intre 16 si 23 ani este gratuit
![]()
intre 16 si 23 ani este gratuit
![]()
Last edited by Dadi; 01-01-2007 at 14:06.
nu merge linku
lasa si tu mai multe date, unde se fac inscrierile, care sunt conditiile, care e tariful pentru cei peste sau sub varstele "gratuite".
depinde ce vrei,
parapanta sau motodeltaplan este cntracost si n intelegem la telefon cand si unde asta depinde si de vreme,
iar la parasutism inscrierile se fac de pe 08.01.2007 fosta Casa Armatei
pot participa la cursul de parasutism dar nu pot sari cu parasuta nu se dau aprobari
Last edited by cata_1927; 02-01-2007 at 13:59. Motiv: Automerged Doublepost
Inscrieti-va la Planorism. Pe mine m-au invatat sa zbor, gratis si aveam 15 ani si jumatate cind m-am inscris, iar la 16 ani am brevetat.
Tentant... Cand incep cursurile? Cat timp tin?
uuuu ce tarevreau si eu,vreau si eu
![]()
voi fii primul acolo ...dar tot nu m-am prins pe ce data....
![]()
.................................................. .................................................. ..................................................
Instructajul unde se face? cumva la Balta Verde, pe langa Popoveni? si la parasutism este instructor cumva Cristi?dak mai este el instructor acolo aveti ce invata..chiar se ocupa..sper sa primiti botezul primului salt asa cum il faceam noi
![]()
![]()
![]()
P.S. vai de fundul vostru dupa ce primiti botezul(dak se mai face in stilul vechi) o sa dormiti numai pe burta si o sa stai in picioare cam 5-7 zile![]()
eu m-am inscris!....sper sa inceapa repede antrenamentele! si hai cu salturile....
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: