vand...


  1. #1
    Newcomer unu_dulce reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-02-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    19
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.0

    Exclamation vand...

    vand PC cu garantie ink 1 an,1024 ddr,160g,dvdwriter,placa video ati 9250,de 256,procesor celeron 3000+,placa de retea,carcasa alb cu argintiu...-12 juma

  2. #2
    liberlaelice Robin_SA's Avatar Robin_SA are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    1,622
    Mesaje bazar
    296
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    70
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Nu ai date de contact. ai 24 ore.
    Regulament Mica Publicitate
    1.Secţiunea Mica Publicitate din cadrul CraiovaForum dă posibilitatea fiecărui user înregistrat ca persoană fizică să posteze anunţuri gratuite.
    Orice persoană juridică ce doreşte să-şi promoveze imaginea sau produsele cu ajutorul site-ului nostru, ne poate contacta in vederea încheierii unui contract. Singura excepţie de la această regulă o constituie oferta de locuri de muncă.

    2. Vânzările fictive şi folosirea de clone sunt strict interzise.

    3. Nu se acceptă posturi consecutive ale autorului topicului ("up"), ce au ca scop menţinerea thread-ului în partea de sus a unei sectiuni.

    4. Limita minimă între două topicuri ale aceluiaşi autor pe o singura secţiune este de 7 zile

    5. Nu faceţi concurenţă pe topicul unui alt coleg de forum!

    6. Datele de contact (cât mai detaliate) cât şi un preţ de pornire sunt OBLIGATORII!

    7. Nu se acceptă mesaje scrise cu caps lock/litere colorate/emoticons menite să atragă atenţia şi orice folosire abuzivă a acestora.

    8. Orice thread în care nu s-a mai postat de cel puţin 14 zile va fi şters.

    9. În cadrul secţiunii de mică publicitate sunt interzise comentarii de genul “preţul este imens, gigantic, foarte mare”, “baftă la vânzare”, etc. Atfel de comentarii, care nu fac altceva decât să ridice thread-ul mai sus în listă, vor fi considerate bumping şi vor fi sancţionate ca atare.

    10. Nu aveţi voie să interveniţi nici pentru a face reclamă altor produse similare sau pentru a face contrareclamă;

    11. Sunt interzise conturile multiple. Cu toate că nu vom căuta în mod specific utilizatorii cu mai multe conturi, în momentul descoperirii acestora nu vom ezita să luăm măsuri. De asemenea, având 2 sau mai mutle conturi şi postând cu acestea în acelaşi thread la secţiunea Mica Publicitate, pretinzând că produsul comercializat este de calitate sau că a fost achiziţionat vor fi sancţionate drastic! Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters.

    12. Nu redeschideţi un thread, dacă a fost închis de un moderator. Cereţi detalii la forum@craiovaforum.ro despre motivul pentru care a fost închis anunţul dvs. Se consideră sfidare, redeschiderea unilaterală a threadului după ce a fost închis de un Mod/OP/Admin.

    13. Este interzisă vânzare de software, muzică, filme, jocuri la care nu deţineţi drepturi de autor (licenţă) sau a substanţelor şi materialelor pe care legea română le interzice comercializării.

    14. În momentul în care un anunţ îşi pierde valabilitatea, vă rugăm să îl închideţi. Pentru asta, din anunţ intraţi în meniul Thread Tools, asiguraţi-vă că este bifată opţiunea Close Thread, apoi apăsaţi butonul Perform Action.

    Nerespectarea acestor reguli va duce la avertizări, ştergerea sau închiderea thread-ului şi chiar la ban.

    Nota 1 : este de preferat să se ofere informaţii cât mai detaliate despre produsul aflat la vânzare - producător, detalii tehnice, garanţie, (dacă există) link către site-ul producătorului, locul de unde a fost cumpărat produsul, poze, etc.

    Nota 2 : abaterile se sancţionează în funcţie de gravitatea lor, de la avertisment la suspendarea userului (ban). In cazuri extreme se poate recurge la retragerea calităţii de user pe craiovaforum.

    Nota 3: persoanele juridice sunt obligate să scoată orice referire la firmele proprii (avatar, semnatură, etc) atunci când postează la secţiunea vânzări, din moment ce ocolirea acestei note invalidează regula 1.

    Nota 4: echipa CraiovaForum nu-şi asumă răspunderea pentru eventualele daune sau neplăceri pricinuite prin cumpărarea produselor din cadrul secţiunii de Mica Publicitate.

    Nota 5: în cazul în care aveţi nelămuriri legate de modul de operare la bazar, trimiteţi un mesaj privat unui moderator, sau un mail la forum@craiovaforum.ro.
    Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: