Nu sunt familiar cu asa ceva daca imi poate explica careva de ce am luat.. puncte de infractiune sau ..ce inseamna ..!!
Nu sunt familiar cu asa ceva daca imi poate explica careva de ce am luat.. puncte de infractiune sau ..ce inseamna ..!!
scrie la reason: Bumping!
google for that Google search: bumping
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Last edited by Moderator; 28-12-2006 at 23:32.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
adica ai tinut threadul sus...prin up`uri repetate(up=post care nu are nici o legatura cu ceea ce vinzi in threadul respectiv)
sper ca am fost pe intelesul tau![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
am aflat lol la 5 min dupa ce am facut threadu dar nu pot sa-l sterg
faza asta cu infractiunile parca e codu rutier de la 1 decembrie
e afisat undeva lista cu punctele?adica pt infractiunea X primesti 5 puncte...pt infractiunea Y primesti 20!!ma gandeam ca e bine sa fim informati de sistemu de penalizare!!
Nu cred că-i nevoie. Se poate lua numărul maxim de puncte pentru orice infracţiune.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
ramane la decizia moderatorului care vede infractiunea si poate sa dea ban dupa 2 up-uri in acelasi thread, daca te-a avertizat odata si peste o zi iar faci up risti ban direct
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
eu habar nu aveam...ca nu am voie ..sa fac asa ceva pt ca daca stiam nu faceam ..nu am vandut multe chestii asa ca nu stiam ..regula asta..
uhm.. unde apar asa-zisele infarctiuni? ca ma uitai prin User CP si nu gasii nicaieri.
edit: thanks!
Last edited by adi.b; 29-12-2006 at 19:51.
import skynet;
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Deja am impresia ca ceva nu e in regula pe craiova forum...am primit infractions (bumping ) in conditiile in care nu am postat absolut nimic in ultimele 3 saptamini...si fara nici un fel de avertizment...deja mi se pare strigator la cer...(chiar daca zic unii...nu exista D-zeu...) Adica informatiii diverse ni se transmit pe privat dar avertizmente nu...Astept un raspuns competent din partea adminilor acestui forum. Multumesc.
GLADIATOR - SOLITAR NAVIGATOR - TUAREG
COSMOTE 0765 31 71 23 ;
YM & SKYPE = NEMONAVICUSRINO ;
PERSONAL = http://nemolovegod.blogspot.com/
NEMO NISI MORS------->NEMESIS------->
Si eu am avut ... o '' infractiune '' din asta ... de fapt 2... una primita pentru ca am dat un up ... la un post pe care nu intrasem de aproximativ 2 saptamini ...
. Consider '' corect '' sa dai o penalizare la un up la 24 ore ...dar sa dai penalizare pentru un up ...la 2 saptamini ...
in fine ... nu vreau sa supar pe nimeni ... dar sint destule forumuri pe care sint permise un up la 48ore ... sau chiar 24 ore ....(deci se poate ) in fine cum zice cineva'' E TARLAUA LUI si face ce vrea...''
....Cred ca '' curatenie si seriozitate pe forum '' se optine cu :
-cei care nu inchid dupa ce vind ceva
-cei care vind unde e Thread pt. Cumpar si invers ( poate asa le place pe invers )
- cei care din Bazar considera ca sint pe Mirc ...
- cei cu clone si care-si dau singuri oferte ...
STIU o sa spuneti .... bad report ... am dat destule ... dar deja cind am vazut ca sint considerat INFRACTOR ..pentru un up nevinovat ...
ma gindesc sa-mi vad eu linistit de VINZARILE mele si sa nu incerc sa ma mai implic .... ( am dat zeci de mess ... cu indicatii cum se inchide un Thread ... , cu lipsa date de contact ..e.t.c. ) .... dar sintem in Romania ...
si atunci cind ceva incepe sa mearga bine ... trebuie facut ceva
![]()
- Nu stiu de ce ... dar noi cei de la BAZAR .. sintem considerati cantitate neglijabila... avem numai reguli de respectat ... si in alte zone ...
de mare interes pot deschide un Thread despre : un cos pe fund sau pe **** ... si despre multe alte lucruri interesante pentru omenire ...nu vreau sa dau numele aici la cite Thread INTERESANTE am vazut/citit pe aici ... pentru ca acele persoane am minim 30/40 puncte la rep .... si cum sa mai discutat ... tu care doar vinzi/cumperi ..... esti la MILA celui cu cosurile ...
-daca noi cei de la Bazar nu avem Thread contorizate ... ( posts ) si de obicei stam 70/90 timp pe la rubricile din Bazar ... de ce putem primii rep negativa de la cei cu multe buline ...... ?
Last edited by Alexandrulcn; 12-01-2007 at 09:09.
Eu zic ca tre facut un tabel si tre enumerate infractiunile x - intr 1si 10 puncte penalizare!!! eu unu am un infraction si habar nu am ca exista asa ceva!!apare Private-etc etc...dau click sa vad postu cu buba considerat infractiune(da nu era) si vezi ce nu exista(probabil sters)!
Este normal ca toti forumistii sa fim anuntati dinainte de a face ceva rau de acest sistem de penalizare!printr-un thread in care normal sa fie explicat si cum functioneaza-nu asa dupa sufletu moderatorului (ceva gen politia rutiera)-ai noroc de moderatoru x care e mai indulgent scapi cu 2-3 puncte....e unu care nu ii place nicku tau si vrea sa faca pe duru iti da 20-30.
Spun asta numai ca sa va dati seama ca un sistem de penalizare trebuie facut ca la carte nu in voia sortii!!
armany, exista asa ceva, vezi la anunturi importante
Punctele de penalizare le iei, pentru ca incalci Regulamentul pe care voi nu`l cititi.
Postul pentru care primesti penalizarea, este sters, si normal ca tu nu`l mai vezi.
LOL AM INTELES closed
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: