Buna ziua,am deschis acest thread ca sa va intreb daca stie cineva o firma de curierat in Craiovasi daca stiti cam cat costa un pachet din Craiova pana in Bucuresti ?
Mc. Frumos
Buna ziua,am deschis acest thread ca sa va intreb daca stie cineva o firma de curierat in Craiovasi daca stiti cam cat costa un pachet din Craiova pana in Bucuresti ?
Mc. Frumos
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
Eu am trimis colete ( maxim 15kg ) dar numai prin posta rom . mult mai ieftin cred eu ... acum fiecare ce alege ... dar peste tot conteaza si kg ...( pretul este pe kg cam la toate )
Depinde foarte tare de greutatea coletului. Eu lucrez cu Cargus. Sunt baieti de treaba acolo si care dau dovada de promptitudine. Nu am avut nici o reclamatie pana acum.
inca un vot pt cargus, sant baieti buni![]()
fancourier,orice am luat prin ei mi`a venit in MAXIM 24 ore...din pacate au tarife cam mari...sub 1 kg 320 mii...
adresa de la Cargus va rog![]()
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
www.cargus.ro si gasesti acolo nr de tel suni si iti vine un curier la usa si iti ia coletul , plicul sau ce ai tu de trimis, asta daca nu vrei sa te deplasezi pana la ei la sediu care este in curtea fostului COMAT pe strada SARARI vis-a-vis de Spitalul de boli contagioase
Last edited by mad_allex; 23-06-2007 at 19:22.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: