docx


  1. #1
    Member toto reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    106
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    docx

    Cu ce program pot deschide documentele de tip docx?Multumesc.

  2. #2
    Oldtimer dNy's Avatar dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor dNy este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,018
    Mesaje bazar
    378
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    946
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Microsoft Office 2007 a venit cu o chestie care o coinsidera ingenioasă, au schimbat clasicul format de slavare a documentelor text din .doc în .docx. Problema este că noul format nu putea fi deschis doar de către versiunea 2007 a programului. Deci deşi aveaţi o versiune veche de la aceeaşi firmă, dacă cumva aţi primit un document în noul format al aceleiaşi firme, vă aflaţi în imposibilitatea de a deschide documentul. E ciudat, deoarece într-un fel se autosabotează, deoarece puţini vor trece la noua versiune a progrmaului doar din această cauză.

    Dar exitsă soluţii:

    1. Una simplă este să rugaţi persoana de la care aţi primit fişierul docx să îl salveze ca şi fişier doc. Este o operaţiune simplă: se alege din meniu File - Save as.... în acea fereastră în partea de jos aveţi Save as type... şi de acolo puteţi alege şi alte formate decât cel implicit (docx).


    2. A doua opţiune ar fi să renunţaţi total la MS Office şi să instalaţi Open Office. Această suită office este gratuită şi face celaşi lucru ca şi MS Office doar pe gratis. Şi e interesant că acest program ştie să deschidă şi formatul docx.

    3. Poate cea mai simplă şi rapidă metodă este să convertiţi fişierul din fomatul docx în formatul doc. Acest lucru îl puteţi face online prin serviciul gratuit oferit de situl Zamzar. Pe acest site trebuie doar să încăRCAţi dcoumentul, să alegeţi formatul în care doriţi să-l convertiţi, să introduceţi adresa de e-mail şi apăsaţi pe Convert. Puteţi imediat să vă verificaţi e-mailul, că precis aţi primit deja link-ul de unde puteţi descăRCA fişierul convertit.


    SAU poti sa instalezi asta http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    That was the night I was born. I rose like a phoenix from her mentholated bosom and strode into the world, Armani-clad and fully awesome

    http://allsaid.tumblr.com/ da!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: