ANNO 1777 - joc online romanesc gratis-simulator economic


  1. #1
    Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,736
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:

    ANNO 1777 - joc online romanesc gratis-simulator economic

    Introducere

    ANNO1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Internet Explorer si nu necesita nici un download.

    ANNO1777 HOME PAGE

    Economia

    Economia din ANNO1777 imita o economie reala de piata. Exista companii, actiuni, actionari, stocuri de materie prima si de produse, firmele apeleaza la publicitate pentru a-si mari vanzarile si bineinteles toata lumea se bazeaza pe angajati de calitate si platiti corespunzator. Pietele sunt 100% libere iar pretul este dictat de cerere si oferta. Totul insa este legat de activitatea jucatorilor. Nu exista companii care sa functioneze singure iar angajatii sunt bineintele alesi tot din randul jucatorilor. Absolut toate produsele de la arme la servicii bancare sunt fabricate / furnizate de companii detinute si constituite de jucatori. Cu alte cuvinte, este nevoie de tine. Te poti rezuma la un loc de munca bine platit sau poti porni de la o singura companie pentru a ajunge la un holding format din zeci de firme. Limitele sunt dictate doar de tine. Pentru a aprofunda acest subiect foarte amplu va recomanda revizuirea capitolului 1 Economia.

    Presa

    Fara o presa libera, orice sistem social se transforma intr-o dictatura mai devreme sau mai tarziu. Si exact asta am incrcam sa evitam in ANNO1777. Asa ca am proiectat sistemul de presa pornind de la ideea ca oricine isi poate exprima liber parerea chiar daca respectiva parere pare cel putin ciudata pentru altii. Sa dam cateva detalii. Oricine poate sa-si deschida un ziar, care nu este altceva decat un subtip de companie. In respectivul ziar poate publica articole despre orice subiect doreste. Iar cand spunem "orice", ne referim la orice material care nu incalca vreo lege in vigoare. Cu alte cuvinte replicile acide, atacurile la persoana si pornografia sunt sunt permise sub orice forma atata timp cat nu incala vreo lege in vigoare in lumea reala pe teritoriul tarii in care locuiesti. Sa nu intelegeti gresit aceasta libertate. Ziarele pot publica orice dar daca cineva se va simti lezat de ceea ce ai scris te poate da in judecata, dar asta este o alta poveste pe care o gasiti la rubrica 5 Judecatorii. Ziarele sunt companii iar companiile exista pentru aproduce profit. Pe langa veniturile din vanzarile efective de ziare, o editura mai castiga si venituri din publicitate. Iar pentru a face lucrurile si mai interesante, exista abonati si abonamente. Daca razboiul te irita iar economia si finantele ti se par plictisitoare poate ca scrisul iti va aduce faima. Nu se stie niciodata. Oricum, toate planurile ar trebui sa inceapa dupa citirea capitolului 3 Presa

    Razboiul & Sclavii

    In ANNO1777, razboiul este prezent la toate nivelele. Fara razboi consumul si productia nu ar fi stimulate iar motivul pentru care muncesti si iti imbunatatesti starea generala nu ar fi atat de clar definit. Razboiul are 2 forme in joc. Exista un razboi intre jucatori in care oricine poate ataca pe oricine, care se finalizeaza cu capturarea de sclavi si un razboi intre natiuni care se termina cu pierderea de regiuni. De fiecare data cand ataci un jucator si castigi, respectivul jucator devine sclavul tau, iar din acel moment iti va plati un impozit din toate incasarile eligibile pe care le are. Sistemul a fost conceput astfel incat nimeni nu va fi liber. Toti jucatorii sunt sclavii / stapanii altui jucator. Sclavii reprezinta cea mai importanta sursa de venit. Pot fi deasemenea vanduti si cumparati pentru aur.

    Politica & Alegerile

    Politica este murdara este o replica pe care o auzi peste tot. Si nici politica sau politicienii din ANNO1777 nu vor fi altfel. Este banosa, iti da puterea pe care ai visat-o iar deciziile tale pot influenta zeci de mii de jucatori. Sa discutam cateva detalii. In primul rand este bine de retinut ca in ANNO177 jucatorii sunt plasati in teritorii cu o strcutura asemanatoare celei din viata reala. Cu alte cuvinte exista tari si regiuni cu aceeasi debumire cu cele din atlasul de geografie de la scoala. Atunci cand un jucator se inscrie din Austria reala el va fi plasat in Austria virtuala intr-o regiune aleatoare, de unde se poate muta ulterior. In fiecare luna, in fiecare tara se organizeaza alegeri. Oricine poate candita depunand un program de guvernare. Oricine poate vota. Primul candidat ca numar de voturi devine presedintele tarii. Urmatorii 20 devin guvernanti. Guvernul decide tot, de la premiul pe care il vei primi in lupte pana la TVA pe produsele virtuale. Pot declansa razboaie, pot schimba taxe si impozite si pot oferii premii ametitoare. Deasemenea pot transfera sume de la buget in organizatii iar de acolo catre oricine. Da, exista un buget de stat iar guvernantii au salarii. Si cine stabileste salariul lor ? Bineinteles ca tot ei. Dar ar putea sa-si fixeze salarii foarte mari, spune cineva in ultimul rand din sala... ar putea sa devina corupti si sa fure bani din buget continua altcineva....Dupa cum am spus : politica este murdara.

    Interactiunea Sociala & Profilul

    ANNO1777 este un joc social. S-a pus accentul pe interactiunea jucatorilor. Ai posibilitatea sa-ti formezi un cerc de prieteni cu care sa discuti in timp real, poti trimite mesaje catre oricine si poti comenta atat articolele din presa cat si deciziile guvernantilor. Este un mediu in care iti faci usor prieteni sau cunostiinte noi.

    Pentru inregistrari:
    ANNO1777 HOME PAGE


    Pentru orice ajutor imi puteti da mesaj pe joc.
    Last edited by morbid_boy; 06-10-2010 at 13:04.
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

  2. #2
    Newcomer andrezzum's Avatar andrezzum a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    08-05-2009
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    11
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -3
    Puncte CF
    0.0
    ba ce vrajeala e asta de ce nu e postata nicio parere despre joc.. magarie sa trmimiti sms si plm

  3. #3
    Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,736
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andrezzum Vezi mesajele
    ba ce vrajeala e asta de ce nu e postata nicio parere despre joc.. magarie sa trmimiti sms si plm
    Pareri despre joc : Merita daca iti place economia.....

    Nu trebuie trimis SMS.... trebuie sa iti introduci nr sa iti trimita ei sms
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: