Travian
Ce ziceti, ne facem Aliante?
Pe S1 sunt la Sud-Vest, pe S2 la Nord-Vest.
Travian
Ce ziceti, ne facem Aliante?
Pe S1 sunt la Sud-Vest, pe S2 la Nord-Vest.
da jocul asta dureaza mult
foarte mult
hai sa facem aliante
cine esti pe S1 ?
si cum dracu facem aliante?![]()
pe S1 am Primarie nivelul 3
pe S2 joc altfel(incep cu resursele usor)
pe S1, nume asanctum
pe s2 nu joc ca s1 cere mult timp
ps: lider AoR
ah da, pentru alianta trebuie ambasada de lvl 3, si poti invita la fiecare lvl al ambasadei, 3 oameni.
eu imi fac maine ambasada
la S2
populatia creste pe masura ca iti cresti nivelul field-urilor si nivelul cladirilor din oras.
pe s2 nu am cont ca deja joc pe s1, dar va mai ajut cu sfaturi daca vreti. ce rasa sunteti ?
ps: ar fi FOARTE indicat sa cititi regulile
sunt dac pe s2 si roman pe s1
e demult aparut. eu am avut 4 conturi. m-a si penalizat adminu`, mi-a luat 25% din constructiile pe care le aveam.
eu aveam mai multe conturi si nu am specificat ca folosesc mai multe persoane calculatorul de pe care ma logam.
pana la urma i-am scris mailuri ca m-a enervat si i-am zis sa mi le stearga pe toate si cu asta basta, pt ca eram prin nivelul 5 si ma trecuse la nivelul 1.
mare nesimtit. asa ca aveti grija, ca munciti sa faceti constructii si....
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
pentru inceput, ridicati nivel-ul field-urilor cat mai mare, si cel al primariei, dupa baraca(trebuie adunare de nivel 1 si primarie de nivel 3) iar dupa mai vedem![]()
tare jocul construi si eu granar si acu upgradez fieldurile si padurilesunt in s1 sud vest
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
pe S1 sunt banu in alianta euro si pe S2 banutzcosmin acum sa nu vad vreun atac dubios ca si asa m-a terorizat un vecin
pe S1 sunt HP-san
pe S2 sunt izmanatul
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: