Pc-ul ramane blocat la logo-ul de inceput


  1. #1
    0-day Member yonutz007 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-12-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    5
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Exclamation Pc-ul ramane blocat la logo-ul de inceput

    Salutare tuturor , am si eu o problema care imi da batai de cap de ceva timp, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine, am un calculator pe care pana acum ceva timp aveam instalat pe el windows xp sp2 , insa m-am gandit sa bag windows 7 sa vad daca merge . Dupa ce s-a instalat windows-ul , s-a restartat , de altfel , cum este si normal . Insa de acolo nu a mai pornit , ramane blocat la logo-ul de inceput , nu pot sa intru nici in bios , nici in popup menu , imi apare acolo ca imi detecteaza dvd-rw , imi detecteaza si HDD , il verifica si la status apare OK si dupa acolo ramane . Primul meu gand a fost ca hardul este de vina , asa ca m-am gandit sa il scot si sa las decat dvd-rw sa vad daca trece de acolo . Asta am si facut si am vazut ca trecea si imi aparea dupa o eroare , aia ca nu are dupa ce sa booteze . Dupa asta am zis totusi sa bag hardul si in alt calculator si sa vad daca mai merge , pt ca el totusi pornea . Ciudat este ca atunci cand il bag in celalalt pc al meu , care este mai performant , hardul merge fara probleme . Urmatorul gand a fost ca fisa de vine in hard nu mai e buna . Am luat fisa de la pc-ul meu , am bagat-o acolo , dar tot degeaba . Dupa asta , am zis ca poate e mufa de pe placa de baza din care pleaca fisa , asa ca am mutat fisa in a doua mufa ( pt ca are 2 , iar pe ce-a de-a doua nu am folosit-o niciodata ) , dar tot degeaba .
    Pur si simplu nu imi dau seama ce are .
    Am incercat de asemenea sa scot bateria de bios si sa il pornesc fara ( tot degeaba ). Pot intra in bios doar atunci cand nu am hardul bagat .
    Aveti aici modelul placii de baza :http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...uID=22&LanID=0
    Specific ca pc-ul are 1,5 gb ram , o placa video integrata , un procesor amd athlon 3000+ si hardul este de 80 de gb excelstore.
    Astept propuneri . Multumesc anticipat !

  2. #2
    Member itsoft's Avatar itsoft are ceva special... itsoft are ceva special...
    Data de inscriere
    23-11-2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    187
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    122
    Puncte CF
    0.0
    Zimi daca pe aceasi magistrala ai conectat si hdd si unitatea optica .?

    daca da nu e bine . pleaca din placa de baza cu o magistrala sa vina din placa de baza unde este culoarea albastra este pentru Unitatea Optica, iar alta magitrala de culoare neagra sa plece din placa de baza unde este culoarea alba sa vina in HDD. Incerca si ce tiam zis eu si imi dai un raspuns!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: