Mesaj iniţiat de
gabr1el
SANCTIUNI. La "defaimare religioasa si ofensa publica..." pot intra cam orice: cruci intoarse, critici la adresa religiei, pentagrame (se stie ca nu putine trupe rock "exceleaza" la acest capitol) sau chiar ironii sau glume privind "cele sfinte". De exemplu, concerte cu WASP, King Diamond, Tiamat, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Ozzy, Marilyn Manson, Iron Maiden, Dio si multi altii nu ar mai putea avea loc in Romania daca cineva cere interzicerea lor, pe motiv ca "defaimeaza anumite simboluri religioase".
eu cu asta sunt de acord! ( ce e cu rosu)
dar si cu tot ce aduce o ofensa religiei!!! faza cu cruciulitele intoarse, glume, injurii, ofense aduse Bisericii... astea mi se par de bun simt, daca o lege a ajuns sa le interzica asta poate insemna ca deja s-a intrecut masura!
ma mai documentez pt a-mi face o parere, deoarece articolul e slabutz, e scris la minut!
PS: daca deadeau o lege anti-manele va pupati toti in cur ca ce mare rahat au rezolvat, dar aia nu era tot o incalcare a drepturilor fundamentale ( mai ales exprimarea libera?!) nu era acelasi lucru? campaniile alea cretinoide anti-manele nu erau tot o manifestare impotriva unor oameni ( e prea bland termenul pt ei) care asculta manele!
anti-manele, anti-rock, same shite! doar ca voi va alegeti ce vreti!
Foarte bine ca incepe sa se stopeze exibarea celor fara Dumnezeu,nu are importana daca ei il blameaza pe D-zeu,pe Allah,pe Budha sau oricare zeu suprem.Daca in America este interzis sa-i blamam pe musulmani sau pe evrei pt. practicile lor care pt. un crestin roman sunt cel putin bizare de ce nimeni nu ia atitudine impotriva celor care batjocuresc simbolurile crestine?Un satanist care poarta cu mindrie crucea cu capul in jos nu iti va face noiciodata ceva bun ci dimpotriva...Daca este democratie adevarata in America si UE de ce unii trebuie sa-i provoace pe altii in loc sa-si vada de mucii lor?Daca tot esti satanist poarta-ti crucea intoarsa sub maiou...
bun comentariu!^^^