nu pot sa adaug poza la threaduri

Banned ynagsm's Avatar ynagsm reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    860
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

nu pot sa adaug poza la threaduri

am id ul
    yna_gsm
    ip.86.126.37.94
    si nu pot sa adaug poze....vreau sa stiu si io care este problema si unde am gresit?

foo ovk's Avatar ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ovk este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Headbangers Bowl
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    329
    Putere Reputatie
    59
    Reputatie
    4263
    Puncte CF
    109.0
    Usergroups:
    unde anume nu poti sa adaugi poze?
    la ce sectiune a forumului?
    We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    07-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    860
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de overkill Vezi mesajele
    unde anume nu poti sa adaugi poze?
    la ce sectiune a forumului?
    la mica publicitate..vanzari telefoane
    Va multumesc

The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    92
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de yna_gsm Vezi mesajele
    la mica publicitate..vanzari telefoane
    Va multumesc
    Foloseste site`ul asta: http://www.imageshack.us
    Si uploadezi pozele acolo.

Addicted! Starty's Avatar Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor Starty este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    393
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    631
    Puncte CF
    19.0
    eu am mai zis odata se se faca un sticky la mica publicitate cu chestia cu pozele .. unde sa se hosteze... cu diferite siteuri sau cum sa le modifice sa le poata pune direct ....si daca urmarim mica publicitate sunt o gramada care zic ca nu stiu sa puna o poza... eu zic ca ar fi de folos o astlfe de explicatie ... pusa ca sticky
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    07-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    860
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de SAM Vezi mesajele
    Foloseste site`ul asta: http://www.imageshack.us
    Si uploadezi pozele acolo.
    ]
    mersi foarte foarte mult.....

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Starty Vezi mesajele
    eu am mai zis odata se se faca un sticky la mica publicitate cu chestia cu pozele .. unde sa se hosteze... cu diferite siteuri sau cum sa le modifice sa le poata pune direct ....si daca urmarim mica publicitate sunt o gramada care zic ca nu stiu sa puna o poza... eu zic ca ar fi de folos o astlfe de explicatie ... pusa ca sticky
    Am facut eu si cu wrajitoru20 (parca) si sunt intr`un thread (o sa`l caut), da` nu le`a pus nimeni, sau sa faca altele (in caz ca nu au placut).
    Edit: Aici sunt http://www.craiovaforum.ro/showthrea...t=cum+pun+poze
    Last edited by ALinuTzU; 13-10-2006 at 11:38.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: