Pagina 34 din 258 PrimaPrima ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... UltimaUltima

RDS Fiberlink

Banned mnz's Avatar mnz este o comoara de om mnz este o comoara de om mnz este o comoara de om mnz este o comoara de om mnz este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    in club
    Varsta
    39
    Mesaje bazar
    136
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    400
    Puncte CF
    879.0
    tocmai ca politica rds e ceva de genul ca nu iti limiteaza traficu' pe luna pentru ca isi dau seama ca (printre altele) ai virusi si nu poti controla asta.

Make a Little Happymess Wrajitorul's Avatar Wrajitorul are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    828
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    poate nu la cable, ca`i doare undeva de aia 30-60k, dar unde se face paguba la greu, la viteza mare, cred ca sunt totusi mai atenti..
    Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.

Designer Armany's Avatar Armany este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    136
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Starty
    asta de unde o mai scosasi? ce treaba are RDS-u cu virusi tai...
    simplu un prieten care nu prea se pricepe la pc ma chema azi ca nu ii merge netu!sun la rds si intreb ce sa intamplat cu netu la X ca i se vede ip, tot,merge si telefonu...la care tipu de la RDS zice ptr abuz! aveti virusi!!devirusati calc si apoi faceti o cerere de reconectare!! deci am ramas

Banned bogdancr's Avatar bogdancr reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Slatina/Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Toti providerii fac asa ....se protejeaza si pe ei....

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de Armany
    simplu un prieten care nu prea se pricepe la pc ma chema azi ca nu ii merge netu!sun la rds si intreb ce sa intamplat cu netu la X ca i se vede ip, tot,merge si telefonu...la care tipu de la RDS zice ptr abuz! aveti virusi!!devirusati calc si apoi faceti o cerere de reconectare!! deci am ramas
    sa vezi cat stai trebuie sa faci cerere si sa te duci cu ea la Unirea sa o depui, naspa situatiune, pana nu depui cererea in care sa scrii ca ai devirusat calculatorul nu prea te baga aia in seama

Success.

VIP User uranianul are ceva special... uranianul are ceva special...
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    121
    Puncte CF
    20.0
    pai si nu ti se pare normal sa te taie daca faci spam sau ii infectezi pe altii cu virusii tai... am vazut un calculator care avea vreo 15 virusi si trimitea 5000 de pachete pe secunda... normal ca ii omora conexiunea la internet... mi-a zis cineva care a lucrat la rds mai demult, ca atunci cand a aparut blasteru, le-a omorat reteaua... si nu doar lor , in toata lumea s-a intamplat la fel...
    look beyond your beliefs

<div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    mi se pare normala treaba cu virusii. evident daca chiar e pe bune si nu vreo abureala. de exemplu daca trimiti spam sau alte magarii de'astea au tot dreptu sa-ti faca bucata....
    poze

We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    nush, cred ca threadul asta ar trebui redenumit: "comunicatii", sau "net-istica", sau "discutii libere despre net" .... pentru ca e plin de alte chestii interesante, numai de fiberlink nu prea ... sau mutate posturile offtopic in cadrul unui alt thread (pentru ca totusi sunt destule posturi interesante, nu pot fi considerate doar vorbe in vant) .....
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Slatina/Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0
    nush, cred ca threadul asta ar trebui redenumit: "comunicatii", sau "net-istica", sau "discutii libere despre net" .... pentru ca e plin de alte chestii interesante, numai de fiberlink nu prea ... sau mutate posturile offtopic in cadrul unui alt thread (pentru ca totusi sunt destule posturi interesante, nu pot fi considerate doar vorbe in vant) .....
    .Ar trebui numit comunicatii diverse

BVB junior scalper cat23's Avatar cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor cat23 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    353
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    737
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Eu am deschis acest thread sa discutam despre Fiberlink nu sa facem concurs "al meu e mai bun, ca daca nu il chem pe frate'meu al mare". Asa de aici incolo daca vor mai fi offtopic-uri, ne suparam
    they hatin'

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    azi-dimineata, pe la 10-11, au venit 2 de la rds si au dat cutiile jos + cateva gauri prin pereti. am impresia ca le-au inlocuit...

Addicted! LaserLock's Avatar LaserLock va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Armany
    ce parere aveti despre initiativele RDS&RCS care iti suspenda activitatea la net datorita faptului ca vad ca ai virusi!

mi se pare foarte corect..odata ce afectezi ..reteaua lor..de ce nu

Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING
    sa vezi cat stai trebuie sa faci cerere si sa te duci cu ea la Unirea sa o depui, naspa situatiune, pana nu depui cererea in care sa scrii ca ai devirusat calculatorul nu prea te baga aia in seama

Success.

2 zile nu am avut net si asta acu decurand...nu mai dati telefoane ca dati degeaba..norok cu unu din bloc care lucreaza la deranjamente si mi-a zis ..ca ei..au ordine..sa vrajeasca lumea..cel mai bine faci cerere de reconectare..la unirea ala de acolo...iti zice de cateva ore ca vei fi reconectat..daca nu dupa 2 zile revii tot la el..si el..atentioneaza..nu ca aia de la telefon..care doar vorbesc..ca vor atentiona..si dupa 2 zile am avut net..desigur vrajeala cu virusii vroiam sa-i zic.unuia mam cerat cu ala..i-am zis de cand ..muzica si filmele au virusi..pt ca eu am kiturile pe dvd nici macar un program ..pe pc...el ma luat ca sistemu...ar fi putut fi..la care eu i-am zis..dap sistem schimbat de 3 zile lam amenintat ca pun plangere..daca nu ma reconecteaza in 2 zile...imi retrag abonamentu..iar daca chiar nu ma reconecta pt ca auzisem ..ca se tinea si cateva saptamani asa..chiar imi retrageam abonamentu si imi faceam altu pe numele mamei =) si dura mai putin aceasta e o vrajala nascocita de ei..pt a da firmelor acces mai mare ziua..va dati seama din 3000 de abonati..cam cat ar avea craiova daca vrajesc cateva sute cu virusi...se scot =)
    Last edited by LaserLock; 20-06-2006 at 16:43. Motiv: Automerged Doublepost

Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Slatina/Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    cati abonati are RDS in Craiova la internet si telefonie ?

daca stie cineva cifre aproximativ sigure nu aberatii ....

Addicted! Starty's Avatar Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    393
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    631
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de alleks
    azi-dimineata, pe la 10-11, au venit 2 de la rds si au dat cutiile jos + cateva gauri prin pereti. am impresia ca le-au inlocuit...
    In ce zona stai?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Starty
    In ce zona stai?
    scrie la location.rovine, la f-uri

//ma uitai si DA, chiar inlocuira cutia/cutiile

Member fallout's Avatar fallout reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Thumbs down Retarzi

Cat de mult pot sa urasc tech support rds.

O sa dureze 1 an pana vad eu asa ceva in v rosie instalat. anyway:

From: XXXXXX Valentin <XXXXXXvalentin@gmail.com> Mailed-By: gmail.com
    To: craiova@rdslink.ro
    Date: May 26, 2006 1:14 AM
    Subject: FiberLink

Buna ziua,

am tot vazut oferta dvs. fiberlink si as vrea sa stiu daca se poate instala si in zona mea si cat mai repede, fiind foarte interesat, in special de viteza metro.

As avea totusi si o nelamurire, pe pagina acum, nu mai e specificat ca dupa depasirea unui anumit trafic pe internet, se reduce viteza, sau cum e si acum, ziua merge cu 30k, in rest 120 ( am abonamentul de 19$, acel 1mbit ), va merge tot timpul cu 2mbit? 256kb

Adresa:

XXXXXX Ion Valentin
    Valea Rosie, BL. Sxx, Ap.xx
    Craiova

Multumesc anticipat!

================================================== ===============================

From: Catalin Tanasie <catalin.tanasie@rdsnet.ro> Mailed-By: rdsnet.ro
    To: XXXXXX Valentin <XXXXXXvalentin@gmail.com>
    Date: May 26, 2006 5:36 PM
    Subject: Re: FiberLink

Buna ziua,

Pentru a verifica daca va aflati in zona de acoperire FTTH avem nevoie de adresa exacta.

In ceea ce priveste latimea de banda actuala, ea se modifica la depasirea traficului inclus in abonament (in cazul dvs. 16GB) de la maxim 1024Kbps la maxim 256Kbps.
    La abonamentele CableLink latimea de banda nu este garantata, ea depide de mai multi factori, cum ar fi: traficul facut de ceilalti abonati CableLink aflati online, latimea de banda a serverului de unde se face download-ul, etc.

Cu respect,

Catalin Tanasie
    Sales Representative

================================================== ===============================

From: fallout <autotrade@gmail.com> Mailed-By: gmail.com
    To: Catalin Tanasie <catalin.tanasie@rdsnet.ro>
    Date: May 26, 2006 6:26 PM

Buna ziua,

Multumesc pentru raspunsul rapid. Cat despre adresa exact deja v-am oferit-o in mailul initial si anume:

XXXXXX Ion Valentin ( numele pt abonamentul cablelink, eventual XXXXXX Constantin pentru abonamentul TV )
    Cartier Valea Rosie

BL. Sxx, Ap.xx
    Craiova

Multumesc inca o data!

From: Catalin Tanasie <catalin.tanasie@rdsnet.ro>
    To: fallout <XXXXXX@gmail.com>
    Date: May 26, 2006 6:39 PM

Buna ziua,

Momentan nu va aflati in zona de acoperire FTTH.
    In curand va fi posibil instalare FiberLink si in zona in care locuiti dvs.

Cu respect,

Catalin Tanasie
    Sales Representative

From: fallout <autotrade@gmail.com> Mailed-By: gmail.com
    To: Catalin Tanasie <catalin.tanasie@rdsnet.ro>
    Date: May 26, 2006 8:08 PM

Buna ziua,

Momentan stiam ca nu sunt in zona de acoperire, as fi vrut totusi sa aflu o estimare, sa astept o saptamana sau un an?

Cu respect,

Vali

================================================== ==============================
    From: Catalin Tanasie <catalin.tanasie@rdsnet.ro>
    To: fallout <XXXXXX@gmail.com>
    Date: May 27, 2006 8:58 AM

Buna ziua,

Un termen exact nu va putem da.
    In cursul acestui an cu siguranta veti putea beneficia de serviciile FiberLink.

Va multumim pentru intelegere!

Catalin Tanasie
    Sales Representative

Intreb de limitari de fiberlink el imi spune de cele actuale, ii spun adresa el ma intreaba de adresa, intreb daca o sapt sau un an sa astept, el imi zice un an... gahhh!
    Last edited by fallout; 22-06-2006 at 01:40.
    MB: ABIT IP35 Pro CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 3GHz with Thermalright Ultra-120 Extreme
    RAM: Crucial Ballistix Tracer 4GB DDR2 HDD: 4x WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2
    GPU: GeForce MX4000 (Really) LCD: DELL 2407WFP Case: Antec P182 Extra: Logitech MX Revolution

Mess with the best... die like the rest.
    [Vanzari Componente - click]

Oldtimer CRx's Avatar CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-05-2006
    Locaţie
    somewhere...over the rainbow
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2554
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    775
    Puncte CF
    128.5
    Usergroups:

Exclamation

Treaba nasola cu virusi...si eu am fost deconectat...am facut cerere imediat...dar degeaba...am stat 4zile pana am fost reconectat...am murit...si ii sunam d 6-7 ori pe zi...si degeaba...intr-un final a revenit...o idee d kkt...
    in ceea ce priveste fiberlinku' e treaba buna...o sa uitam d vremurile cand stateam si incercam sa ne conectam p dial-up..pe xnet..de iti venea rau...alte vremuri...

Banned WarLock's Avatar WarLock reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-01-2006
    Locaţie
    Rovine
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    189
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ce m-as rade sa vada acum directoru' RDS Craiova si cand se va baga fiberlink pe voi sa va lase tot pe cablelink !!
    ca voi vreti 10MB/s secunda domne, nu sunteti multumiti cu net la 19$, 120kb/s si merge nonstop

liberlaelice Robin_SA's Avatar Robin_SA are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    296
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    70
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de WarLock__
    ce m-as rade sa vada acum directoru' RDS Craiova si cand se va baga fiberlink pe voi sa va lase tot pe cablelink !!
    ca voi vreti 10MB/s secunda domne, nu sunteti multumiti cu net la 19$, 120kb/s si merge nonstop
    Al naibi de 120 tot timpu. E limitat pe zi, degeaba dau 19 ca tot ca la abonamentul de 9 imi merge. Să recunoscă odată ca e limitat, ce mare branză. Mie imi place faza "nu aveţi banda garantată" si la 20:00 sare imediat la 120. .

Sunt totuşi curios....are cineva din Craiova FIBERLINK?
    Mare e grădina Ta Doamne, ßi...mereu ißi mută gardul!

Addicted! LaserLock's Avatar LaserLock va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    daca sunteti destepti..puteti sa luati si cu maxim de banda mai ales de pe torrenti.. de exemplu pe czone sunt pe metro cu noi multi..pe torrentbits..aproape tot ce e important eu iau de acolo ..si iau cu maxim..daca incerc de pe alt trackers..desigur de 20 k nu trece

Pagina 34 din 258 PrimaPrima ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: