Pagina 4 din 8 PrimaPrima ... 2 3 4 5 6 ... UltimaUltima

Cum sunt parintii vostri?

Fan Stiinta WhiteZomby's Avatar WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    HELL
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    401
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    My father rulls .My mother sucks .Cea mai cicalitoare persoana din lume .

Oldtimer Saphyne's Avatar Saphyne reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de WhiteZomby
    nope that's my mom
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Fan Stiinta WhiteZomby's Avatar WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om WhiteZomby este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    HELL
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    401
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Saphyne
    nope that's my mom
    impossible u don't know my mom!!! Imi compatimesc viitoarea nevasta .

Oldtimer Saphyne's Avatar Saphyne reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    0.0
    impossible u don't know my mom!!! Imi compatimesc viitoarea nevasta .
    well daca nu o s-o lasi sa se bage in viata voastra totul o sa fie ok

Senior Member niema's Avatar niema este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    20.0
    WZ mama ta pur si simplu te iubeste din toata inima.

Parintii au sufletul plin de dragoste si isi fac infinite griji. Cand suntem mici acceptam gesturile lor pline de afectiune gen imbratisari, sarutari. In adolescenta, tratam cu raceala efuziunile lor sentimentale considerandu-le cocolosire si cicalirea e modul lor de a petrece cat mai mult timp in preajma noastra. Dupa ce m-am mutat de la tata, gasea tot felul de motive amuzante de a venii in vizita, doar pentru placerea unei cuvantari si daca nu venea, mergeam eu in vizita I se lumineaza chipul cand ma vede, o cicalire e un pret mic pentru a-l vedea fericit.
    Numai prezentul exista.Trecutul nu mai este, e nebun de-a binelea cel care se preocupa de viitor.

Senior Member Kia's Avatar Kia este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    Un tata cu un extraordinar simt al umorului, o mama sensibila, haioasa si.. mda.. cicalitoare, si o soacra de nota 10!

Mintrubber cyrus's Avatar cyrus reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cool

tata ma enerveaza ca ma bazaie tot timpul. Am o "tinichea" in ureche si ma face tot timpul gay Striga dupa mine in magazine " hey gay" . Si se crede tot timpul atotstiutor. Mama e super de treaba. Cam zgarcita cateodata cand nu ii fac pe plac(cam tot timpul)...dar in rest e ok.
    I love them. Nu i-as schimba cu nimic in lume.
    Last edited by cyrus; 12-03-2006 at 07:02.

Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Citat Mesaj iniţiat de cyrus
    tata ma enerveaza ca ma bazaie tot timpul. Am o "tinichea" in ureche si ma face tot timpul gay [...]
    Ooops! Eu am im ambele urechi. This means I'm 2xgay ? <-- offtopic

Ontopic: parintii mei sunt... normali as putea spune. Ca orice alt parinte care-i vrea binele copilului sau, m-au batut la cap de mic: "pune mana si invata mama/tata, sa faci ceva in viata!" si nici la ora actuala imi tot acelasi lucru, desi de ceva vreme nu le-am cerut un nici macar un leu (vechi).

Cei care-si fac probleme ca parintii ii streseaza (desi au 15, 16, 17, ..., 20 de ani) s-o lase moale cu grijile, ca fac belea la inima O sa treaca!
    D13Z6

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de cyrus
    tata ma enerveaza ca ma bazaie tot timpul. Am o "tinichea" in ureche si ma face tot timpul gay Striga dupa mine in magazine " hey gay" . Si se crede tot timpul atotstiutor. Mama e super de treaba. Cam zgarcita cateodata cand nu ii fac pe plac(cam tot timpul)...dar in rest e ok.
    I love them. Nu i-as schimba cu nimic in lume.

buni-rai cum or fi sunt ai nostrii! e greu fara ei, dar e si mai greu fara!unii criticati parinti ca sunt cum sunt, dar odraslele lor chiar sunt usa de biserica?!

Banned 2fast4u's Avatar 2fast4u reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2005
    Locaţie
    in u'r mother's bedroom
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el
    buni-rai cum or fi sunt ai nostrii! e greu fara ei, dar e si mai greu fara!unii criticati parinti ca sunt cum sunt, dar odraslele lor chiar sunt usa de biserica?!

corect....noi criticam pe toti...dar noi nu ne vdm....sa fim seriosi..poate eu motivele lor sa fie asa..eu unul recunosc ca fac tampenii chiar si atunci cand dorm ..ideea e ca o familie fericita,nu inseamna ca plodu' sa fie fericit si sa aiba tot ce isi doreste,inseamna mai mult ..inseamna ca parintii sa se inteleaga bine,sa fie uniti,sa nu se certe etc....nu ar trebui sa ne simtim "torturati" de ei....numai parintii dezaxati mintal nu vor binele copilului/copiilor lor....am postat mai sus ca ma cert cu tata...dar daca trag linie...are de ce sa ma certe

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de 2fast4u
    corect....noi criticam pe toti...dar noi nu ne vdm....sa fim seriosi..poate eu motivele lor sa fie asa..eu unul recunosc ca fac tampenii chiar si atunci cand dorm ..ideea e ca o familie fericita,nu inseamna ca plodu' sa fie fericit si sa aiba tot ce isi doreste,inseamna mai mult ..inseamna ca parintii sa se inteleaga bine,sa fie uniti,sa nu se certe etc....nu ar trebui sa ne simtim "torturati" de ei....numai parintii dezaxati mintal nu vor binele copilului/copiilor lor....am postat mai sus ca ma cert cu tata...dar daca trag linie...are de ce sa ma certe

si eu critic pe parintii mei! pe tata ca e stalinist (si chiar e), pe mama ca e cicalitoare............
    dar faza e ca eu sunt paguba la casa omului
    faceam, fac si o sa mai fac multe prostii la viata mea!
    mama ma certa(si ma cearta si acum) ca de ce sutn un nebun, nu stau cuminte si intr-o zi am intrebat-o daca ea ar fi fost mai fericita daca eu as fi fost un copil linistit, sa nu ies niciodata din cuvantulei, sa stau mereu unde ma pune ea si sa nu scot un cuvinte, la care mama:-Copilu care face asa ceva e bolnav, un copil normal faca numai prostii!, deciiiiii sunt un copil normal
    cand fac prostii mama ma cearta pe de-o parte si pe de alta parte radea!
    sunt un copil care a a avut copilarie, nu am stat 20 de ore la calc juncand fifa si CS, am zburdat peste tot, m-am jucat, m-am batut cu jumate din persoanele pe care le stiu, era cozi la mine la usa cu parinti ai caror copii ii batusem

pacat ca puradeii din ziua de azi nu se mai distreaza, decat cu bautura si tigari!

Banned 2fast4u's Avatar 2fast4u reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2005
    Locaţie
    in u'r mother's bedroom
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el
    si eu critic pe parintii mei! pe tata ca e stalinist (si chiar e), pe mama ca e cicalitoare............
    dar faza e ca eu sunt paguba la casa omului
    faceam, fac si o sa mai fac multe prostii la viata mea!
    mama ma certa(si ma cearta si acum) ca de ce sutn un nebun, nu stau cuminte si intr-o zi am intrebat-o daca ea ar fi fost mai fericita daca eu as fi fost un copil linistit, sa nu ies niciodata din cuvantulei, sa stau mereu unde ma pune ea si sa nu scot un cuvinte, la care mama:-Copilu care face asa ceva e bolnav, un copil normal faca numai prostii!, deciiiiii sunt un copil normal
    cand fac prostii mama ma cearta pe de-o parte si pe de alta parte radea!
    sunt un copil care a aavut copilarie, nu am stat 20 de ore la calc juncand fifa si CS, am zburdat peste tot, m-am jucat, m-am batut cu jumate din persoanele pe care le stiu, era cozi la mine la usa cu parinti ai caror copii ii batusem ;
    a puradeii din ziua de azi nu se mai distreaza, decat cu bautura si tigari!

asa stiam si eu..ca daca nu faci tampeni cand esti mic nu esti normal....(dar nici ca noi exagerati)...mda..pacat de ei ca nu stiu sa se mai distreze

p.s eu la tzara ii bateam pe aia de ii rupeam...bateam 2 zile la ei apoi stateam ascuns in casa sa nu vina mamele lor sa ma incaiere..saraca bunica deja se plictisise de atatea reclamatii

Banned IBogdan's Avatar IBogdan reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    114
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    poi parintii mei cred ca sunt ca toti altii ..normali... taicameu parca este un pic cam cicalitor cand sta in dreapta si yo la volan , maicamea e un pic mai fricoasa
    oricum daca as putea nu as schmba absolut nimik la ei ...decat salariile

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de Bogdan19rulzz
    poi parintii mei cred ca sunt ca toti altii ..normali... taicameu parca este un pic cam cicalitor cand sta in dreapta si yo la volan , maicamea e un pic mai fricoasa
    oricum daca as putea nu as schmba absolut nimik la ei ...decat salariile
    Cata dreptate ai. Asta ar fi singurul lucru pe care l-as schimba si eu la ai mei.
    Si le-as mai da si din sanatatea mea.

Banned ClaWoo's Avatar ClaWoo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    pe creierul tau
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Se spune ca parintii tai sunt asa cum ti-i cresti.
    Ai mei nu mi-au interzis niciodata sa merg la disco, nici cand aveam 16 ani, desi pe-atunci nu era ceva normal pt o fata de varsta mea sa ies la disco, numai tzoapele ieseau...M-interziceau sa merg la disco la tzara, si asta uram la ei, dar, am inteles mai tarziu si pe pielea mea ca era mai bine sa-i fi ascultat, avand in vedere cat de sloboda si proasta e gura lumii...
    In rest, au invatat sa ma/ne consulte cand e vorba de decizii in familie pt ca le-am demonstrat ca la unele chestii ma pricep mai bine eu...sau noi, copiii lor. Ce nu-mi place la ei este ca nu se mai inteleg, de ani de zile, e clar ca nu se potrivesc si pt asta am platit cu varf si indesat noi, copiii, in special eu, care sunt mai sensibila la relatiile de familie.
    Dar imi place ca atunci cand plec de acasa ma intreaba nu unde plec, cu cine samd, ci cand ma intorc. Au invatat sa aiba incredere in mine lasandu-mi toata libertatea de care am nevoie, lucru care m-a facut sa ma simt foarte responsabila pt faptele mele si sa fiu prudenta.
    pot sa spun sincer si fara modestie ca sunt si am fost un copil cuminte, despite the troubles I've done in my childhood.

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    totusi...il urasc pe frate-meu
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Member AmA's Avatar AmA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    34.5
    Citat Mesaj iniţiat de Aetana
    totusi...il urasc pe frate-meu

Si eu cateodata...cand imi violeaza intimitatea... azi de ex aduse 3 prieteni sa joace cartzi ...la mine in camera ! Cand ii vazui akolo mai sa ii dau afara...

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    Cand nu va intelegeti bine cu fratii, nu vreti sa mi-i imprumutati mie?
    Ca eu vreau.

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Kia
    Cand nu va intelegeti bine cu fratii, nu vreti sa mi-i imprumutati mie?
    Ca eu vreau.
    o sora vrei? 24 f cr

Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de alleks
    o sora vrei? 24 f cr
    Nu.
    Dar daca vrei sa o "cumintesti" trimite-o in stagiu la mine.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 4 din 8 PrimaPrima ... 2 3 4 5 6 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: