2 foarte frumos lucrata...1 parca e facuta in graba foarte prost...destul de "cioplita"
1. e slabut rau, de ce ar pune cineva bot de bmw(care concureaza la cele mai urate masini de ceva timp cu designu ala) pe o alfa (care produce unele din cele mai frumoase masini la ora actuala)?
+ parca ar fi facuta in paint
2.mai putine modificari dar reusite, oricum mai de bun gust decat prima.
ok 1 e facuta jalnic..
iar la 2 poate sa imi spuna si mie ce cauta By Boaba ?
lucrarile tre tinute in anonimat ....ptr un fair vote
ma abtin de la comentarii in orice caz...mai lucrati baieti! practice practice!!
tot a 2-a pozamai simpla... dar cu gust
bene... poate culoarea masinii mergea schimbata
iar la prima pozabotul de bmw strica... si bordul din exterior
sa nu uit de eleron... prea mare... bene... nici eleronul de la 2-a poza nu prea merge
![]()
acum observai la prima oglinda din dreapta e mult mai lunga decat cealalta![]()
nu am discutat de nicio culoare aceasta parte...Mesaj iniţiat de Armany
nu stiam daca tre sa fie anonime... daca stau sa ma gandesc, nici la battle-lul dintre tine si Gabi nu au fost anonime... deci nu tre sa te agiti asa!
celorlalti, ms pt aprecieri... !
Hmm ... 2 clar ... si unde are putzini modificari ... k e schimbata radical masina ...![]()
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
vote for 2, 1.. daca ai fi luat fb de pe un alt bmw care avea rez mai mare poate mai aveai sanse la podium
Acum stiti ale cui sunt masinile. Inteleg, nu va place botul de BMW, eu am vrut s-o fac agresiva.
Armany aceste cuvinte ne doare. Deja stim ca nimeni nu poate lucra la o finete asemanatoare cu a taMesaj iniţiat de Armany
![]()
susp3ctu si la masina lu` BoaBa oglinda e mai mica
Asta e acum, am pierdut. Felicitari BoaBa
in fine au fost frumoase amandoua daca aveai grija cu ea sa nu o decupezi asa urat poate castigai...Mesaj iniţiat de A_le_x
edit:mie chiar imi place botu de bmw
edit 2 : acum observai la boaba oglinda dreapta e neagraMesaj iniţiat de susp3ctu
![]()
Last edited by susp3ctu; 15-04-2006 at 14:14. Motiv: Automerged Doublepost
ok...alex...in primu rand invatza sa schimbi culoarea la masina...incat sa nu se observe intervenirea din photoshop!! greu nu e ...come on....ce le tot faceti asa mate vreau transparente...vreau reflectiile masiniilor!! nu v-ati luat munca in serios la battle asta!
unu dintre cei care au progresat foarte rapid a fost cristiano18...voi faceti VT dinaintea lui si ati ramas tot in urma!
dintre toti care chiar se pricep la asta , se gaseste acest individ sa spuna ca e jalnica masinaMesaj iniţiat de Armany
, deci domnule armany , dintre toate lucrarile tale , si site-urile pe care le-am vazut (care iti apartin) pot sa spun ca sunt jalnice
, te crezi cumva un zeu in asa ceva? esti slab rau armany , in locul tau n-as mai comenta pt ca esti o cantitate neglijabila.
felicitari participantilor![]()
Last edited by a|eX; 15-04-2006 at 16:44.
Daca plec,hai vii cu mine?
fa ce zice semnatura aia a ta si du`te pe la o balta,prinde peste,haleste`l,culca`te,fa alte chestii ca la vt nu te pricepi
domnule suspect , stiu doar atat , ca masina lui boaba e facuta mai bine , a_le_x a gresit ca a pus bot-ul de m5 , dar mi s pare mult mai agresiva a lui.
si cat despre semnatura mea , nu cred ca ai inteles nimic![]()
Daca plec,hai vii cu mine?
am inteles semntura ta,ma refeream la prima parte din ea,cat despre botul de m5 arata bine...nu a stiut sa o vopseasca,rotile sunt decupate aiurea,la fel si masina dupa ce a vopsit`oMesaj iniţiat de a|eX
ptr cei care cred ca sunt jalnic facui totusi o versiune de vt la masina aia asa in circa 30 min ....in primu rand voi tre sa intelegeti ca un vt inseamna calitate la schimbarea bumberelor si vopsea . daca nu stiti ce vb mai bine nu vb.
PS: oricine poate sa ma provoace la un battle...sau va e frica?![]()
se vedeMesaj iniţiat de Armany
bumperu` nu e schimbat e doar alungit,ai schimbat culoarea,ai mai colorat putin farurile....hai ca poti mai mult![]()
Mesaj iniţiat de susp3ctu
stiu sunt chestii simple ....insa esentialul e altu....era vorba de paint.....ptr ca la cele 2 lucrari de sus erau cu mult mai bune daca tratau capitolul Paint mai serios!!
Armany facem un battle?Mesaj iniţiat de Armany
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: