eu n-as mai saluta babele si mosii de pe scara ...as arunca chistocul de tigare pe strada as face 2 absente as FI EXTREM DE RAU![]()
eu n-as mai saluta babele si mosii de pe scara ...as arunca chistocul de tigare pe strada as face 2 absente as FI EXTREM DE RAU![]()
Mesaj iniţiat de quaxo
![]()
nu vreau sa mi te imaginez cand esti foarte BUN sau extrem de bun
![]()
de cate ori ai primit u vestea asta de-a lungul vietii?Mesaj iniţiat de INVINCIBIL
nu cred ca asta iti va asigura un loc nicaieri...Mesaj iniţiat de Flashh
ontopic, sunt de acord cu ultra$e
nu exista o intrebare mai stupida decat asta ... in fine ... sa zicem k maine as crapa (de oftica pt k nu am motor), m-as duce la primul pe care il vad cu motor, ii crap capul si ma urc pe motorul lui si ar fi sanse sa crap in ziua aia ...
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
Si insusi Diavolul dak se caieste pentru ceea ce a facut de la facerea lumii pana acum este iertat dar aminte eu un biet muritor.Mesaj iniţiat de xan
cam convenabil, nu crezi? imediat cum afli ca maine te cureti, dai o fuga la nenea de la biserica si iti asiguri un loc acolo sus.
e convenabil,dar de obicei te cureti direct,nu afli inainte.Oricand poate sa-ti cada in gainatz inghetat in cap si sa te intorci in pungi de 1kg acasa.Asa ca te mai ingrijesti si fara sa sti ca maine te cureti ca nu se stie niciodata.Mesaj iniţiat de xan
Sunt mort de cateva zile, tot astept la portile Raiului cu niste aripi fake intr-o mana si cu o sticla de sampanie in alta, dar nu e nimeni acasa, mai port si toga asta penibila....![]()
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
screw emia liftu pana la subsol
![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Adevarul este ca se tot aud niste basi pe la subsol, astia cred ca dau un party in Iad de nu raspund...Mesaj iniţiat de mindwar
O fi ramas "Seităn" singurel si isi face de cap...![]()
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
Mi-as vinde tot ce am in casa al meu si nu le trebuie alor mei... calculator,statie.. tot.. si le-as da banii lor (macar mai acopar din cat mi-au dat ei)... le-as multi k ma iubesc si ca m-au conceput... m-as duce la prietena si i-as spune ca de aq poate sa faca ce vrea cu cine vrea si sa nu se mai ascunda...mi-as lua tovarasii si le-as da de baut cu ultimii mei bani din alocatie...le-as spune ca-i iubesc, le-as multumi... apoi as pleca undeva departe,unde sa fiu singur (preferabil o creasta inalta),si as cere o ultima dorinta... sa ploua in tot timpul pana voi muri... sa ploua torential ca sa pot reflecta la tot ce am facut in viata asta... aaa... probabil as lua cu mine un cd cu Enya si unul cu Apocalyptica... sa ma relaxez mai usor
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
dude, sounds to me like u gotMesaj iniţiat de JediMindTricks
![]()
ce fac azi.......daca maine mor.....pai evident ma duc si omor toate persoanele care m-au deranjat vreodata.......asta a trebui sa imi ocupe vreo......24 de ore?![]()
macar sa mor fericita![]()
Mesaj iniţiat de Saphyne
si mai ramane cineva pe planeta asta in afara de tine?![]()
Mesaj iniţiat de gabr1el
good point
pe de alta parte, daca-i ia atat de mult...ma gandesc ca ii trece pe totzi printr-o moarte lenta![]()
azi nu stiu ce o sa fac ca`s cam obosit...de ieri de pe drum...mai vedem![]()
!!Stiinta 4 EVER!!
Daca Viata Te Ia La Mijto Trebuie Sa Iti Faci Rezervare Din Timp La WwW.Cimitir.Ro
Poi daca as muri maine...azi m'as mai intalni cu cineva ,dar nu stiu cu cine![]()
![]()
M-as uita sa iau cat mai multi dupa mine![]()
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: