Program rutier


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Program rutier

    hello

    Are cineva idee de un program cu harti rutiere pe care sa arate daca este permis accesul unuia cu un camion sau cu un tir, mai bine zis in functie de tonaje si de bariere de inaltime....

    ca eu nu am gasit ceva util

    multumesc.

  2. #2
    Junior godzila reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    86
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    harti rutiere

    Autorute de la microsoft sau route 66 dar nu iti dau inaltimea la poduri sau alte lucruri de genul asta.In schimb au o optiune baraj si poti adauga tu eventuale obstacole care te ar putea deranja in activitatea ta.Bafta si drumuri bune.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: