Am nevoie de o recomandare de la cei care sunt sau au fost in urmatoarele colegii si as vrea si niste argumente. Sunt clasa a 8-a si vreau sa ma mut din scoala mea din anumite motive. Multumesc!
C.N. Carol I
C.N.F.B.
Am nevoie de o recomandare de la cei care sunt sau au fost in urmatoarele colegii si as vrea si niste argumente. Sunt clasa a 8-a si vreau sa ma mut din scoala mea din anumite motive. Multumesc!
C.N. Carol I
C.N.F.B.
........................
Carol![]()
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
carol![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Carol![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Carol![]()
Carol.O sa vezi tu dc![]()
Carol![]()
eu am terminat c n f b si iti zic ca nu e rau e mai bine nu mai is asa de stricti de cand s-a pensionat dragolici![]()
carol![]()
nici unu![]()
i make juice happen.
multumesc de raspunsuri, dar daca se poate sa si va argumentati raspunsul, adica de ce carol sau de ce buzesti. multumesc inca o data
![]()
Last edited by hotice; 23-10-2007 at 19:22.
IBIZA is . . .
In carol e plin de fete frumoase.Dar profesorii din cate stiu eu unii iti dau note foarte mici numai ca sa te duci la meditatii cu ei.Am un coleg care a intrat cu 9.80 si are un 2 si un 5 la chimie si "l-a invitat profesorul" la meditatii![]()
iti zic eu ca daca intri acolo...ultima grija o sa fie notele,mai degraba absentele
![]()
IBIZA is . . .
carol ... e mult mai misto, sunt fete si mai multe si mai frumoase ... profesorii nu sunt asa exigenti ca in cnfb ... e mult mai bine zic eu ......
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
C.N. Carol I
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
multumesc inca o data pt recomandari, dar sa vad daca o sa ma pot muta din semestrul asta sau din al 2-lea