Bine ati venit pe EnterClick.ro - generator trafic! EnterClick se doreste a fi un proiect amplu de viitor care va fi solutia perfecta pentru promovarea site-urilor noi sau chiar pentru popularizarea site-urilor deja existente. Fiecare user va avea posibilitatea sa promoveze site-urile pe care le detine sau doreste sa le promoveze, GRATUIT in comunitatea EnterClick!
Ce reprezinta de fapt generatorul de trafic gratuit www.EnterClick.ro ?

Dupa cum zice si numele site-ului Enter si Click, pe romaneste Intri si Dai Click, reprezinta un mod de ajutare reciproca a creatorilor sau proprietarilor de site-uri in cresterea popularitatii si cel mai important in cresterea traficului site-urilor care le detin(cresterea traficului atragand dupa sine si urcarea in motoarele de cautare, cresterea page rank-ului si chiar a valorii site-ului) in acelasi raport cu care ei acceseaza celelalte site-uri din sistem.

Mai exact: Fiecare user din comunitate acceseaza celelalte site-uri inscrise ale celorlalti useri si primeste pentru fiecare site accesat 1 credit. Pentru ca site-ul tau sa apara celorlalti useri e nevoie sa ai credite, la fiecare click primit pierzi 1 credit, deci exista un raport de 1 la 1 intre click dat si click primit.

In alta ordine de idei: Cu cat dai mai multe click-uri si promovezi celelalte site-uri cu atat mai multe click-uri primesti si sunt promovate site-urile tale. O metoda gratuita de a promova orice site care in scurt timp poate ajunge in primele pagini ale motoarelor de cautare pe domeniul din care face parte.

Deviza noastra este: Ajuta-i pe ceilalti cu 1 click si vei fi rasplatit inapoi inzecit!

www.EnterClick.ro