Easyhits4u este un program de traffic exchange (schimb de trafic) manual, ce se adreseaza tuturor celor care vor sa isi promoveze site-ul/blogul sau linkul de referal. Vizitezi niste site-uri printr-o bara de surf si primesti credite. Pentru fiecare site vizitat, primesti 1 credit (vizitator) pentru site-ul/blogul sau linkul tau de referal pe care tu il promovezi. Pe langa trafic, se pot castiga si bani (30 de centi la fiecare 1000 de site-uri vizitate si 10 centi pentru fiecare referal care viziteaza peste 100 de site-uri). Se mai pot castiga bani (intre 3 si 40 de centi) si la bonusurile ce apar dupa un anumit numar de site-uri vizitate. Inainte de a incepe "surful" pentru credite, trebuie sa adaugi un site.

Pentru a te inscrie da clik pe bannerul de mai jos:







Smileytraffic este un site de trafic foarte bun care aduce vizite reale si multe. Are manual surf, automat surf si paid ti Ptc . Este un site de trafic complex care aduce vizitatori real vizibil. Cu acest site pe langa vizitatori real pe site sau blogul tau primesti si bani. Primesti bani si credite la fiecare inregistrare a unui refferal.


Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.smileytraffic.com




Gemenii este un site romanesc de trafic pentru siteurile tale. Ai la inregistrare 100 de vizite pe care sa le aloci siteurile tale. Ai dreptul sa inregistrezi de la 1 la 3 siteuri si posibilitatea de a cumpara membru vip la care castigi si bani pe langa vizite pentru siteurile tale.

Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.gemenii.com




Trafic-gratis este un site de trafic romanesc. Te ajuta sa iti promovezi siteurile, primesti vizite reale pentru siteurile tale si iti poti promova si afacerea pentru ca poate mai multa lume sa o vada. Trebuie numai sa iti faci un cont si sa dai porneste navigarea si el viziteaza alte siteuri singur fara ca tu sa trebuiasca sa dai clicuri si prin asta primesti credite cu care iti iei vizite care le poti aloca la siteurile tale.

Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.trafic-gratis.ro




Schimbdetrafic este identic cu trafic-gratis. Functioneaza identic dar are alti useri, deci daca le folosesti pe ambele iti vin mai multi vizitatori pe siteul tau. Este romanesc face vizitele singur.

Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.schimbdetrafic.ro




Nod.joo - Daca esti membru pe nod.joo.ro poti sa iti promovezi orice website gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici, sa iti adaugi website-ul / link-ul care vrei sa il promovezi si sa faci credite accesand website-urile altor utilizator (pentru fiecare accesare vei primi 1 credit, adica pentru fiecare credit vei primi 1 vizita), totodata iti punem la dispozitie doua pagini publice, una de referrer pe care la fiecare votare vei primi 2 credite si una de profil unde prietenii tai pot sa iti vada ultima activitate. Pentru prima oara in Romania, oferim acest serviciu de intermediere gratuit si totodata va oferim sansa de a va promova website-ul. Pentru fiecare credit veti primi 1 vizita, adica schimb 1:1, poate fi mai simplu de atat?

Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.nod.joo.ro




Startxchange este un site de schimb de trafic strain dar foarte bun , care da rezultate vizibile.
* Gratis / $6 / $14.95 pe luna (Gratis / Gold / Platinum)
* 3:1 / 2:1 / 1:1 Surf Ratie
* 10 Secunde timp de surf
* 5% / 10% / 20% Referral Catiguri
* 7:10 / 8:10 / 9:10 Banner Exchange
* Up to 25% Surfing Bonus

Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.startxchange.com




High-hits este un site de trafic manual care aduce multe credite si primesti si multe cadouri in credite pentru vizitatori pe site, credite pentru text si credite pentru banner.
Free membership include:
* 10% commision
* 4 pana la 7.5 credite pe site vazut
* 6 secunde timp surf
Upgrade membership include:
* 50% commision
* 10 pana la 21 credite pe site vazut
* 6 secunde timp surf


Pentru a te inscrie da clik pe link-ul de mai jos:

www.high-hits.com