Urmează şi poll-ul în câteva ore !
Care din OP-i vă este la suflet şi vă ajută cel mai mult ?
eros
mindwar
overkill
sharpe
acathyad
Reaver
Popeye
Javroche
cybuletz
Bubu 021
claud
zit
FREAKTUNING
DonMautzi
dogulll
BODYHATER
Razwan
Intercer
ccsman
HighPower
xan
Urmează şi poll-ul în câteva ore !
Care din OP-i vă este la suflet şi vă ajută cel mai mult ?
Dupa parerea mea, mindwar este cel mai de treaba operator. De fiecare data cand am avut o problema, nu a ezitat sa ma ajute. In domeniul IT chiar se pricepe, este demn de admirat, un exemplu pozitiv atat pentru operatori cat si pentru useri. Tine-o tot asa! Sper ca sunteti de acord cu mine.![]()
am uitat sa precizez ca este printre putinii useri care abordeaza subiectele intr-un mod complex, are tendinta sa explice totul, pe intelesul fiecaruia. Alteori este scurt, dar concis. Numai cuvinte de lauda!![]()
@ duncan: nu puteai da edit la postul precedent?
mindwar si eros mi se par cei mai de treaba (desi eros mai da cateodata cu bata in baaaaaltaaaaa de nu se mai vede de stropi); il astept pe ccsman, poate apare dupa ce incepe facultatea......
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Mie cei mai de treaba mi se par FREAKTUNING si mindwar apoi eros![]()
Hai noroc la toata lumea.....Dupa parerea mea,toti sunt de treaba..doar k unii sunt mai temperamentali...dar zic eu k toti au ajutat pe oricine a cerut ajutorul...atat cat au putut....nu pot sa spun k nu am si eu preferinte si k ii place pe toti la fel....dar toti sunt ok...si sunt de treaba...cel putin cei pe care ii cunosc si am vb cu ei
![]()
![]()
claud,reaver,mindwar..
mie cel mai de treaba mi se pare eros apoi FREAKTUNING![]()
offtopic: cand facushi u 100 de posturi???Mesaj iniţiat de ovisebdan
he's a spamerMesaj iniţiat de Wolverine
![]()
on topic:FREAKTUNING
Cei mai de treaba opi? Parerea mea, toti sunt de treaba..........daca avem vreodata vreo problema ei sunt cei care sunt in masura sa ne raspunda la intrebariMie in general imi place de FREAKTUNING, MINDWAR SI ACATHYAD- care imi place ca este posesiva
! Am observat ca nu ii plac tzaranii
, este asemenea mie!
![]()
BAfta!
astaziMesaj iniţiat de Wolverine
incepui multe threaduri care nu mai erau si deaia si la threadurile alea imi raspunsera multi si le raspunsei si eu la randul meu![]()
Imediat dupa mindwar este eros, apoi FREAKTUNING, ccsman, claud
Eros & FREAKTUNING la egalitate, apoi mindwar...sa vedem kum va sta poll-ul in viitor
heeeii, faceti si voi un pool in care sa putem vota mai multe variante!!!
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
pai atunci ar trebui modificat si numele thread-ului...Mesaj iniţiat de manlif2_0
Cel mai de treaba - singular
Cei mai de treaba - plural
oricum... si eu optez tot pt vot-multiplu![]()
mi-ai luat cuvantul din gura...Mesaj iniţiat de manlif2_0
nu am votat inca, pt ca ar fi cel putin 2...
mindwar este cel mai de treaba op dupa parerea mea
Mah adevarat HighPower e cel mai de treabaIn plus el face toata treaba
Parca ar fi bot
![]()
din pacate se poate vota numai un singur Op ! Eu am avut , intr-un fel sau altul , legaturi cu vreo 4 opi care mi s-au patrut toti de treaba : reaver , zit ,i eros si bubu021 !![]()
Cu restul nu am avut de a face , asa ca nu am cum sa imi exprim parerea despre ei !![]()
PS: multa bafta si succes in continuare! Am simtit lipsa forumului in zilele astea
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: