My father rulls.My mother sucks
.Cea mai cicalitoare persoana din lume
.
My father rulls.My mother sucks
.Cea mai cicalitoare persoana din lume
.
nope that's my momMesaj iniţiat de WhiteZomby
![]()
impossibleMesaj iniţiat de Saphyne
u don't know my mom!!!
Imi compatimesc viitoarea nevasta
.
well daca nu o s-o lasi sa se bage in viata voastra totul o sa fie okMesaj iniţiat de WhiteZomby
WZ mama ta pur si simplu te iubeste din toata inima.Mesaj iniţiat de WhiteZomby
Parintii au sufletul plin de dragoste si isi fac infinite griji. Cand suntem mici acceptam gesturile lor pline de afectiune gen imbratisari, sarutari. In adolescenta, tratam cu raceala efuziunile lor sentimentale considerandu-le cocolosire si cicalirea e modul lor de a petrece cat mai mult timp in preajma noastra. Dupa ce m-am mutat de la tata, gasea tot felul de motive amuzante de a venii in vizita, doar pentru placerea unei cuvantari si daca nu venea, mergeam eu in vizitaI se lumineaza chipul cand ma vede, o cicalire e un pret mic pentru a-l vedea fericit.
Numai prezentul exista.Trecutul nu mai este, e nebun de-a binelea cel care se preocupa de viitor.
Un tata cu un extraordinar simt al umorului, o mama sensibila, haioasa si.. mda.. cicalitoare, si o soacra de nota 10!![]()
tata ma enerveaza ca ma bazaie tot timpul. Am o "tinichea" in ureche si ma face tot timpul gay
Striga dupa mine in magazine " hey gay"
. Si se crede tot timpul atotstiutor. Mama e super de treaba. Cam zgarcita cateodata cand nu ii fac pe plac(cam tot timpul)...dar in rest e ok.
I love them. Nu i-as schimba cu nimic in lume.
Last edited by cyrus; 12-03-2006 at 07:02.
Ooops! Eu am im ambele urechi. This means I'm 2xgay ?Mesaj iniţiat de cyrus
<-- offtopic
Ontopic: parintii mei sunt... normali as putea spune. Ca orice alt parinte care-i vrea binele copilului sau, m-au batut la cap de mic: "pune mana si invata mama/tata, sa faci ceva in viata!" si nici la ora actuala imi tot acelasi lucru, desi de ceva vreme nu le-am cerut un nici macar un leu (vechi).
Cei care-si fac probleme ca parintii ii streseaza (desi au 15, 16, 17, ..., 20 de ani) s-o lase moale cu grijile, ca fac belea la inimaO sa treaca!
D13Z6
Mesaj iniţiat de cyrus
buni-rai cum or fi sunt ai nostrii! e greu fara ei, dar e si mai greu fara!unii criticati parinti ca sunt cum sunt, dar odraslele lor chiar sunt usa de biserica?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesaj iniţiat de gabr1el
corect....noi criticam pe toti...dar noi nu ne vdm....sa fim seriosi..poate eu motivele lor sa fie asa..eu unul recunosc ca fac tampenii chiar si atunci cand dorm..ideea e ca o familie fericita,nu inseamna ca plodu' sa fie fericit si sa aiba tot ce isi doreste,inseamna mai mult ..inseamna ca parintii sa se inteleaga bine,sa fie uniti,sa nu se certe etc....nu ar trebui sa ne simtim "torturati" de ei....numai parintii dezaxati mintal nu vor binele copilului/copiilor lor....am postat mai sus ca ma cert cu tata...dar daca trag linie...are de ce sa ma certe
![]()
Mesaj iniţiat de 2fast4u
si eu critic pe parintii mei! pe tata ca e stalinist (si chiar e), pe mama ca e cicalitoare............
dar faza e ca eu sunt paguba la casa omului![]()
![]()
![]()
faceam, fac si o sa mai fac multe prostii la viata mea!
mama ma certa(si ma cearta si acum) ca de ce sutn un nebun, nu stau cuminte si intr-o zi am intrebat-o daca ea ar fi fost mai fericita daca eu as fi fost un copil linistit, sa nu ies niciodata din cuvantulei, sa stau mereu unde ma pune ea si sa nu scot un cuvinte, la care mama:-Copilu care face asa ceva e bolnav, un copil normal faca numai prostii!, deciiiiii sunt un copil normal
cand fac prostii mama ma cearta pe de-o parte si pe de alta parte radea!
sunt un copil care a a avut copilarie, nu am stat 20 de ore la calc juncand fifa si CS, am zburdat peste tot, m-am jucat, m-am batut cu jumate din persoanele pe care le stiu, era cozi la mine la usa cu parinti ai caror copii ii batusem![]()
![]()
![]()
![]()
pacat ca puradeii din ziua de azi nu se mai distreaza, decat cu bautura si tigari!
Mesaj iniţiat de gabr1el
asa stiam si eu..ca daca nu faci tampeni cand esti mic nu esti normal....(dar nici ca noi exagerati
)...mda..pacat de ei ca nu stiu sa se mai distreze
p.s eu la tzara ii bateam pe aia de ii rupeam...bateam 2 zile la ei apoi stateam ascuns in casa sa nu vina mamele lor sa ma incaiere..saraca bunica deja se plictisise de atatea reclamatii![]()
poi parintii mei cred ca sunt ca toti altii ..normali... taicameu parca este un pic cam cicalitor cand sta in dreapta si yo la volan, maicamea e un pic mai fricoasa
oricum daca as putea nu as schmba absolut nimik la ei ...decat salariile![]()
Mesaj iniţiat de Bogdan19rulzz
Cata dreptate ai. Asta ar fi singurul lucru pe care l-as schimba si eu la ai mei.
Si le-as mai da si din sanatatea mea.![]()
Se spune ca parintii tai sunt asa cum ti-i cresti.
Ai mei nu mi-au interzis niciodata sa merg la disco, nici cand aveam 16 ani, desi pe-atunci nu era ceva normal pt o fata de varsta mea sa ies la disco, numai tzoapele ieseau...M-interziceau sa merg la disco la tzara, si asta uram la ei, dar, am inteles mai tarziu si pe pielea mea ca era mai bine sa-i fi ascultat, avand in vedere cat de sloboda si proasta e gura lumii...
In rest, au invatat sa ma/ne consulte cand e vorba de decizii in familie pt ca le-am demonstrat ca la unele chestii ma pricep mai bine eu...sau noi, copiii lor. Ce nu-mi place la ei este ca nu se mai inteleg, de ani de zile, e clar ca nu se potrivesc si pt asta am platit cu varf si indesat noi, copiii, in special eu, care sunt mai sensibila la relatiile de familie.
Dar imi place ca atunci cand plec de acasa ma intreaba nu unde plec, cu cine samd, ci cand ma intorc. Au invatat sa aiba incredere in mine lasandu-mi toata libertatea de care am nevoie, lucru care m-a facut sa ma simt foarte responsabila pt faptele mele si sa fiu prudenta.
pot sa spun sincer si fara modestie ca sunt si am fost un copil cuminte, despite the troubles I've done in my childhood.
totusi...il urasc pe frate-meu![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
Mesaj iniţiat de Aetana
Si eu cateodata...cand imi violeaza intimitatea... azi de ex aduse 3 prieteni sa joace cartzi ...la mine in camera![]()
! Cand ii vazui akolo mai sa ii dau afara...
![]()
Cand nu va intelegeti bine cu fratii, nu vreti sa mi-i imprumutati mie?![]()
Ca eu vreau.![]()
o sora vrei?Mesaj iniţiat de Kia
24 f cr
![]()
Nu.Mesaj iniţiat de alleks
![]()
Dar daca vrei sa o "cumintesti" trimite-o in stagiu la mine.![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: