ei, dar ma oftica cand vad pe unii platiti din banii nostri cum stau asa, degeaba, fara rost.
    white and proud 14

Banned TeflonDon's Avatar TeflonDon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sper ca parintii vostri sa isi piarda slujbele si sa se angajeze comunitari !!! se vedem ce ati mai zice
    va plangeti ca muierile ca da ala amenda sau mai zice unu ca "pitula" sticla de bere cand il vede
    aiureli de pusti si demonstrez imi iau o doza si o beau in fata lor atata timp cat le vb frumos nu iti fac abs nimik
    ei nu sunt tot oameni ma??? nu muncesc pt asi intretine familiile
    bine unii sunt prosti deh orice padure isi are uscaturile ei , asa sunt si politzai prosti si jandarmi prosti

Citat Mesaj iniţiat de Laur1975 Vezi mesajele
    Si eu tot nu am aflat care e rolul lor Sa nu calce lumea verdeata in picioare? Atat? Misto meserie!
    Adevarul e ca stau degeaba, mai bine ramaneau cu denumirea de Gardieni Pu(b)lici.
    Eu nu am avut nici o problema cu ei, dar ma oftica cand vad pe unii platiti din banii nostri cum stau asa, degeaba, fara rost.
    bani nostri??? stai sa inteleg deci pe tine te deranjeaza comunitari care au un salariu de mizeri care macar mai fac cate ceva mai pastreaza centru curat fara ei iti spun yo ca centru cel putin ar fi aratat altfel ,parcu la fel ,asa sa revin deci te deranjeaza
    parlamentarii nu te deranjeaza? tot din banii "nostri" ii platim cati nu sunt care se imbogatesc pe spinarea ta si tu apuci sa te plangi de astia
    Last edited by Dadi; 15-08-2007 at 00:54. Motiv: Automerged Doublepost

Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ratonbox Vezi mesajele
    Daca si-ar face indatoririle mai cu zel atunci ati zicei ca sunt prea stricti. Daca le fac mai delasator, atunci sunt pampalai. "Sa se revizuiaca, primesc, dar sa nu se schimbe nimic, doar pe ici pe colo in punctele esentiale." Cum o dai cu romanii nostri, tot nu o nimereti bine, cazi din lac in put!

acum sa comentez si eu cu riscu de a'mi lua iar warn...

bah..da unii de pe aici chiar sunt dobitoci ...
    zice ala ca intra cu masina cu 40 la ora pe trotuar...dupa ei...
    ce atre esti bah...

daca amenzile vi se par incorecte ... puteti sa le contestati...
    in plus ..eu nu am vazut comunitar sa vi se adreseze "cauta'ma in alta parte..."...sau "du'te bah d'aici si lasa'ma'n pace..."
    oamenii aia au familii pe care trebuie sa le intretina...si trebuie sa se mai gandeasca si la ei...
    ia ganditi'va....daca ati fi politist comunitar...dotat cu un spary ci piper...v'ati lua la batatie cu toti dobitocii??? eu unu' nu...da' majoritatea comunitarilor fac asta...ca sa mentina linistea publica si siguranta printre atatia dobitoci...
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    DEsi aveam o parere mai degraba proasta decat buna despre ei, zilele trecute chiar m-au ajutat intr-un caz si am ramas putin surprins. Chiar daca abia se miscau si au ajuns la locul "incidentului" dupa 30 de minute, macar si-au facut treaba. Asa ca eu le dau nota de trecere.

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Laur1975 Vezi mesajele
    haha...sigur ai 32 de ani?...sigur ti-ai platit datoriile la stat?...sigur nu te deranjeaza parlamentarii care se scarpina in in loc sa faca ceva??....la ei de ce nu te duci cu gura mare...ca in fata unui politist asa ai face, mai bine lasati impresiile de mari smecheri ca nu va prea prind si uitati-va intai in curtea voastra inainte de a va lua de a altora
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Designer Laur1975's Avatar Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor Laur1975 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    195
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    593
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Am vazut faze de tot rasul in care comunitarii stateau si se uitau. Una dintre ele: intr-un bar "de negrii" din piata veche se bateau unii cu scaune, pumni, picioare si fiecare ca mai avea pe la el. Comunitarii, fiindu-le probabil frica, si zicand ca nu merita pt salariul pe care-l au, nu s-au bagat deloc. Stateau domnii "politisti" si se uitau (erau chiar in fata barului). A trebuit sa vina adevarata politie ca sa faca ordine.
    Toti acei care le tineti partea, explicati-mi si mie care a fost motivul pentru care nu au intervenit.
    Inca odata va spun ca nu am treaba cu ei, pt. simplul fapt ca ii ignor.
    white and proud 14

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    errrrrrrr.......tu realizezi ca 2 oameni nu pot sa faca nimic intr-un bar in care se bat aia cu scaunele cum zici tu?
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Dar un telefon pot sa dea?

Sa puna sirena de la masina in functiune pot?

Sa cheme prin statie inca 30 de gardieni, pot?

Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    sure..n-a zis nimeni nu...eu nu zic ca isi fac tot timpultreaba sau ca unii nu sunt exmplu de prostie crasa..am patit si noi sa dam cu pietre in lac si sa vina ei sa ne zica ca dam in cap la peste cu piatrasi omoram pestele,stie si idevilu chestia asta cand era cu 8 amici si nu exista martori dar am avazut si oameni care au stiut sa vorbeasca frumos si cu care te poti intelege

Banned C.I.A. reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    90
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Hm... o chestie pentru care poate multi o sa ma injure dar zic exact ce mi-au zis baieti de la "Total Secureti ( numele al nou nu stiu cum sa schimbat) si Comunitari "Nimeni nu e nebun la cap pt. un salariu sub 10 mil sa te bagi sa desparti toti nebuni de pe strada care au cutite , lame la ei sau sunt tigani, avem si noi familie si familia este inainte de bani "
    Barem comunitari ce sa faca frate ca am vazut si fete cand sunt fete si baieti nici nu comenteaza nimica bei in fata blocului si nu sunt asa de nebuni sa intervina sa iti zica ceva in fata blocului la tine cu toti amici tai.
    + Nu dau 2 bani pe ce zic jandarmi si la aia mai stii de frica daca amenda nu te incanta prea tare si tot te lasa in pace si aia ca nu sunt tampiti sa se riste pt. un pum de bani

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    am intalnit si comunitari mai de treaba, dar majoritatea sunt prea " dusi " ... ... nu prea`i suport ...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    comunitarii majoritatea abia asteapta sa dea amenda.Chiar eu am patito, eram cu un grup de prieteni si steateam la scari in centru,deodata ne pomenim cu un echipaj acolo care ne iau la intrebari se uita ei ce se uita, ne iau datele.Dupa cum se uitau acolo cautau cam nod in papura sa dea o amenda.Ne-au intrebat daca gunoaiele de jos sunt ale noastre(noi le aveam puse intr-o plasa ca sa le aruncam) am zis nu bineinteles(chiar nu erau),dupa-care zicea ca de unde stie el ca asa e fiindca plasa seamana(cumparasem din primavara fiind cel mai apropiat magazin) se mai uita ei, nu gasesc nimic si-i vezi "mda..o seara buna".In alta zi a venit un alt echipa ne-a vazut ca eram multi si recunosc ca faceam ceva galagie dar au zis sa vorbim mai incet nu ne-au luat nimic

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de rebound Vezi mesajele
    esti comunitar ?
    era un simplu exemplu si dak as fi fost politist comunitar ce s-ar fi intamplat?

Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Azrael Vezi mesajele
    comunitarii majoritatea abia asteapta sa dea amenda.Chiar eu am patito, eram cu un grup de prieteni si steateam la scari in centru,deodata ne pomenim cu un echipaj acolo care ne iau la intrebari se uita ei ce se uita, ne iau datele.Dupa cum se uitau acolo cautau cam nod in papura sa dea o amenda.Ne-au intrebat daca gunoaiele de jos sunt ale noastre(noi le aveam puse intr-o plasa ca sa le aruncam) am zis nu bineinteles(chiar nu erau),dupa-care zicea ca de unde stie el ca asa e fiindca plasa seamana(cumparasem din primavara fiind cel mai apropiat magazin) se mai uita ei, nu gasesc nimic si-i vezi "mda..o seara buna".In alta zi a venit un alt echipa ne-a vazut ca eram multi si recunosc ca faceam ceva galagie dar au zis sa vorbim mai incet nu ne-au luat nimic
    nu cred ca vruiau sa de amenda...
    da' au un barem si eu...trebuie sa legitimeze un numar de oameni...
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

Oldtimer rZvBooM's Avatar rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor rZvBooM este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    06-04-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1356
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    792
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Pai avand in vedere ca primesc procent din amenzile date cred si eu ca dau amenzi din orice prostie eu spre exemplu mi`am luat amenda ca ma legam la sireturi in incinta scolii nr 24 brazda[asa scria in procesul verbal]
    Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!

Senior Member Swifty_yo's Avatar Swifty_yo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Locaţie
    Intr-o Scorbura
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    222
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    11.0
    Faza cu amenzile e adevarata, depinde cum ii nimeresti. Unii veniti de la tara li se pare ca asta e rolu lor in societate, dar repet, sunt fel si fel de oameni, cu unii te intelegi cu altii nu. De trei ori am avut de-a face cu ei si totul s-a rezolvat amiabil, am vorbit ca oamenii, ei m-au inteles, eu i-am inteles si gata treaba. Daca sunteti caposi si ii luati in baza sau vorbiti cu ei in doi peri va dati seama care o sa fie deznodamantul.
    Cat despre bataia cu scaunele... pentru 4-6 milioane pe luna, tu te-ai arunca in mijlocu unor "niggers" furiosi care impart picoare, pumni, scaune, si sticle in toate partile? Puteau sa cheme tot contingentul de comunitari din craiova si nu ar fi rezolvat nimic, si daca cheamau jandarmii sau politia iti dai seama ca a doua zi nu aveau curaj sa mai patruleze pe acolo, ca nu mai ajungeau acasa.
    Sunt oameni simpli, ca noi toti, nu au antrenament in arte martiale (decat foarte putin, auto-aparare) si sunt inarmati cu un spray expirat, tu daca ai fi in locul lor, ce ai face?
    Last edited by Swifty_yo; 17-08-2007 at 17:33. Motiv: litere lipsa :D
    Azi cand ai putere, aur si marire,
    prinde radacina orice fericire!
    Inaintea ta un altu-a fost stapanul lumii,
    dupa tine, altu-o va lua in stapanire.

(Saadi)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 3 din 5 PrimaPrima 1 2 3 4 5 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: