bmw e 90-ul e urat![]()
bmw e 90-ul e urat![]()
superr bafta in continuare![]()
Programul folosit pentru a modifica masini (si nu numai) se numeste Adobe Photoshop, iar pentru a invata cum se lucreaza, exista o gramada de tutoriale. Nici nu s-a vrut a fi o lucrare de exceptie. Am facut-o la cerere pentru cineva si nu am stat decat 30 de minute calare pe poza. Merci! Nu e una dintre cele mai reusite, dar sunt multumit de ce a iesit! E o masina noua pe care am gasit-o cautand pe Google niste poze, mi-a placut si am zis sa vad ce iese. Saru'mana; nu ma las!CLul e destul de simplu, dar poate asta il face placut ochiului. Cat despre "copy+paste", pot sa-ti arat *.psd-urile de la fiecare masina postata de la inceputul topicului, pana acum pentru ca absolut toate masinile sunt facute de mine. Sigla 4tuning o postez pe fiecare poza ca semnatura. De exemplu, Armany iti poate confirma, fiind membru si pe forumul 4tuning, unde a postat si el cateva din lucrarile pe care le-a facut.
D13Z6
dar daca sunt facute de tine.. macar pune si tu craiovaforum nu? nu am nimic impotriva, insa daca esti pe acest forum sa nu faci publicitate ascunsa la alt forum.. intelegi? macar atata lucru as fi vrut de la tine de acum incolo...![]()
101% essence
Daca e vreo problema ca pun banneru' cu 4tuning, atunci n-o s-o mai fac, da' din moment ce lucrarile mele au fost vazute - cred - si de admini si moderatori (cel putin xan stiu sigur ca le-a vazut), nu vad unde e problema, daca ei n-au zis nimic. Da'... sincer sa fiu, nu inteleg de ce ar fi problema, din moment ce CraiovaForum si 4tuning sunt 2 forumuri care abordeaza subiecte distincte.
Mai mult, la Curse auto-moto din Romania sunt mai multe topicuri cu link-uri catre 4tuning.
Repet, daca e vreo problema, rog un admin/moderator sa-mi spuna si ma conformez.
D13Z6
marfa![]()
Nu mai am timp momentan. O zi lucrez, o zi o am libera. In ziua libera photoshopez pentru un concurs la care acum am ajuns in finala. Poate saptamana viitoare, dar nu mai promit nimic (am mai promis un Renault Megane si nu l-am mai facut).
D13Z6
Concursul nu s-a sfarsit inca. In seara asta se va da verdictul, dar inainte de asta, tre' sa puna si celalalt finalist masina. GMCul dorit de tine e aproape identic cu duba postata de mine in mesajul anterior.
D13Z6
Difereanta dintre GMC-ul ala si Duba este ca GMC-ul este mai scurt si ar arata bine ca masina din aia de gangsteri din GTA Vice City. Multa bafta la concurs, me chiar imi place Fordul ala.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Ma plictisisem azi si... daca tot vine alta masina saptamana viitoare, iar ZLMu' se duce, am zis sa fac ceva sa ne aducem aminte de el cu placerePoate daca mai am momente de plictiseala... ii schimb si culoarea si mai retusez la el
![]()
D13Z6
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: