1. Prison Break
2. Supernatural
3. The O.C
4. Gossip Girl
5. CSI New York
Prison Break
Heroes
CSI New York
Supernatural
Grey's Anatomy
The 4400
Two And A Half Men
Lost
Jericho
Friends
Seinfeld
The O.C
Married With Children
Beverly Hills 90210
Twin Peaks
Oz
The X Files
1. Prison Break
2. Supernatural
3. The O.C
4. Gossip Girl
5. CSI New York
Last edited by beavis; 02-07-2009 at 16:45.
Seinfeld si familia bundy![]()
1.married cu copii
2.Prison break
3.2 and a half men
Friends
si Seinfeld mi-a placut dar nu asa mult..
i make juice happen.
seinfeld.
de ce multiple choice poll?
heroes & seinfeld![]()
Two And A Half Men
Friends
Seinfeld
The O.C
Married With Children
married with children
prison break, heroes, lost, jericho, the 4400, married with children, o.c, two and a half men, friends ...
cum de ai uitat sa incluzi 24 in poll???
seinfeld, prison break ......
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
1.Prison Break
2.Heroes
3.Married...with children
........................
Prison Break
Prison Break![]()
Married With Children![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Married With Children![]()
Multi choice pentru a alege o singura varianta? mda...
Mie mi-au placut Neveste disperate, Totul despre sex, Fetele Gilmore, Two and a half men, Cheers, foarte foarte mult mi-a placut Lost, n-am pierdut niciun episod..
CSI urmaresc tot ce prind, ca-s mai multe feluri.
Un serial care mi-a placut enorm a fost Homicide, era acum cativa ani pe Antena1, acum vad ca-l dau astia pe AXN, este bestial filmu' (sau era, pe atunci mi se parea foarte aproape de realitate).
Iarasi, alt serial foarte bun mi se pare Law an Order - Criminal intent in care Vincent D'Onofrio joaca fabulos.
Acum urmaresc Day Break, dar la tv, ca nu stau sa-l dld de pe net, ca nu-l mai vad deloc, in ritmul in care vad eu filme pe calc.
sus nu stiu ce sa votez pentru ca nu sunt nici macar puse pe categorii, dar cred ca dintre toate Friends e cel mai bun.
Last edited by Dadi; 24-11-2007 at 21:26.
Married with children cred ca imi place cel mai mult din toate de aici....CSI-urile toate imi plac..Heroes la fel. Imi mai plac: Numb3rs, Californication, Everybody Hates Chris...si ar mai fi...
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Stargate SG1CSI, mai urmaresc si VIP pe AXN si mi-a placut super mult Salvati de clopotel,un serial mai vechi
![]()
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: