exploda ceva in lapush? sau fu cutremur ceva? ca era sa imi cada geamurile, pe la 6
exploda ceva in lapush? sau fu cutremur ceva? ca era sa imi cada geamurile, pe la 6
a explodat centrala de langa scoala 37 sau nush ce scoala e pe acolo. dezastru destul de mare si prin blocurile vecine, o fata care era de serviciu la centrala a murit. Cam asa am auzit eu de la cineva care sta prin zona.
eu ma uitai acum la stiri, shi cica:
sunt 2 victime: o femeie de 36 de ani care era de serviciu shi un barbat care a fost dus la spital in coma de gradul 4 shi care se pare ca se afla in zona!
am auzit shi eu explozia, shi eu stau in 1 mai... damn!![]()
e la stiri acum pe realitatea.
cica a mai explodat o centrala de apartament
a mai fot o exployie in 2 apartamente
a fost oprita si lumina pt a preveni o noua explozie la alte 1000 de apartamente
Aq se fac evaluari ale paguelor.
o persoana ranita grav la spitalul craiova, nu are sanse de supravietuire
o persoana (femeie) a murit in explozia de la punctul termic
naspa, punctul termic de pe la scoala37/ Caminul 10, cica sunt geamurile sparte in tot caminu', nu e curent nu sunt gaze
gizz
eu stau in lapush la 200 m de explozie ( in spate la Armin ) si chiar si 200m nu e putin dar sparse geamuri si la mine in bloccel mai "avariat" din tot hubu e Reaver pe care il compatimesc
la el e devastat apartamentu
![]()
i know![]()
ghostule, tu care esti ma? Vasile?
am vazut si eu la stiri....se stia doar de un singur mort...Dumnezeu sa-l odihneasca
Eu nu am auzit de nicio centrală de apartament, ci numai de cartier.
Sunt acum imagini la televizor... cu cladirea ... sau ce a fost din cladire... nu imi vine sa cred cum arata :O ... cica 1 mort (tipa de la pct terminc).. 3 raniti.. si peste 1000 apartamente cu geanurile sparte ... va dati seama ca oamenii aia nu mai au caldura ?chiar daca isi pun geamurile... nasol...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
acum ma duc acolo sa vad ce s`a intamplat...!este chiar foarte nasoala situatia..!
doamne fereste...! sper ca sa faca ceva autoritatile si sa ii ajute pe oamenii aia...si asta REPEDE!!!...
Cica explodara si 2 apartamente la 300 de m de centrala... cica fu o acumulare de gaze prin tunelurile liniei de telefonie ... sau ceva de genu asta
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
aiurea...auzii si eu ceva de o explozie..dar eram prea adormit si nu realizai ca e vorba de craiova...
la care camine...alea de sunt aproape de pod...
ca nu stiu care e scoala 37...![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
camainu 10 parca auzii pe la stiri.
najpa pt toti locatarii celor 1000 de locuitori ai blocurilor alea.
cu ce autobuz ajung si eu acolo ca sa vad centrala aia explodata?
depinde unde staiMesaj iniţiat de a193rn0n
))
![]()
explozia s-a simtit pana la Viitoru ! Eu am crezut ca e cutremur ...![]()
acum am venit de acolo....! centrala de langa scoala este distrusa...pana si cladirea din beton este inclinata rau de tot...!
a ars tot acolo...
geamurile de la blocurile din apropiere s`au spart toate....termopanele au mai scapat cateva...geamurile de caminu` 10 sunt toate sparte pana sus la ultimu` etaj....
o fata a murit in timpu exploziei.....un barbat in coma la spital a murit si el..D-zeu sa`i odihneasca in pace...
inca mai sunt acumulari de gaze in zona...! toate autoritatile sunt acolo: politie, S.R.I., procuratura, genistii, pompierii, jandarmi...toti....televiziunile...! acum la 14 o sa fie in direct...!
da, s`au mai produs inca 2 explozii la alte blocuri din cauza acumularilor de gaze....cei de la DISTRIGAZ sunt acolo si lucreaza...nu se voie in apropiere de zonele afectate de explozie....!zgomotul s`a auzit pana la piatza mare..! iar trepidatiile au s`au simtit pana la viitorul in intersectie...!
cand mai aflu ceva va anunt!![]()
astia la stiri le mai si infloresc...! sa fim seriosi...si nu zic totu`....pe national vazusi!? oricum cel care era in coma la spital...a murit..!Mesaj iniţiat de Al3XxX
![]()
am niste poze in share facute de cineva care a fost acolo ! dc nick: gaby1283
pacat de cele inamplate acolo si de cei doi morti!
Ce pot sa va spun eu este ca a explodat cazanul de presurizare (care cred ca ar fi ajuns la cateva mii sau zeci de mii de atmosfere) al punctului termic de langa scoala generala Mihai Eminescu (fostu 37) si care de asemenea este la 10m de blocul meu. Cu alte cuvinte apartamentul meu este VARZA. Nu mai e pic de geam, au zburat geamurile cu tot cu tocuri. Usile sunt facute tzandari, inclusiv usa de la apartament.
Am facut poze... dar cand oi avea cablu poate va si arat cam ce e pe acolo (sa vedeti cum arata un apartament complet distrus).
Pompierii care au venit au zis ca ar fi cel mai grav afectat; asta eu, eu sunt cel mai ghinionist, dar ma bucur ca sunt in viata. Daca era cineva in picioare in apartament in mom ala... ala era.
Explozia din acel apartament la o ora dupa explozia cazanului a fost din cauza ca la respectivul in casa, din cauza suflului au fost fisurate niste tevi de gaz, si pentru ca nu mai avea lumina si a vrut sa vada ce se intampla... a aprins o lumanare.
In rest... toate geamurile blocurilor din jur sunt sparte complet.
I have no house to live in now![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: