Inainte, nu demult, erau seri (mai degraba nopti) cand se propunea teme si subiecte de discutii pe hub... si se vorbea ore in sir.. pana dimineata chiar.... aq ce s-a intamplat? dc s-a incetat aceasta activitate ?![]()
Inainte, nu demult, erau seri (mai degraba nopti) cand se propunea teme si subiecte de discutii pe hub... si se vorbea ore in sir.. pana dimineata chiar.... aq ce s-a intamplat? dc s-a incetat aceasta activitate ?![]()
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
stiu ca asa era, o sa reluam temele astea in decembriesper sa avem timp sa mai stam la o mica taina
![]()
SuperMesaj iniţiat de FREAKTUNING
timp o sa fie destul... useri sa fie...
![]()
userii aia cred ca au zburat de mult de pe hub, poate ptr ca erau printre putinii care aveau ceva de spus iar astia nu tre sa stea acolo ca de.... ne deranjaza....![]()
poi nu-i luam in considerare pe cei care vorbesc mult si spun putine!stim noi cum sa-i facem sa se simta in +
GAG pt. cei care vorbesc mult, si nu spun nimikMesaj iniţiat de Cobra2000
![]()
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Sunt destui care posteaza pe forum si nu spun nimic. Nu pot fi opritiCei care ar primi gag ar umple rubrica de scoatere a ban-urilor cu threaduri
![]()
they hatin'
hmmm
buna idee
propun ca la cafenea sa se propuna discutii
Sa se faca un thread in care sa propuna subiecte iar moderatorii sa aleaga si sa anunte pe hub aceste subiecte.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Fai tu un thread pe tema asta, si ne mutam acolo cu propunerile.Mesaj iniţiat de Eros
Si cat crezi ca dureaza sa ia si un ban pe forum ?Mesaj iniţiat de cat23
:evil:
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
old news!
check this forum: cafenea![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
dak vrei sa barfim, sa vb ore in sir, noaptea, da-ti id-ul pe un thread"da idiiizz plizz"sau ceva de gen.si vom face o conferinta...noi deja ne-am strans vreo 12 si e mai bine decat pe hub...acolo e loc de intrebari si nelamuriri, probleme, nu kiar de un pahar de vorba.
ma da şautbaxu ce are?
daca te referi la shutbox(sau cum i-o zice ) eu zic k xan are dreptate.Mesaj iniţiat de xan
Sau canalul de irc, si asa sunt doar 5-6 pe el.
they hatin'
Mesaj iniţiat de alex
shoutbox![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: